Перейти до змісту

Торчин - Світязь, як рухатись?

Deemon

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Розлядається парочка варіантів руху в пріоритетному порядку:

1. Торчин - Вол.-Волинський - Любомль - Шацьк ~ 140 км.

2. Торчин - Ковель - Любомль - Шацьк ~ 165 км.

3. Торчин - Луцьк - Ковель - Любомль - Шацьк ~ 184 км.

Можливо хтось катався по якомусь з маршрутів і володіє поточним станом доріг?

Наперед вдячний за інфу.

Опубліковано

Найкоротший не завжди найшвидший. Багато хто каже, що з Торчина до Володимира дорога набагато гірша, ніж з Луцька до Торчина.Ну і з Володимира до Любомля дорога ще та.

Опубліковано

Найкоротший не завжди найшвидший. Багато хто каже, що з Торчина до Володимира дорога набагато гірша, ніж з Луцька до Торчина.Ну і з Володимира до Любомля дорога ще та.

В тому й річ +30-40 км по адекватній трасі в кінцевому етапі дасть виграш і по часу, і по пальному.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Deemon,

якщо ще не їздив, то я б радив їхати Торчин-Луцьк-Ковель-Любомль-Шацьк. З Луцька в саме село Світязь заїхав за 2 години не поспішаючи +- 15хв на Торчин-Луцьк, дорога відносно нормальна, тільки в проміжку Свидники-Голоби в "лісі" "горбато" полатано.

Доречі, по самому селі Світязь проклали новий асфальт, аж до Пульма. З Пульма до перехрестя на Острів'я щебенева, від перехрестя до Гряди піщана. :_02:

Опубліковано

Торчин - Копачівка - Ковель - Любомль - Шацьк - з"їздили та повернулись вже, накормили місцевих комарів-церберів, загоріли, згоріли, облізли :)

Дорога адекватна, по часу\ямах ідентично майже як і Торчин - Луцьк - Ковель - Любомль - Шацьк.

Опубліковано

Як хочеш, так і їдь., великої різниці нема.

Через Ковель - непогана дорога Луцьк-Ковель, гарна Ковель-Любомль, далі та ж, що й через Володимир.

Через Володимир - коротше (+), дорога вужча, трішки гірша (-), але зате меньш навантажена транспортом (+).

З Торчина я б нічого не видумував, а їхав на Володимир.

Опубліковано

так як я катаюся кожен тиждень на мап ягодин , то можу сказати кращій варіант

3. Торчин - Луцьк - Ковель - Любомль - Шацьк ~ 184 км.

Опубліковано

Люди, повернувшись з львівщини, скажу так - у нас, ще суперові дороги.

Радехів, Сокаль, Стоянів, Червоноград - абзац повний. Є ряд транзитних сіл, через котрі автобуси не їздять взагалі, замість доріг - безкінечні катакомби.

Перед Скобелкою - геніальна технологія ямкового ремонту: гудронний коллайдер, совкові лопати і трамбування асфальту, увага - невеличкою віброплитою facepalm.gif

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...