Перейти до змісту

Сімейна велопоїздка, Пересіка, озеро Пісочне, 22-23(24) червня

Fr1end

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Плануємо родиною (2 дорослих, син 7 років своїм велосипедом, і доця 2 роки на велокріслі) поїхати на вихідні на озеро Пісочне, що біля с.Пересіка Турійського району.

Доїзд в суботу до с.Вівчицьк електричкою (наступна станція за Голобами), далі велосипедами до озера близько 15 км.

Назад в неділю або понеділок (як піде :) ) так само, або велосипедами до Голоб (22-25 км) і тоді на електричку додому.

Хто бажає - приєднуйтесь. :)

Опубліковано

Только езжай по трассе

Через лес ни коем случае (плохая дорога, топи )

Ми когда то с Командором поехали напрямик через лес и в результате вместо 15 км получилось 80 :)

Опубліковано

А яким чином будете розміщуватись там? В палатках чи є можливість оренди будиночка?

І, звісно, фотозвіт не забудьте :)

Бажаю щасливої дороги!

Опубліковано

Розміщатись будемо в палатці.

Колись ходили цим маршрутом пішки, дійшли номально, якихось проблем з дорогою не було, тому думаю доберемось нормально.

Опубліковано

теж їздили минулого року компанією, туди всі крім мене поїхали електричкою а назад вже всі разом своїм ходом.

Думаю у Френда дитина натренована ))) тому пару км проїде. Єдине що там по лісі було ДУЖЕ багато комарів (зупинитися практично нереально - стаєш сірим).

По приїзді вся втома знімається - місце дуже шикарне.

Опубліковано

Були ми вже цього року на Пісочному (на травневі свята). Тоді їхати було не зовсім комфортно, так як час від часу доводилось злазити з вєла і обходити величезні калюжі. До озера, що поряд з Пісочним так і не змогли добратись, бо дорога була затоплена

Зараз все підсохло, так що їхатиметься добре.

Вдалої поїздки!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...