Перейти до змісту

Вугрі Світязькі

Absent1985

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

думаю що це Польща, не ведіться сам попався був... тим більше що мороженні це точно Польща...

Опубліковано

Відомо, що вугор нереститься в далекому Саргасовому морі, після цього гине, а личинки за течією мандрують до берегів Європи майже три роки. І ось, кажуть, що по каналах з Балтійського моря вугри дістаються в Шацькі озера, де живуть їх предки.

Наскільки це відповідає дійсності, вченим видніше. Достеменно лишень відомо, що тепер вугри потрапляють з країн Прибалтики, Польщі в... замороженому вигляді, складені в ящиках по ранжиру. Надалі їх розморожують, коптять і після цього вони становлять конкуренцію аборигенам — світязьким вуграм.

Вугор на шацькому базарі має польський присмак

http://www.volynnews.com/news/volyn/vuhor_na_shatskomu_bazari_maye_polskyy_prysmak/

Опубліковано

В останнє Світязь вугрем запруднювався в 70-х роках. При таких масштабах продажу які є сьогодні, до Світязя мають бути прориті вуграми метрополітенні тоннелі з Саргасового моря...

Опубліковано

Пора вже це питання підняти на рівні області.Світязькі вугри - таке саме надбання Українита Волині, як Бургундське шампанське для Франції, чи там сир Пармелат для Італії.

Де наш доблесний слуга народу Падлиця.?В Швейцарії не подають вугрів?

Опубліковано

А тепер дещо поясню: кум займаєтся підводним полюванням і зараз час коли ще не висока трава і легше бити вугря. З замороженим можу привести і живих, а хто не вміє розрізняти Польских від Світязьких то навіщо ця дурнувата мова.

Опубліковано

Браконьєрничаєте з кумом ??? "Світязьких вугрів зараз в наявності 40кг" та "А тепер дещо поясню: кум займаєтся підводним полюванням і зараз час коли ще не висока трава і легше бити вугря" - це як розуміти ???

Опубліковано

В мене знайомий в Шацьк регулярно в сезон возить ящиками морожених вугрів з Польщі або Німечини, бо каже світязьких вже маєже немає або якщо є то малі.

Тепер я поняв, світязьких угрів всіх вивозять в Луцьк :0155:

Опубліковано

2ТС викресліть з назви Світязьських - пропаде срач і можливо таке відбудеться успішний продаж ;)

Опубліковано

2ТС викресліть з назви Світязьських - пропаде срач і можливо таке відбудеться успішний продаж ;)

В мене вже давним давно є невеличка кількість постійних кліентів к Києва і Тернополя, просто тему створим бо думав набити клієнтів у Луцьку, бо вугрі є постійно

Опубліковано

... легше бити вугря. ...

... просто тему створим бо думав набити клієнтів у Луцьку, ...

Битка не зламається? :0155:

Опубліковано

тут поряд зі міною сидить корінний мешканець села Мельники, читає цю тему і сміється.... які нафіг морожені Світязькі вугрі?!

Опубліковано

В мене вже давним давно є невеличка кількість постійних кліентів к Києва і Тернополя, просто тему створим бо думав набити клієнтів у Луцьку, бо вугрі є постійно

....

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...