Перейти до змісту

Скільки може коштувати велосипед

biter

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

post-3126-0-84070100-1370246792_thumb.jp

Перекидка передня: SHIMANO TX50

Задня: SHIMANO TOURNEY TX35

Манеткі: SHIMANO REVOSHIFT INDEX RS35

Касета: SHIMANO MF-TZ20

Яка реальна ціна такого нового велосипеда?

Опубліковано

1400-1800 такі продають на різних сайтах. Нещодавно зондував цю тему.

1000-1100 грн

Можливо це минулорічна ціна, бо я ще кілька років назад дивився (десь до кризи) на ринку вони були по 120-140$

Опубліковано

1400-1800

:0159:

мене вот питання цікавить, нахрена за такі гроші купувати підвіс з неробочою підвіскою, ще й стальний, вже тоді краще алюмінієвий хардтейл беушку, десь в гілці продажу продають панасонік

Опубліковано

1400-1800

мене вот питання цікавить, нахрена за такі гроші купувати підвіс з неробочою підвіскою, ще й стальний, вже тоді краще алюмінієвий хардтейл беушку, десь в гілці продажу продають панасонік

Ну "бевешка" це лотерея, а цей ще мо троха поїздить ;)

мене вот питання цікавить, нахрена за такі гроші купувати підвіс з неробочою підвіскою, ще й стальний,

Для "дікіх браскров с гор" і дивитись з вершини гори, як розлітаються в низу запчастини в різні сторони.

А серйозно, то в мене сусід купив сину на 2тижні раніше за мене подібного. Дивлюся з вікна, як малий його тільки не "вбиває" по двору, я собі такого не дозволив би, а він все ще їздить! Мені чесно було б шкода купувати щось дорожче для таких покатушок. Підросте малюк, зрозуміє, тоді і можна купувати щось серьозне.

Кожен товар має свою аудиторію ;)

Опубліковано

Що значить "реальна ціна".

Якщо за скільки ти зможеш продати його (нового), то гривень 700 і ще прийдеться довго шукати покупця.

Якщо "за скільки грошей я можу зараз вийти і купити такого нового" то мабуть 2000 грн. (да, воно того не варте, але тим не менше саме стільки просять зараз за таке дрантя в магазинах будматеріалів та в продуктових супермаркетах. Сам припух коли побачив в Епіцентрі цінники на ашанах... колись там стояли ашани по 777 грн, а зараз на них ціна 2000, 2700 грн.)

Опубліковано

Ну "бевешка" це лотерея, а цей ще мо троха поїздить

не думаю, що беушний Діор проїде менше ніж новий турней. Крім того в ашанах неробоча підвіска ще й нормально ваги додає.

Вчора був в Епіцентрі, пробував прогнути її, так і не зміг

Опубліковано

в нас в Рівело до Ігрека тьотка привела на сервіс НОВИЙ велосипед куплений в Епіцентрі.

заплативши за заміну і сервіс, щоб велосипед хоч якось почав їхати, вона сказала: "мдя... краще б я зразу тут у вас велосипед взяла"

Після того як в реанімацію НОВОГО ашана ти вбухаєш гроші, щоб він зміг виїхати з магазину, він так і залишиться ашаном

Опубліковано

не думаю, що беушний Діор проїде менше ніж новий турней. Крім того в ашанах неробоча підвіска ще й нормально ваги додає.

Вчора був в Епіцентрі, пробував прогнути її, так і не зміг

А ти часом пройдись і подивися на той б/в "діор" який продають на секондах за такі гроші, краще новий "турнео". Я свого теж з б/в купував, тому й бачив.

Хоч я при покупці б/в був далеким від велосипедів (але трішки розбираюся в механіці), то як побачив свого, в якому стані були деталі в порівнянні з іншими, думати не став, купив і все. Хоча збирався вже купувати якогось "Хаманча" за 2000-3000.

в нас в Рівело до Ігрека тьотка привела на сервіс НОВИЙ велосипед куплений в Епіцентрі.

заплативши за заміну і сервіс, щоб велосипед хоч якось почав їхати, вона сказала: "мдя... краще б я зразу тут у вас велосипед взяла"

Після того як в реанімацію НОВОГО ашана ти вбухаєш гроші, щоб він зміг виїхати з магазину, він так і залишиться ашаном

Ну можливо їй не повезло.

Я кілька літ назад практикувався і їзді на такому ж, і нічого. Знаю власника, так він на ньому вже 10 років в літку, в хорошу погоду, щодня на роботу їздить і лише раз міняв його "фарш". Все залежить під потреби на які ти береш, як будеш їздити, як будеш його доглядати, хто буде на ньому їздити.

У відповідь ТС: http://velozona.luts...s/mtb/texas-26/

Опубліковано

post-9214-0-46635900-1332612621_thumb.jp

post-9214-0-38238600-1307823081_thumb.jp

post-9214-0-04843700-1307823131_thumb.jpЯ на такому відкатав 3-4 роки.Їздив літом. Тоді купив ще за 900 грн. Задній аморт робочий був, з регулятором жосткості. 21 швидкість. Ну рама стальна була, накат не дуже. Відїздив. І продав за 600 грн.

Якщо нормально катати, не гробити, то і працювати буде.

Опубліковано

В мого брата такий, прошлого року вирішили проїхатись трошки по Луцьку, по приїзду додому велосипед отримав з ноги в раму так як не вистачило нервів кататись на ньому :) А цього року взявся за розум, вирішив всього перебрати і зробити щось толкове, але от що з того можна зробити я не уявляю. Стальний, важкий, поржавілий...

Опубліковано

Дякую всім хто відписався. продавати не планував і купляти тепер теж не буду)

пропонували привезти новий із-за кордону за ~2000грн

Опубліковано

Не бери велосипед з "амортом", "амортизаційною вилкою", "дисковими гальмами"... якщо ціна нового менша 1000 доларів.

За Б/В підвісну раму просять від 300 доларів...

За 2000 грн я б взяв велосипед на глухій вилці, і вібрейках.. їздив би він і прослужив в рази доще за цей муляж.

Опубліковано
За 2000 грн я б взяв велосипед на глухій вилці, і вібрейках.. їздив би він і прослужив в рази доще за цей муляж.

крім сроку служби і роботи компонентів, ключювою відмінністю ашанів є те, що це "безрозмірні підросткові велосипеди"

в них немає поняття розмір, ростовка, геометрія.

вони продаються в єдиному розмірі, а стиль їзди потім називається "єхалі медведі на веласіпєді".

якщо цирковий велосипед перебрати на XTR по кругу він все рівно залишиться цирковим

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...