Перейти до змісту

уход за двухколесным другом

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Купив захист пера, встановив, тепер все норм, закрив усі вибиті царапини.

Також придбав світло переднє (Сігма) за 300 грн + 4 акамулятора 2700 Ватра за ~ 200 грн тут все добре, тільки дорого(((((

І задню габаритку за 30 грн, Келліс. Тут взагалі недовольний, краще "Велозоні" таке не продавати: тільки розпакував і відкрив, щоб вставити батарейки, як тут же зламалася защолка, в результаті прийшлося клеїти скотчем....

• Відповідей 50
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

У мене проблеми з велосипедом. На високих передачах велик циклічно пропускає хід. Що робити?

Треба правильно відрегулювати все.

http://uabike.com/index.php?newsid=1152608512

http://uabike.com/index.php?newsid=1153288946

Опубліковано

Дочекайся перших гавнорейсов, і твій мір перевернеться про поняття чистоти :0123: .

Мдя, може це я свиня і все болото шукаю і на чистоту болт забиваю :blink:

Катай зимою чаще. Зима коротка, а досвід набутий на льодовій поверхні не раз спасе залишитися чистим при їзді через багнюку і гавно-грунтовку.

Опубліковано

У мене проблеми з велосипедом. На високих передачах велик циклічно пропускає хід. Що робити?

Велосипед новый, поначалу могут быть проблемы, пока прикатывается.

И, если вел на гарантии, пользуйтесь холявным сервисом, пока есть такая возможность. )

Опубліковано

Зима коротка, а досвід набутий на льодовій поверхні не раз спасе залишитися чистим при їзді через багнюку і гавно-грунтовку.

І важливо не забувати про власну безпеку

• 1 місяць потому...
Опубліковано

У мене така проблема:

Тільки сніг зійшов не прийшлося довго їздити як пробив заднє колесо, купив нову камеру, поставив, проїхав ще 5-6 км - знову прокол, мене починає це бісити :(

У кого які ідеї? Може мені покришки міняти? Може у мою покришку якась колючка влізла?

Опубліковано

Може у мою покришку якась колючка влізла?

Швидше за все, так воно і є. Роздивись її добре ззовні і всередині, прощупай.

В покришці може сидіти маленький шматочок скла.

• 2 місяця потому...
Опубліковано

В мене трабл, помагайте, клацає щось на мому команчі, в області каретки, педалі поміняв - всеодно щолкає. Якщо кручу легко - нічого, якщо треба набрати швидкість, то на кожен нажим по два щелчка на оберт. Помагайте... :(

Опубліковано

в мене було таке ж на команчі, багато що робили, а от помогло ось що: розібрав, каретку вийняв, вкинув в масло машинне, вже й не памятаю скільки тримав, потім виклав на тряпочку (стікало дня три), потім навіть в зібраному велі - виїдеш кудись, прокрутиш добряче, зупинишся на стоянку (мінімум на 30 хв), дивишся - під велом пляма від масла, але тижні 2 так постікало, і от вже більше року такої проблеми (як щелканння при нагрузці на педалі) немає.

Опубліковано

У меня такая трабла была несколько дней назад - 100% точно такие же симптомы.

В итоге оказалось, что открутились винты с внутренним шлицем (или как их правильно назвать), которые ввинчиваются в ось и держат каретку. Вернее не открутились, а просто слегка ослаб левый винт.

Хотя я это понял уже только после того, как снял шатуны и достал каретку. Проверил - а внутри все отлично, каретка цела и т.д.

Начал винтить все назад, и заметил, что этот левый винт на миллиметров 5 глубже вошел. Правый имел ограничитель - глубже бы не ввинтился, а левый - без проблем. Тем более, что раскручивается он по ходу кручения педали. Все собрал обратно - и песня)

В общем, надо тебе просто кому-то заскочить и затянуть хорошенько винты эти.

Реально я намного больше времени потратил, пока шатуны открутил.

Вот на картинке видно этот винт, на котором внутренний шлиц.

THMB0133.JPG

Опубліковано

Похоже на правду... блін, Вова, роби шо-небудь з лясом, і гайда в ПЛ! Скільки можна мене завтраками годувати?

Опубліковано

Велодень я проспав успішно, бо прийшов з нічної зміни і ляг дрихнути. Проснувся в ~15:30, а от вел треба починити, бо часто на ньому їзджу. Яка різниця, день вело чи не вело, якщо ти на "коні" то всі це бачать, а якщо тільки на велодень, то для бізнесу вигода :)

Опубліковано

Велодень я проспав успішно, бо прийшов з нічної зміни і ляг дрихнути. Проснувся в ~15:30, а от вел треба починити, бо часто на ньому їзджу. Яка різниця, день вело чи не вело, якщо ти на "коні" то всі це бачать, а якщо тільки на велодень, то для бізнесу вигода :)

пробачте, не згоден!!! люди(організатори) відпрацювали на "голому" ентузіазмі!!! ніякої підтримки та допомоги влади, тим більш бізнеса я не бачив!!! вся робота проведена якісно, велодень провели для людей, а не для бізнеса та не для "галочки"!!! організаторам та лучанам, які підтримали - велике дякую!!! побільше таких свят!!!

:ok::smile-zachot::ok:

Опубліковано

...а от вел треба починити, бо часто на ньому їзджу. ...

якшо треба починити полагодити вел, то заїдь в майстерню(там спеціально навчані люди - спеціалісти), або виложи сюди фото проблемної частини вєла, думаю справа піде швидше. успіхів!

Опубліковано

дякую, жаль ключів нема потрібних ні щоб шатуни повідкручувати, ні щоб каретку вийняти, а вел ще, по ідеї на гарантії.

Опубліковано

дякую, жаль ключів нема потрібних ні щоб шатуни повідкручувати, ні щоб каретку вийняти, а вел ще, по ідеї на гарантії.

ну так вези його на ВЗ

Опубліковано

так чого ж ти тягнеш, везись на велозону!!! тим паче, судя з попередніх постів, там нічого серьозного, звичайна профілактика(може гайки підтягнути й все)

p.s. а якшо не має ключив - попроси допомогти, думаю люди допоможуть, відгукнуться, на то вона й board.lutsk.ua!!!

Опубліковано

Чистка і змазка цепу, системи (передніх зірок) та зірочок. Витерти рухомі елементи вилки, якщо вони не закриті захистом.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...