Перейти до змісту

Діагностика б/у авто при купівлі

Igoryoshek

Рекомендовані повідомлення

Добрий день! Підскажіть на яке СТО краще заїхати в м. Луцьк при купівлі б/у авто. Компютерна діагностика, товщина лакофарбового покриття, двигун, підвіска, тобто перевірити все.

Маю старе авто яке ремонтую сам, тому інформацією про СТО неволодію. Хто з цим мав справу, які ціни, відгуки, потрібний попередній запис чи можна просто приїхати?

Дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В зв'язку з недавніми повенями в Європі зараз дуже актуально перевіряти чи авто не плавало...

найкращий спосіб перевірити - зняти карту з дверей, якщо утопленик - там буде мул...(мул з дверей практично не реально вимити)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

Невже ніхто не заїжає на сто перед купівлею авто?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Контори, яка робить повну діагностику авто щось я не знаю. Ходову можна перевірити на Вулкані (біля Глобуса), двигун в Коршовці (дизель), кузов (ЛФП) - на Дубенській. А щоб все разом - хіба "фірмові" СТО (Шкода, Тойота, Рено...), але фахівці там не найкращі; краще домовлятись через знайомих щоб попасти до нормальних спеців.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо нема свого майстра --- толку з діагностики мало . Продавець суне трохи грошей майстрам і скажуть , що все нормально

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую. Я саме хочу щоб ви порадили нормального майстра до якого можна було б звернусися. Ремонтую авто сам, але в новіше авто вже не скрізь сам залізеш.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я саме хочу щоб ви порадили нормального майстра до якого можна було б звернусися.
Часи універсальних майстрів давно минули. Навіть сертифіковані СТО не можуть всього сказати про авто.
Ремонтую авто сам, але в новіше авто вже не скрізь сам залізеш.
Ось ця частина у мене викликає великі сумніви, бо коли сам ремонтуєш автомобілі то питань типу "порадьте майстра" не виникає апріорі. ;)

А що до діагностики, то на базарі можна підключитись діагностичним кабелем і зчитати помилки чи не вийшли з ладу якісь датчики бо ціна деяких доволі кусюча.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в принципі, раджу звернутися на ПітСтоп в Струмівці.

По підвісках, ходовій запитуйте Рому - хороший спеціаліст. Електрик там теж хороший - продіагностує думаю. По двигуну - в Ліпінах непоганий майстер, контактів до нього немає.

А більше я думаю Ви більше нічого і не взнаєте про авто. Удачі в купівлі.

На номери кузова та агрегатів звертайте увагу теж.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перевіряв все на Тойоті, але там такі ціни, що то було впереше і востаннє. Ходову і компресію перевірять на будь-якому СТО, але дійсно потрібно щоб з Вами хтось був хто розуміється на машинах. Щодо підкрасів то це нормальне явище, особливо для бамперів. Потрібно дивитись, головне щоб не було деформацій які могли порушити геометрію кузова. Починайте перевірку з цього, бо мотор і ходова може бути в нормі а машина була в жосткій аварії.

На Тойоті перевірка фарби десь 100 грн + мийка машини. А ходову і комперсію дивіться на іншому СТО - ціни будуть вдвічі дешевші.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Де можна перевірити VIN? На Дубнівській лише Рено. А де Опеля та Фіата?

Яка вартість такої послуги?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Де можна перевірити VIN?
Якщо на угон то тільки в МРЕВ і тільки щоб знайомі. Мені авто ставили на облік майже 1 рік, бо довго запит йшов з МРЕВ іншої області. Здавалося б 21е століття на дворі, мабуть пішки несли.
А де Опеля та Фіата?
Колись у Луцьку був автохаус Опель, а взагалі до такої інфи мають доступ лише офіційні диллери.
Минулого року перевіряв комплектацію по віну на шкоді, 50грн.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Опель, мабудь, у Волиньавто можно пробити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можна Тут або ТУТ

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Можна Тут або ТУТ

там розгорнута інфа також платна.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Знаю одного хлопця, спеціалізується по БМВ але він у Києві :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Взагалі-то я б Вам радив звертатись на клубні спеціалізовані форуми тієї чи іншої марки. Там більш ймовірно, що Вам підскажуть або навіть дані по ВІНу скинуть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

по пежо-сітроен є онлайн сервіс-бокси.

вводиш ВІН і все як на долоні

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую. Я саме хочу щоб ви порадили нормального майстра до якого можна було б звернусися. Ремонтую авто сам, але в новіше авто вже не скрізь сам залізеш.

Да на том же авторынке есть люди которые могут помочь в выборе, но это не бесплатно.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

опель після 1999 р.в можу перевірити комплектацію. пиши ВІН.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

SysR" post="1052877848"]

А що до діагностики, то на базарі можна підключитись діагностичним кабелем і зчитати помилки чи не вийшли з ладу якісь датчики бо ціна деяких доволі кусюча.

Якщо чек не горить ви нічого не взнаєте, ті помилки, що були колись вам нічого не скажуть, а іноді помилка скаже щодо одного датчика, а проблема в іншому. Наприклад, помилка в ланосі 58х - "проблеми в катушці запалення", насправді проблеми з датчиком положення коленвала. На сьогодні є нові системи діагностики, якщо коротко - мотор-тестери на базі осцилографа з ПО по автомобілях. Крім датчиків та приборів, ним можна виявити и механічні проблеми двигуна наприклад прогар-нагар клапінів, КПД циліндро-поршневої групи, проблеми з ГРМ (натяжка, мітки), системи впуску та підготовки робочої суміші бензинових двигунів. З 1 вересня цим і планую займатись. Якщо зацікавило, дзвоніть 050-51-66-999 Андрій.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...