Перейти до змісту

Допоможіть з вибором металочерепиці

Yurik85

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Потрібна допомога при виборі покриття для даху, а саме металочерепиці (ціна, якість, виробник, у кого купити і т.д.)

Цікавить у кого в Луцьку краще, ну і дешевше, можна придбати, загальна площа даху близько 180м2, я так розумію необхідно буде більше ніж 220 квадратів на все про все. Ну і орієнтовна вартість матеріалу і монтажу.

Буду вдячний за допомогу.

Опубліковано

купляв 2 роки тому на ТПК.

задється 62 грн платив. знаходяться вони на привокзальній. монтаж по 80 грн.

Опубліковано

В принципі, є 4 варіанти:

1. Глянцева, товщина 0.45мм (Словатчина)

2. Матова, товщ. 0.45мм (Словатчина)

3.Глянцева 0.5 (Німеччина)

4.Матова 0.5 (Німетчина)

Кажуть, матова трошки якісніша - там ніби є додатковий шар покриття. Я брав 0.5/матову

Якщо цікавить де - напишу.

Опубліковано

БРАВ ТУТ http://dah.lutsk.ua/contact.html

Ціна була краща з мені відомих. Доставка безкоштовна та вчасно.

Р.S. При розрахунку не забудьте, що окрім самої маталочерепиці/металопрофілю потрібно коньки, вітрові планки, снігозатримувачі, шрупи, що скаладатиме 15-20% вартості самого покриву.

P.S. По-мимо металочерепиці можна використати металопрофіль. Ну але це як на любителя. Профіль має кілька переваг над черепицею. По перше - можна замовити лист необхідної вам довжини (до 12м), тим самим на такій площі як у вас зеконовите до 1000грн (про нахлест не забувайте)

По-друге - ціна профілю менша у середньому на 2-4грн на квадраті, так само як і за монтаж.

Опубліковано

матова металочерепиця( Німеччина ) грубша, але на ній більше затримується пил,згодом може появитися і мох, якщо дім близько до траси. Я собі брав Словатську глянцеву, вона хоч не груба (0,45 мм),але вміст цинку хороший. Брав на ТПК. Зараз же є люди, що возять з Польщі. Роблять самі заміри, доставляють . Ціна коливається від 57 до 64 гр за м. Не попадіть на Вітчизняний чи Китайський товар. В мого сусіда метало-черепиця побіліла, "еффект снігу на даху, при чому влітку"!

Опубліковано

Ну Китай відпадає відразу, цікаво побачити "ефект снігу".

Я так розумію, матеріали без гарантії вирбника не варто брати.

Поки розглядаю 2 варіанти:

1. ТПК
  2. http://dah.lutsk.ua

Опубліковано

матова металочерепиця( Німеччина ) грубша, але на ній більше затримується пил,згодом може появитися і мох, якщо дім близько до траси. Я собі брав Словатську глянцеву, вона хоч не груба (0,45 мм),але вміст цинку хороший. Брав на ТПК. Зараз же є люди, що возять з Польщі. Роблять самі заміри, доставляють . Ціна коливається від 57 до 64 гр за м. Не попадіть на Вітчизняний чи Китайський товар. В мого сусіда метало-черепиця побіліла, "еффект снігу на даху, при чому влітку"!

А почему Вы так критично отозвались об Отечественном продукте, к примеру мне нравится МиПовская покраска украинская, причем с официальной гарантией на 10 лет, и акцентирую внимание, с официальной бумажкой и мокрой печатью, а это вам не устное "гарантировано" 10 лет.

На днях должна приехать на 200 м2 украинская матовая в цегляном цвете 8004, кому интересно можно будет посмотреть на готовом обьекте, но как повезет с погодой, что бы его накрыть.

Есть вариант с немецкого матового арцеллора за 62 грн м2. 255-275 г/м2 цинка и толщиной 0,5. а если хотите экзотики то около 69 грн м2 немеций тиссен круп с цинком и магнием, в придачу покрытие кристал, или рильеф как его называют. глянцевые на 2 грн дешевле.

О97-965-О2-ОО или О5О-714-13-16 Алексей, звоните! разжую, расскажу, проконсультирую и разложу Вам все по полочкам. на все металлы сертификат соответствия с мокрой печатью.

з.ы. сейчас в многих фирмах проблема в том, что называют один метал, к примеру - немец, а привозят словака или не дай бог китайца вместо обещанного словака. как бы не смертельно, НО я считаю заказчик должен получать то, за что он платит свои кровные и быть доволен покупкой.

• 2 місяця потому...
Опубліковано

БРАВ ТУТ http://dah.lutsk.ua/contact.html

Ціна була краща з мені відомих. Доставка безкоштовна та вчасно.

Р.S. При розрахунку не забудьте, що окрім самої маталочерепиці/металопрофілю потрібно коньки, вітрові планки, снігозатримувачі, шрупи, що скаладатиме 15-20% вартості самого покриву.

P.S. По-мимо металочерепиці можна використати металопрофіль. Ну але це як на любителя. Профіль має кілька переваг над черепицею. По перше - можна замовити лист необхідної вам довжини (до 12м), тим самим на такій площі як у вас зеконовите до 1000грн (про нахлест не забувайте)

По-друге - ціна профілю менша у середньому на 2-4грн на квадраті, так само як і за монтаж.

смотрю Вы профи!

Профіль має кілька переваг над черепицею. По перше - можна замовити лист необхідної вам довжини (до 12м),

- м/черепицу Вам тоже можно выкатать хоть 30м длиной, только длиннее 6м практически не реально правильно транспортировать а тем более поднять на крышу не растянув метал, а на профиле это будет куда заметнее, чем на черепице.

Это я называю "нагрели лоха" и профиль и черепица катается из одного же металла, соответственно цена одинакова, это некоторые продаваны искуственно на черепицу накидывают пару грн. У нас цена одинакова как на профиль так и черепицу. По поводу монтажа, если под м/черепицу в обрешетке можно оставить допуск в плоскости, то под профиль надо все выводить в идеал, иначе все швы полезут наружу. Хотя видимо "профессионалы" нге вкгурсе.

Опубліковано

Чого так болісно реагувати? Ну купила людина не у вас....

Теж недавно вибирав між черепицею і профілем, і вибрав профіль тому що майстрам з ним легше працювати, беруть дешевше. А як шви виводити то вже їх проблема, я плачу за результат.

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Добрий день! Де краще замовити металочерепицю, якого виробника, яку краще брати ту що гнуть на Україні з словацького, польського, німецького металу чи ту, що везуть вже порізану з Польщі?

Дайте контакти людей що займаються продажем металочерепиці. Дякую.

Опубліковано

Дайте контакти людей що займаються продажем металочерепиці. Дякую.

(050) 8119975; (067) 1779678 Юра.

По металочерепиці працюю тільки з ним. Дуже рекомендую!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...