Перейти до змісту

Катнути 130 км.Луцьк-Лопатень-Цумань-Луцьк.

Діма

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Швидкість 25-33 км/год.Виїзд в 11.00,буду виїжати з Ківерець від зупинкі що біля озера Комсомольське яке знаходиться біля траси відразу.

Швидкість 25-33 км/год.Виїзд в 11.00,буду виїжати з Ківерець від зупинкі що біля озера Комсомольське яке знаходиться біля траси відразу.

Опубліковано

Зрозуміло!!!Тема нікого не цікавить,можна закривати.

звісно, посеред тижня такий виїзд, всі на роботах

Опубліковано

Я, в принципі, не проти!

Але:

1) Невідомо якою буде погода. Після сьогоднішніх (прогнозованих) дощів ліси будуть всі в калюжах

2) 11:00 - не занадто пізно? Краще ж виїхати раніше, щоб в 2 ночі не вертатись :)

А траса? Яке розподілення грунт/асфальт?

Опубліковано

Я, в принципі, не проти!

Але:

1) Невідомо якою буде погода. Після сьогоднішніх (прогнозованих) дощів ліси будуть всі в калюжах

2) 11:00 - не занадто пізно? Краще ж виїхати раніше, щоб в 2 ночі не вертатись :)

в 11 пізно? маршрут 130км за 4години можна заїхати.

Дорога там файна, асвальт скрізь.

Опубліковано

Я, в принципі, не проти!

Але:

в 11 пізно? маршрут 130км за 4години можна заїхати.

Дорога там файна, асвальт скрізь.

може я щось не розумію, але такі оптимістичні сподівання на попутний вітер і швидкість 32 км/год привертають увагу.

не забудьте відписатись по результатам - час+відстань )))

Опубліковано

В сусідній темі автор написав: "Чому завжди одні поля і горки,можна катнути в сторону Маневич,лісів до фіга і джерельна вода."

Звідси випливає його бажання проїхатись по лісам :)

Якщо ви збираєтесь 130км за 4 год їхати, то я пас. 4 години валити з середньою 32,5 на МТВ по асфальті - сумнівне задоволення

Опубліковано

Їхати будемо завжди асфальтом,швидкість не менше 25,грутнтовок та гравійок не буде.В 11.00 біля озера Комсомольського що в Ківерцях,вам ЛУЦЬКИМ ВИЇЖАТИ РАНІШЕ ПОТРІБНО.Їдемо до Журавич,там магазин можна зкупитись,в Лопатні багато комарів,можна пожарити щось,є озеро та бесідок хватить всім,потім прямуємо до Цуманя а там і траса недалеко Рівне-Луцьк і прямим ходом до Луцька.Так що хто за вирішуйте,якщо дощ відміняється поїздка,буду чекати 20 хв,нікого не буде поїду сам.Джерел там немає,тільки в Журавичах є кран з водою але незнаю чи її можна пити.Я мав на увазі по лісах це по трасах в районах Маневицьких лісів.Ще буду організовувати поїздку на озеро Світле...Тему створю на наступній неділі.

До 18 години справимся.

Опубліковано

В чому такі сумніви,якщо в 11 виїжати з Ківерець,в 12.45 будемо в Лопатні,з Ківерець до Луцька 113 км виходить якщо їхати цей круг.

ОDZER дай точні координати на це джерело.Я знаю ти там був)))

Опубліковано

В чому такі сумніви,якщо в 11 виїжати з Ківерець,в 12.45 будемо в Лопатні,з Ківерець до Луцька 113 км виходить якщо їхати цей круг.

ОDZER дай точні координати на це джерело.Я знаю ти там був)))

поки ще я там не був, але місцеві про це джерело мусять знати

Наскільки мені відомо, біля Журавичів є родовище бурштину, я думаю, там запросто можна знайти бурштин вздовж дороги.

А в Лопатені музей партизанської слави

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Все закінчилось добре,їздили і дуже круто поїхали а там хтось нив що не встиннемо хай далі ниє.Не всі їздять так як ти.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...