Перейти до змісту

цікаво яке маршрутне таксі приносить більшу вирочку за день

mers

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

скажу вам всім що гроші це не проблема! Треба буде і 20 автобусів купим, просто треба оприділитись чи по місту їх пускати, чи міжміські маршрути

Опубліковано

А чого ви так скептично одразу, шановні? Раптом, є у людини можливості? Не треба усіх судити по собі. Та й по 9-му і 15-му маршрутах їздять субпідрядчики. Так що вклинитись є куди.

От мені здається, що ці маршрути і є одними з найприбутковіших. І ще, можливо, якісь із вищеназваних, що з 40-го йдуть, тільки тут вже треба слово когось, хто в темі. А то ми тут можемо багато гадати, а насправді виявиться все навпаки.)

Опубліковано

Це ви, Шановний, теоретичний матеріал якого класу проходите??

Теорія - 40% успіху, до Вашого відома.

Опубліковано

Ну все правильно, купуйте 5 автобусів(креще нові беріть по тисяч так 55 доларів кожен), базу за містом не забудьте купити(200-300 тис. дол. США повинні вкластися), робітниуів понаймейте, ліцензію зробіть, а тоді і в міськраду(облраду) можна маршрут погоджувати іти. Думаю, що вони дуже раді будуть Вас бачити і погодять все що захочете, будете їздити тільки по тих вулицях яких скажете. А може щей ціну на проїзд піднімуть.

скажу вам всім що гроші це не проблема! Треба буде і 20 автобусів купим, просто треба оприділитись чи по місту їх пускати, чи міжміські маршрути

Ну якщо гроші не проблема, то це дуже добре. Але я так розумію ТС хоче щось заробити, а не просто їх потратити. Давайте рахувати по першому моєму повідомленні. 5 автобусів + база = 55000*5+250000=525000 дол США(4 200 000,00). Проїзд у нас 2 гривні. Це треба перевезти 2 млн. 100 тис. пасажирів. В 1 автобусі 22 сидячих місця ну і десь 10-20 стоячих. Рахуємо по максимуму 40 пасажирів везете за 1 раз. 5 автобусів буде везти одночасно 200 !!! пасажирів. Припустимо що автобуси будуть їздити по 8-10 кругів на день і завжди будуть їхати "битком".(це в принцимі неможливо, але рахуємо). 200*8*2=3 200. За день Ви перевезете 3 тис 200 пасажирів, які заплатять Вам 6400 грн. З даної суми Вам треба платити податки, міняти розхідники на автобусах(про ремонти я мовчу бо автобус новий, але все може бути), масло, колеса, ін. Якщо залишиться 2000-2500 грн в день вважайте крупно повезло.

А тепер "уважаемые знатоки, внимание вопрс": Вклавши 4 млн . 200 тис. гривень власних(мовчу вже про кредитних) коштів заробити в день 2000 гривень це супер рентабельно?

В даному прикладі розрахунки дуже спрощені, витрат буде ще дуже і дуже багато.

Опубліковано

2000грн х 365 днів = 730 000, 00 грн. / рік

окупність автобусів 3 роки - не рахуючи бази - дуже навіть не погано

з часом все воно окупиться, і не обов*язково купувати 5 автобусів, і база не потрібна, в наш час автосервісів, і парковок хватає!

Опубліковано

та купив табличку і погнав! :)

Панове демагогщики, чоловіка цікавить не довгостроковий проект, а так, зашабашити ;)

цікаво яке маршрутне таксі приносить більшу вирочку за день, як думаєте?

P.S.mers, ти що, серйозно думаєш тут отримати відповіді на такі запитання?

Опубліковано

Знайомий продає свій бізнес по перевезенню в місті. Займався більше 5 років. Знає практично всі нюанси. Якщо дійсно цікаво купити, всі питання в ПП.

Опубліковано

P.S.mers, ти що, серйозно думаєш тут отримати відповіді на такі запитання?

а що тут одна школота сидить?

Опубліковано

Та ні, то форум луцьких перевізників.

ааа... а я думаю для чого тут розділ Місто: Транспорт та сполучення

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...