yarik1 Опубліковано 19 Червня, 2013 в 04:41 #1 Опубліковано 19 Червня, 2013 в 04:41 Власне ця тема до жителів мікрорайону МКБ, вул. Володимирської, а також всіх інших хто користується маршрутом №29. Чицей потрібен Вам цем маршрут? Чи зручний він буде за умови, що по ньому будуть регулярно їздити автобуси з стамим інтервалом.На сьогоднішній день даний автобусний маршрут обслуговує ЛПЕ і їздить на ньому аж 1(один) автобус. http://www.mak.lutsk.ua/guest і так вже більше місяця. Власне питання чи влаштовує це мешканців мікрорайону і тих хто цим маршрутом користується чи міг би користуватися. Чи такий стан справ всіх задовільняє? Цікава Ваша думка
Savoy Опубліковано 19 Червня, 2013 в 05:33 #2 Опубліковано 19 Червня, 2013 в 05:33 Власне питання чи влаштовує це мешканців мікрорайону і тих хто цим маршрутом користується чи міг би користуватися. Чи такий стан справ всіх задовільняє? Цікава Ваша думкацей маршрут вже давно працює з оцінкою "незадовільно" а зараз взагалі ....водії всіх " посилають " в міську раду , типу шукайте там корінь зла... З Варшавського до МКБ ... практично не добратися ((((P.S питання до водія: "з яким інтервалом їздите?" відповідь: " який інтервал, на маршруті 1 машина"
Panek Опубліковано 19 Червня, 2013 в 05:39 #3 Опубліковано 19 Червня, 2013 в 05:39 Афігєть! Що значить "чи потрібен цей маршрут"? А як від Там Таму добратися на Володимирську?! Чекати доводиться більше 40-ка хвилин!
Savoy Опубліковано 19 Червня, 2013 в 05:48 #4 Опубліковано 19 Червня, 2013 в 05:48 На сьогоднішній день даний автобусний маршрут обслуговує ЛПЕот коли на маршруті працювали приватні перевізники було більш-менш... а зараз це просто комусь вигідно!В тролейбус № 12 сісти страшно... розвалюється на ходу(
oneToha Опубліковано 19 Червня, 2013 в 06:18 #5 Опубліковано 19 Червня, 2013 в 06:18 кожен день добираюся цим маршрутом на МКБ, і зробив висновок: тролейбус 12 рулить)))
yarik1 Опубліковано 19 Червня, 2013 в 06:54 Автор #6 Опубліковано 19 Червня, 2013 в 06:54 Власне питання чи влаштовує це мешканців мікрорайону і тих хто цим маршрутом користується чи міг би користуватися. Чи такий стан справ всіх задовільняє? Цікава Ваша думкацей маршрут вже давно працює з оцінкою "незадовільно" а зараз взагалі ....водії всіх " посилають " в міську раду , типу шукайте там корінь зла... З Варшавського до МКБ ... практично не добратися ((((P.S питання до водія: "з яким інтервалом їздите?" відповідь: " який інтервал, на маршруті 1 машина"В принципі в ситуації що склалася є доля істини. Дійсно їздить одна машина і інтервал її руху 40 хвилин один півкруг. Тобто на одну і туж зупинку він приїде через 1,5 години. Водії "посилають" в міську Раду, тому що тільки вони впринципі можуть регулювати це питання, але регулювати його впринципі не хочуть. Вони говорять, що скарг на даний маршрут не надхоть, або надходить мало і вони не можуть розірвати тимчасовий маршрут з ЛПЕ(1 машина все ж їздить, маршрут обслуговує). Коли буде 20 і більше письмових звернень в день тоді вони почнуть реагувати.Тобто якщо є зацікавлені люди які хочуть, щоб цем маршрут обслуговувався нормально(а такі перевізники є які хочуть там працювати з дотриманнями графіків руху, з ЖПС моніторингом всіх автобусів і т.п.), то потрібно писати письмові скарги в міську раду. Якщо на протязі тиждня набереться кожного дня мінімум по 20 скарг, то є вірогідність що можуть змінити перевізника на приватного. Це Вам потрібно чи ні?
yarik1 Опубліковано 19 Червня, 2013 в 07:08 Автор #7 Опубліковано 19 Червня, 2013 в 07:08 Якщо є зацікавленість і це грамотно організувати то є перспектива заміни на приватного перевізника. З одним навіть є попередня домовленість. Потрібно чоловік 10-15 яким це питання впринципі цікаве, пишем в ПП Будемо займатися разом. Якщо достатня кількість людей не зберемо, думаю буде так як є.
Panek Опубліковано 19 Червня, 2013 в 08:15 #8 Опубліковано 19 Червня, 2013 в 08:15 Ви не тут шукаєте однодумців.Напишіть колективну скаргу та поїдьте на кінцеву ("Володимирська") там підпишуться 50 (якщо не більше) чоловік і з нею (скаргою) в міськраду!
yarik1 Опубліковано 19 Червня, 2013 в 08:26 Автор #9 Опубліковано 19 Червня, 2013 в 08:26 Ви не тут шукаєте однодумців.Напишіть колективну скаргу та поїдьте на кінцеву ("Володимирська") там підпишуться 50 (якщо не більше) чоловік і з нею (скаргою) в міськраду!Написали вже колективну скаргу і занесли її в міськраду. Ніяк не реагують. Тепер треба кількістю брати. По 20-50 скарг кожного дня. А однодумців я якраз тут шукаю. Не думаю, що мені одному тільки це потрібно. А якщо вони тут не знайдуться то буде як є, якщо це влаштовує всіх.
Panek Опубліковано 19 Червня, 2013 в 08:39 #10 Опубліковано 19 Червня, 2013 в 08:39 Якщо так,тоді я серед однодумців. Доречі,цікаво з ким (підприємець) є попередня домовленість?
yarik1 Опубліковано 19 Червня, 2013 в 08:40 Автор #11 Опубліковано 19 Червня, 2013 в 08:40 Добре, хто ще? Треба буде потратити 15-20 хв. свого часу. Написати скаргу в довільній формі, якщо треба текст скарги скину, і зареєструвати в канцелярії міської ради. Але реєструвати треба буде узгоджено, щоб було не менше 20 скарг в день і так декілька днів підряд.
Panek Опубліковано 19 Червня, 2013 в 08:48 #12 Опубліковано 19 Червня, 2013 в 08:48 Тільки що дивився на карту-30 - 725 - 129 - 0
yarik1 Опубліковано 19 Червня, 2013 в 08:56 Автор #13 Опубліковано 19 Червня, 2013 в 08:56 Бажаючі приднатися записуємося в ПП або в темі. Коли буде більше 30 чоловік, починаємо.
Savoy Опубліковано 19 Червня, 2013 в 10:21 #15 Опубліковано 19 Червня, 2013 в 10:21 Якщо так,тоді я серед однодумців.я також з вами.
yarik1 Опубліковано 19 Червня, 2013 в 11:02 Автор #16 Опубліковано 19 Червня, 2013 в 11:02 Якщо так,тоді я серед однодумців.ПриєднуюсьЯкщо так,тоді я серед однодумців.я також з вами.Добре, але пока малувато людей. Хто ще?
yarik1 Опубліковано 19 Червня, 2013 в 14:20 Автор #18 Опубліковано 19 Червня, 2013 в 14:20 Щось пока мало получаеться. Більше нікому не цікаво?
TFA Опубліковано 19 Червня, 2013 в 14:23 #19 Опубліковано 19 Червня, 2013 в 14:23 Свіжа стаття: Лучани кажуть, що живуть у «Бермудському трикутнику». ФОТО. ВІДЕО Сьогодні, 17:19 Один з популярних транспортних маршрутів у Луцьку обслуговує один автобус замість п’яти, - повідомляє інтернет-видання «Під прицілом». Люди, які проживають в районі кінцевої зупинки на вулиці Володимирській у Луцьку, стверджують, що опинилися у такому собі «Бермудському трикутнику». Мовляв, годинами простоюють на зупинці, щоб дістатися у місто. Найбільше нарікають на найпопулярніший маршрут №29, яким люди щодня доїжджали на роботу. Кажуть, витрачають багато часу й нервів, поки сядуть у свою маршрутку. Про маршрут №29 Маршрут №29 сполучає вулиці Володимирська – Карбишева. Автобус курсує практично через усе місто: Володимирська, Червоного Хреста, Ковельська, Глушець, Паркова, Волі, Рівненська, Відродження, Молоді, Соборності, Гордіюк, Конякіна, Карбишева; у зворотному напрямку: Карбишева, Конякіна, Гордіюк, Соборності, Перемоги, Винниченка, Словацького, Богдана Хмельницького, Ковельська, Червоного Хреста, Володимирська. Пасажири нарікають, що віднедавна аби доїхати до потрібної зупинки, куди вони раніше діставалися без проблем, мусять один раз, а то й двічі пересідати. Що кажуть пасажири «Позавчора не було чим їхати. Он 29 чоловік, каже, годину чекав. 29-й маршрут ходить дуже рідко». «Я добираюся ним з роботи, коли повертаюся. Чекати треба дуже довго. Можна 40 хвилин чекати, можна 30 хвилин. Дуже рідко він є вчасно. Туди добираюсь 25-кою та сама проблема. Практично всі не ходять. Ще більша проблема почалася з початком літа. Взагалі добратися не можна. От зараз вже стою скільки, людей питаю, 29-ї не було». У чому ж причина проблеми Пасажири уже допиталися у водія про причину проблеми. Як з’ясувалося, на рейсі працює усього один автобус. «Я кожен день запізнююсь на роботу. Ну, наприклад, я водія запитала, він сказав, що він один в рейсі. Ви розумієте, що таке 29-й один в рейсі? Це не район… Тут теж люди живуть, і добиратися.. Ну, наприклад, я на 9-ту годину не встигаю. Ви ж бачте: в 25-ку не можна увійти. 29-й – це 45 хвилин». Своєю чергою, начальник управління транспорту та зв’язку Луцькради Анатолій Миронюк пояснив, що ця ситуація – це господарські відносини перевізника та підприємця. http://www.volynnews.com/news/city/luchany_kazhut_shcho_zhyvut_u_bermudskomu_trykutnyku_foto_video/
yarik1 Опубліковано 19 Червня, 2013 в 14:35 Автор #20 Опубліковано 19 Червня, 2013 в 14:35 Стаття цікава, тільки хотів посилання викласти. http://www.volynnews.com/news/city/luchany_kazhut_shcho_zhyvut_u_bermudskomu_trykutnyku_foto_video/ особливо коментар А.Миронюка. Бекає шось там собі під ніс.Шановний ТФА, я розімію, що Ви працюєте в ДЕПО і будете свое болото хвалити, але що там хвалити? ВИ скажіть конкретно, що це ДЕПО ПРОСТО НЕСПРОМОЖНЕ обслуговувати нормально маршрути і 29 цьому є доказ!!! Дуже великий і розумний "начальник управління транспорту та зв’язку Луцькради Анатолій Миронюк пояснив, що ця ситуація – це господарські відносини перевізника та підприємця." А кого це має хвилючати господарські це відносини чи якісь інші? Автобуси їздять? 7 автобусів повиино їздити? Графіки виконують? Люди на робити, навчання в інші місця добираються? Кого це має хвилювати які там в них відносини?
TFA Опубліковано 19 Червня, 2013 в 14:40 #21 Опубліковано 19 Червня, 2013 в 14:40 Шановний yarik1. Я не працюю в депо Крім того, де Ви побачили, що я захищаю депо? Статтю кинув, бо по темі. Я теж вважаю цю ситуацію абсурдною. Самому нещодавно доводилось з Володимирської приміською маршруткою виїжджати, щоб потім пересісти на іншу.
yarik1 Опубліковано 19 Червня, 2013 в 18:23 Автор #22 Опубліковано 19 Червня, 2013 в 18:23 Хто ще? На пятницю хоча б чоловік 20 назбирати
yarik1 Опубліковано 20 Червня, 2013 в 06:14 Автор #23 Опубліковано 20 Червня, 2013 в 06:14 Я так розумію більше нікому це потрібно і не цікаво?
Savoy Опубліковано 21 Червня, 2013 в 12:26 #25 Опубліковано 21 Червня, 2013 в 12:26 Я так розумію більше нікому це потрібно і не цікаво? я так розумію ви праві... користувачів які живуть в цьому районі троха є.... але всім по*еру... мл..я (((( .... шкода.... однако українське " хата з краю" на ліцо... !
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.