Перейти до змісту

Куплю білет Луцьк-Львів Рейковий 08.06.2013

Superman

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Куплю білет на рейковий автобус на цю суботу (08.06.2013) Луцьк-Львів

Можливо хтось передумав. Щиро на це надіюсь :)

Опубліковано

а в касу вокзалу сходити, чи хоч подзвонити ліньки?

Білети всі продані. Якби вони були в наявності, то я б, звісно, купив, а не писав тут :)

я б Вас підвезла до Львова,але їду завтра ;)

:)

Щасливої Вам дороги завтра!

Опубліковано

Як варіант їхати машруткою, але то буде поїздка яка довго не забудеться, якщо їхати через Радехів...

Ви праві, саме так і буде, якщо білети, все ж, не знайдуться.

Багато разів їхав автобусом, через Радехів :) ... тут слова важко підібрати. Як-то в часи ВВВ.

Опубліковано

Багато разів їхав автобусом, через Радехів :) ... тут слова важко підібрати. Як-то в часи ВВВ.

Їздив буквально вчора, дорога закінчується приблизно у Стоянові, далі її просто немає до Кам'янки-Бузьки, найгірше це у районі Радехівського лісництва, у буквальному смислі повзеш. Уся дорога займає близько 4-х (!) годин (!). Так що майте на увазі, і якщо є можливість краще їдьте через Дубно.

Удачі Вам!

Опубліковано

Дякую! Запитаю на АС чи є автобуси через Дубно.

Але трохи почекаю, може вдруг в когось буде зайвий білетик, як, наприклад, був недавно у мене.

Проблема вся в тому, що здаючи білет в касу, ви отримаєте близько 80 коп (день до відправлення). Мабуть, тому ніхто й не здає.

Як наслідок, частенько є кілька вільних місць, а білети на ці місця не повернуті через безглуздість такого рішення в матеріальному плані.

Опубліковано

Підійди зранку і домовся за налічку без білета проїхатись. 99% що підуть на зустріч) Можливо прийдеться на сходинках просидіти дорогу, але часто є вільні місцятих, хто не поїхав чи запізнився. Але всерівно це краще ніж маршруткою.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...