Перейти до змісту

Кондиціонер на Lanos

kudrom

Рекомендовані повідомлення

Хто знає, в яку приблизно суму може обійтися встановлення кондиціонера на Daewoo Lanos базової комплектації? Хто таким займається в Луцьку і чи варто це взагалі робити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можливо допоможе зорієнтуватись у вартості, тут почитай.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Там вже читаю :) Але бажано в Луцьку щоб встановлювати...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чув відгуки від водіїв ланосів з кондиціонерами, про те, що під час роботи кондиціонера суттєво падає потужність двигуна.

Ланос на бензині чи на газу?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бензин, 1,5 двигун. Також читав, що падає потужність, але несуттєво

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в мене Авео, двигун такий самий, суттєво відчувається мінус потужності з кондиціонером :(. Деколи, як треба обігнати авто, вимикаю кондиціонер :). Здається там є така штука - при обертах понад 3,5-4К кондиціонер вимикається, тоді обігнати можно веселіше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Рооооома, да скільки там того літа!.. ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чув відгуки від водіїв ланосів з кондиціонерами, про те, що під час роботи кондиціонера суттєво падає потужність двигуна.

Звиздьож

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Компресор забирає до 10 коней

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Звиздьож

А вот и нет! У меня дизель 2литра - и я вам скажу что с включённым кондеем машина в городе тупит просто пипец. По трассе пофигу на обгон идёт резво, даже не ощущается падение мощности, но по городу на светофорах приходится перестраивать усилие (я имею ввиду газа давать больше). По началу неоднократно заглохала машина. Ну а на полтора литрах это будет жесть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В повній комплектації Ланоса йде кондиціонер, так що люди їздять якось, суперпроблем не спостерігається. Мабуть, залежить ще і від типу кондиціонера і специфіки встановлення... Перечитав вже всі теми на сайті клубу ланосолюбів, то так, щоб хтось з тих, хто встановив жостко сказав - не став, бо капєц, їздити неможливо - не було.

Тому питання в силі - де в Луцьку можна встановити і за скільки?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Звиздьож

А вот и нет! У меня дизель 2литра - и я вам скажу что с включённым кондеем машина в городе тупит просто пипец. По трассе пофигу на обгон идёт резво, даже не ощущается падение мощности, но по городу на светофорах приходится перестраивать усилие (я имею ввиду газа давать больше). По началу неоднократно заглохала машина. Ну а на полтора литрах это будет жесть.

В тебе 2-літровий дізель на Ланосі? Хєрасє. ;)

Читай уважно який пост я коментував.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

маю Ланоса з кондиціонером. Потужність падає звісно, але не критично. Якщо треба терміново обігнати, то вимикаю кондєя, а після маневру вмикаю знову, але таке роблю не часто. Якщо б зараз був вибір: "з кондеєм чи без", то від повідь однозначна: "з"

А взагалі радив би спочатку звернутися на Волинь-Авто, вони найчастіше ставлять кондиціонери

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тренер ставив собі на ланос, в конторі 12 вольт.

http://board.lutsk.u...a-kondicionera/

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

+1. За 'ВолиньАвто'.Товариш ставив,правда позаминулого року.Ті цифри думаю вже не актуальні.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...