Перейти до змісту

Продам Велосипед Giant REVEL 1 white

Гість seromaha

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продам велосипед куплений в цьому році на велозоні .Ще на гарантії. Вел в чудовому стані. Причина=хочу купити інший.... Тел:0990052376 Ціна=4700. Без торгу.Хоча =телефонуйте Можливо скину ще

Рама : Giant AluxX aluminium, с интегрированной рулевой

Вилка : SR Suntour XCT V4, ход 80 мм, регулировка предварительной нагрузки, блокировка

Руль : Giant Sport Alloy, 31.8 мм, гнутый

Вынос : Giant Sport Alloy

Подседельный штырь : Giant Sport Alloy, 30.9 мм

Седло : Giant Sport Trail

Педали : VP992

Переключатели : Shimano SL-M310, 24 скорости

Передняя перекидка : Shimano M191

Задняя перекидка : Shimano Alivio M430

Тормоза : Tektro Draco, дисковые, гидравлические

Тормозные ручки : Tektro Draco

Кассета : Shimano HG40, 8-ми скоростная, звезды 11-32Т

Цепь : KMC Z72

Шатуны : Shimano M171, звезды 24/34/42T, с защитой от цепи

Каретка : FSA RPM cartridge

Обода : Giant CR70 Double Wall aluminium, двойные

Втулки : Giant S-Elite, на промышленных подшипниках

Спицы : Black Stainless steel 14G

post-10339-0-40691100-1371328902_thumb.j

post-10339-0-40691100-1371328902_thumb.j

Опубліковано

seromaha, это он в стоке на "марафонах" был или ты сам решил из него "шоссейник" сделать? :smile3: к чему я. ты не спеши продавать, расскажи лучше в чём проблема

Опубліковано

Маратоны брал и ставил на Велозоне, и насколько я помню был очень ими доволен, как и самим велосипедом!

seromaha, ... расскажи лучше в чём проблема

Опубліковано

seromaha, это он в стоке на "марафонах" был или ты сам решил из него "шоссейник" сделать? :smile3: к чему я. ты не спеши продавать, расскажи лучше в чём проблема

Я сам "марафоны"поставил. Накат суперовый.Антипрокол кевларовый. Да и крейсерская средняя скорость возросла .Вел=ветер. А чего переставил=так сейчас по большей части по асфальту езжу. Средняя скорость=30 без особого напряга. Вчера "прижал"=сороковник вытянул по прямой (у отца "марида"спортивный, мы на перегонки ездили).Старая резина тоже ничего так. Сцепление классное . Но накат=никакой. Только по грунте ганять... А проблема в том, что хочу дорожник крутецкий купить. А он 6000 стоит.... Чего дорожник?Малая подрастает. Хочу сзади на багажник поставить кресло и ее катать. Плюс сумки можно будет влепить. Плюс в любую погоду ездить можно. А на этот мой ставить багажник или болотники=извращение. Не смотрится. Правда, если на родных колесах =то болотники(купил белые на велозоне за 200 гривен)смотрятся, конечно, классно. Но учитывая то, что я езжу на сликах.... Короче, я еще сомневаюсь, продавать-не продавать... Вроде и хочется что-нить другое... А с другой стороны=и этот вел отличный. Претензий нету. Буду думать по мере того, будут звонить или нет покупатели. Кстати, обошелся он мне с новыми шинами 5500 грн (резина= 240 за одно 480 вместе).Так-что скидываю нормально

Опубліковано

насчет цены вообще никаких вопросов – она в порядке. а вот выводы неправильные, imho. менять такого красавца на дорожник только ради багажника? так ведь и на него можно багажник поставить, вон даже крепёж на раме есть. задние перья мощные, дропауты тоже. как минимум, килограмм на 25 можно рассчитывать. если хочешь одновременно и накат, и проходимость – ставь полуслики, а чтоб не пробиваться – бескамерку или антипробойную кевларовую полосу под покрышку. вложений максимум гривен на 500-600, но останешься с универсальным велосипедом, которым и на гонку можно, и на покатушку и с малой на багажнике :ok2:

Опубліковано

не продавай байк чудовий. І доньку на ньому норма катати. Вон Коля катає дітей на свому джанті і класно зі сторони дивитисть

Опубліковано

Та ще поки і попиту нема. Ціна не маленька. Я його взагалі коли побачив, то так загорівся, що половину суми був вимушений в банку в кредит брати. Бо тільки половина була в наявності. А побачивши=вже не було сил чекати і збирати. Але не жалію. Да і вдалось достроково виплатити... Вчора по набережній від дубенської 52 км/год йшов на ньому, з кілометра два точно. Трохи запИхався, але не так, щоб аж сильно... . Не думав, що стільки витянути на такого класу велосипеді можливо, практично, на дорозі з легким нахилом. З горки=ще куди не йшло. І знову сумніви взяли, чи продавати, чи ні... Загалом ,якщо ближчим часом попиту не буде=це буду вважаті "знаком",що треба знімати продажу. В принципі, від такого велосипеда нема чого більше хотіти. Він більш чим нормальний. А Джайнти мені взагалі подобались по формі. Цей то взагалі...Якщо відвертоб то яби ще на передню велику зірочку ще трохи зубів добавити... :_08: Мається на увазі, поміняти на більшу=був-бі взагалі супер. А то на великих швидкостях буває ноги "бовтаються".Не вистачає цієї. Замала. Ставлю на передню найбільшу і на задню найменьшу= не вистачає. Ноги "прокручуються". Не пудскажете, хтось міняв на такого класу байку передні зірочки на більші?І якщо міняв=то як воно "катає"?Цікаво чи стОїть забивати собі голову цим, чи ні...

Опубліковано

Раз за мене згадали

post-9178-0-42859900-1371498022_thumb.jp

пардон, фото не найсвіжіше.

А Giant Revel, по моєму дуже вдала модель. Якщо не збираєшся перемагати в олімпійських іграх, то вистачає і на кожен день, і на походи, і на гонки, і на вихідних катнути в ліс з сім'єю.

Опубліковано

Раз за мене згадали

post-9178-0-42859900-1371498022_thumb.jp

пардон, фото не найсвіжіше.

А Giant Revel, по моєму дуже вдала модель. Якщо не збираєшся перемагати в олімпійських іграх, то вистачає і на кожен день, і на походи, і на гонки, і на вихідних катнути в ліс з сім'єю.

Класно дивиться .Супер!!!Я думав, що буде не так гарно з багажником і кріслом... Помилився. Я з самого початку думав з 29 -ми колесами брати. Але вони мені якісь не дуже гармонійні. Не елегантні. Але це моє особисте бачення. Можливо, я ще просто гарних байків з 29-ми колесами просто не бачив. Загалом, дякую друзі, що підтримали !Продавати чи ні =буду вирішувати при наявності покупця. Якщо не будуть брати =то може і слава богу :_02: Але більш нікуди на продаж ставити не буду ...

• 1 місяць потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...