Перейти до змісту

Відеокамера / прилад нічного бачення SONY

gb2001

Рекомендовані повідомлення

Продається відеокамера SONY DCR-TRV140 у відмінному стані (майже не використовувалася).

Камера цікава, зокрема, дуже хорошими параметрами (оптика F/1.4 і матриця 1/4").

Крім того, вона має набір "нічних" режимів, які дозволяють вести зйомку і просто спостереження навіть в повної темряві. Для цього, включається вбудований в камеру інфрачервоний (з невидимими оком променями) прожектор і спеціальний режим роботи матриці, в якому вона чутлива до ІК-променів. Можна знімати в темряві, а можна - просто спостерігати. Це дає можливість використовувати камеру в охоронних цілях і ін

Є також цікавий режим ColorSlowShutter, який дає можливість отримати відмінну картинку при дуже поганому освітленні (за рахунок великої експозиції). Ну і маса інших наворотів.

Камера в рідній коробці, в повному комплекті, з усіма книжками-папірцями-дисками, пультом ДУ, зарядкою, шнуром AV, шнуром FireWire, перехідником SCART.

Made in Japan .

Опціонально можу запропонувати також хорошу сумку і другу батарею (оригінальну, Made in Japan!).

Прошу 495 грн з обговоренням, розгляну пропозиції обміну.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо камера крім касет Digital8 вміє відтворювати ше й аналогові касети Video8 та Ні-8 - то заберу за 200грн. Можна без акумуляторів, сумок і шнурів...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо знайдете за 200 грн - забирайте, тільки ж не знайдете :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо знайду за 200грн - то заберу там де знайду, тільки ж то не я купую, а ви продаєте :) Просто більше вона не коштує - нема там за шо платити більше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

буду з вами відвертий: не знайдете.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Може ви й праві: 200грн. - це теж дорого за таку морально устарівшу (хоч і в відмінному, за вашими словами, технічному стані) річ. Ну, та так і бути - моя пропозиція поки в силі. Я ж не від чого не відговорюю: спробуйте продати спочатку за вашою ціною, а потім якшо\коли не вийде - звертайтесь до мене :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ви спочатку подивіться ціни на цю модель в інтернеті.

Тоді зрозумієте, що у мене - дешевше, ніж скрізь

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ви спочатку подивіться ціни на цю модель в інтернеті.

А смисл? Запросити можна будь-яку ціну, інша справа - за цю ціну продати.

Отже, моя ціна 200грн. Не треба лишніх слів, просто майте на увазі :_04:

Обом попередження, ведіть торги через пп.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо раптом не куплять - я просто додам в цю ціну ще сумку. Вона сама коштує мінімум 250 грн, і підходить не тільки для цієї камери, а для будь-якої апаратури.

3.7. Заборонено «підйом» («апання») тем як топікстартером, так й іншими користувачами форуму частіше одного разу на тиждень, «апання» чужих тем. «Підйомом» вважатиметься будь-яке малоінформативне в контексті теми оголошення, а також додаткове зазначення топікстартером характеристик товару, чи зміна ціни.

3.7.1 «Ап» теми дозволяється виключно зміною ціни в меншу сторону. Із кроком від 5 грн., (при ціні товару до 500 грн.) та від 10 грн., при ціні товару від 500 грн. Не частіше 1 разу на 3 доби.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Камера з сумкою в комплекті (сумка сама коштує 250 грн) подешевшала до 590 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто хотів купити камеру - прохання відгукнутися в личку, не можу знайти ваші координати ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Камера в резерві.

Зате з'явилася інша цифрова камера з режимом нічної зйомки: SONY DCR-TRV230E ..

Ця коштує всього 350 грн.

Камера в дуже хорошому стані. У комплекті - зарядний, шнур на TV, пульт ДУ, перехідник SCART, а опціонально - сумка, друга батарея, касета.

Інструкція тут: http://pdf.crse.com/manuals/3065263121.pdf (там кілька відмінних моделей).

Камера теж має нічні режими.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Перша камера продана, друга - поки у продажу. Крім звичайного комплекту за 350 грн, можу запропонувати розширений зі знижкою. Наприклад - камера (350 грн) + друга батарея (оригінал, Made in Japan 270 грн) за 550 грн. Або камера (350 грн) + сумка (150 грн) за 450 грн. Також, можу батарею продати окремо.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цифрова камера SONY DCR-TRV230E подешевшала до 299 грн.board.lutsk.ua

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...