Перейти до змісту

Переоформлення авто

Zheny@

Рекомендовані повідомлення

Цікавить процедура переоформлення ТЗ з однієї особи на іншу.

Читав, що зараз це робиться без зняття авто з обліку, навіть номери лишаються.

Хто сам стикався, цікавлять ціни та деталі (нюанси). (ССилки в неті я сам вмію шукати).

Цікавить як із мінімальними втратами часу та коштів ("рішал" не пропонувати).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

теж цікавить таке питання.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

теж цікавить таке питання.

+1

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

минулого тижня сам переоформив за 1 день.

Дійсно, знімати авто з обліку не потрібно, якщо у Вас номери нового формату та Волинської реєстрації (АС хх-хх ХХ), то при бажанні їх можете залишити (економія близько 200 грн., при друкуванні заяви потрібно це вказати, при оплаті в банку також).

Для переоформлення потрібно: якщо у Вас генеральне доручення на двох осіб (одна особа виступає продавцем від лиця фактичного власника, на якого зареєстровано авто, згідно доручення, інша особа - покупцем, на якого перереєстровується автомобіль), то просто берете цих осіб, їх документи (паспорт+код, обов"язково нотаріально завірену копію ген.доручення, я втратив близько години поки робив цю копію) виписуєте довідку-рахунок (+/- 600 грн.), якщо доручення немає, то берете власника та з ним йдете виписувати довідку-рахунок.

Тоді друкувати заяву (віконце №1), пробити авто по базі Інтерпол (пробивають лише 2 рази на день (ніби, в 11 та 13.00), старайтеся встигнути до 11. Потім чекаєте поки інспектор огляне автомобіль та поставить підпис на заяві (обов"язково)

Після того оплатити послуги МРЕВ, здати ці документи (старий тех.паспорт, довідка-рахунок, заява, чек про оплату) у віконечко №2 або №3, та набратися терпіння - чекати прийдеться декілька (3-4) годин. Тоді ближче до закінчення робочого дня забрати новий тех.паспорт. Раджу одразу не відходячи від каси перевірити усі записи - власник, адреса, номер кузова, тип палива і т.д.

При необхідності дам номер телефону ПП по довідках-рахунках.

Загалом: потрачено часу - з 9.00 до 18.00, грошей - 600 грн. довідка, 20 грн. нотаріально завірена копія, 420 грн. послуги МРЕВ.

Також порада - приїдьте раніше в МРЕВ, десь в 8.30, контора по довідках-рахунках починає працювати трохи раніше, або домовитись з ними на раніше. Тоді у Вас буде можливість зайняти чергу на друк заяви, бо якщо набереться велика кількість заяв, їх припиняють приймати і Ви можете втратити день, також можна приїхати в суботу, трохи менше людей.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От я і думаю, чи варто це 200-300 грн заплатити "Рішалі"???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в будь-якому випадку автомобіль Ви пригнати на майданчик до МРЕВ зобов"язані. Після того поїхати не зможете, бо не будете мати документів. Та і якось надійніше, якщо у відповідних документах будуть стояти Ваші справжні підписи, а не "рішал", ну так, про всяк випадок, ситуації то різні бувають. А так, Ви отримаєте купу спілкування з різними людьми, будете вже підковані в певних питаннях, пов"язаними з МРЕВ, ДАІ і т.д., що теж стане у пригоді.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Теж вірно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А якщо у мене Львівські номера???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А якщо у мене Львівські номера???

перереєструєте на Волинські без проблем. Просто доплатити за нові номери 200 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За суботу реально зробити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

при мені перереєстровували авто з іншої області, так що реально. просто приїдьте раніше, щоб в 9.00 Ви вже стояли в черзі з довідкою-рахунком на руках.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

рішали не відносяться ретельно та сумлінно до того, за що отримують мзду.

бували випадки, що власник після "прискореної допомоги" отримував техпаспорт з неправильним символом у VIN номері, ну і тип палива, плутають як школота, бензиновий КамаЗ - то як добрий день у них...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не реально, тому що якщо машина з іншої області то підтвердження роблять на слідуючий день.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не реально, тому що якщо машина з іншої області то підтвердження роблять на слідуючий день.

сам робив перероформлення в суботу, при мені (разом у чергах стояли) 2 авто переоформили на Волинську реєстрацію+видали номери. Навіть швидше ніж я вони справилися, як писав вище, я потратив більше години на нотаріальне завірення копії доручення, а вони в той час пройшли огляд інспектора.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

сам робив перероформлення в суботу, при мені (разом у чергах стояли) 2 авто переоформили на Волинську реєстрацію+видали номери. Навіть швидше ніж я вони справилися, як писав вище, я потратив більше години на нотаріальне завірення копії доручення, а вони в той час пройшли огляд інспектора.

це якщо машина була знята з обліку хібащо, тоді так, а якщо не знята і переоформлення, то спочатку пишеться заява на начальника МРЕВ, про перевірку авто в тому мрев де вона зареєстрована, потім їм приходить підтвердження, і тоді вже загальна процедура!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пройшли огляд інспектора

Оглядає інспектор на майданчику біля МРЕВ, чи через дорогу експерт.

Якщо експерт - оплата послуг входить в ті 420грн. ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пройшли огляд інспектора

Оглядає інспектор на майданчику біля МРЕВ, чи через дорогу експерт.

Якщо експерт - оплата послуг входить в ті 420грн. ?

мрвев вже переїхало давно, і експерт в тому ж приміщені що і МРЕВ, послуги експерта десь 130грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

оглядає інспектор безкоштовно біля МРЕВ. послуги екперта, як було раніше, необов"язкові.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

оглядає інспектор безкоштовно біля МРЕВ. послуги екперта, як було раніше, необов"язкові.

знову жеш, якщо машина з іншого МРЕВ то експерт обов"язково, інакше інспектор не підпише!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Які гарячі баталії! :)

Займуся сьогодні-завтра цим питанням сам. Ще одне.

Довідку рахунок я можу взяти сьогодні, а йти в МРЕВ завтра?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Які гарячі баталії! :)

Займуся сьогодні-завтра цим питанням сам. Ще одне.

Довідку рахунок я можу взяти сьогодні, а йти в МРЕВ завтра?

на скільки я знаю термін в "довідці-рахунку" десять днів можна керувати т.з. а на аблік на протязі року поставити поправте мене якщо щось змінилось.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З довідкою-рахунком можна їздити 10 днів. За цей час потрібно поставити машину на облік.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

авто не буде зніматися обліку. Просто переписуватиметься власник.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

авто не буде зніматися обліку. Просто переписуватиметься власник.

Довідка рахунок дійсна 10 днів, якщо за 10днів не поставите на облік МРЕВ може відмовити за просрочку цьго терміну))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та я не збираюся знімати авто з обліку.

Мене цікавить, якщо взяти довідку-рахунок сьогодні, решта документів можна оформити завтра?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...