Перейти до змісту

Допоможіть з вибором металочерепиці

Yurik85

Рекомендовані повідомлення

Потрібна допомога при виборі покриття для даху, а саме металочерепиці (ціна, якість, виробник, у кого купити і т.д.)

Цікавить у кого в Луцьку краще, ну і дешевше, можна придбати, загальна площа даху близько 180м2, я так розумію необхідно буде більше ніж 220 квадратів на все про все. Ну і орієнтовна вартість матеріалу і монтажу.

Буду вдячний за допомогу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

купляв 2 роки тому на ТПК.

задється 62 грн платив. знаходяться вони на привокзальній. монтаж по 80 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Від 45 грн. за квадрат, планую там брати.

http://pokrivliapro.com.ua/view.php?id=131

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В принципі, є 4 варіанти:

1. Глянцева, товщина 0.45мм (Словатчина)

2. Матова, товщ. 0.45мм (Словатчина)

3.Глянцева 0.5 (Німеччина)

4.Матова 0.5 (Німетчина)

Кажуть, матова трошки якісніша - там ніби є додатковий шар покриття. Я брав 0.5/матову

Якщо цікавить де - напишу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щоб не створювати в подальшому клонів цієї теми - напишіть для всіх. Дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

БРАВ ТУТ http://dah.lutsk.ua/contact.html

Ціна була краща з мені відомих. Доставка безкоштовна та вчасно.

Р.S. При розрахунку не забудьте, що окрім самої маталочерепиці/металопрофілю потрібно коньки, вітрові планки, снігозатримувачі, шрупи, що скаладатиме 15-20% вартості самого покриву.

P.S. По-мимо металочерепиці можна використати металопрофіль. Ну але це як на любителя. Профіль має кілька переваг над черепицею. По перше - можна замовити лист необхідної вам довжини (до 12м), тим самим на такій площі як у вас зеконовите до 1000грн (про нахлест не забувайте)

По-друге - ціна профілю менша у середньому на 2-4грн на квадраті, так само як і за монтаж.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

матова металочерепиця( Німеччина ) грубша, але на ній більше затримується пил,згодом може появитися і мох, якщо дім близько до траси. Я собі брав Словатську глянцеву, вона хоч не груба (0,45 мм),але вміст цинку хороший. Брав на ТПК. Зараз же є люди, що возять з Польщі. Роблять самі заміри, доставляють . Ціна коливається від 57 до 64 гр за м. Не попадіть на Вітчизняний чи Китайський товар. В мого сусіда метало-черепиця побіліла, "еффект снігу на даху, при чому влітку"!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На тому сайті що вище писав, є написано як відрізнити хто виробник

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну Китай відпадає відразу, цікаво побачити "ефект снігу".

Я так розумію, матеріали без гарантії вирбника не варто брати.

Поки розглядаю 2 варіанти:

1. ТПК
  2. http://dah.lutsk.ua

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

матова металочерепиця( Німеччина ) грубша, але на ній більше затримується пил,згодом може появитися і мох, якщо дім близько до траси. Я собі брав Словатську глянцеву, вона хоч не груба (0,45 мм),але вміст цинку хороший. Брав на ТПК. Зараз же є люди, що возять з Польщі. Роблять самі заміри, доставляють . Ціна коливається від 57 до 64 гр за м. Не попадіть на Вітчизняний чи Китайський товар. В мого сусіда метало-черепиця побіліла, "еффект снігу на даху, при чому влітку"!

А почему Вы так критично отозвались об Отечественном продукте, к примеру мне нравится МиПовская покраска украинская, причем с официальной гарантией на 10 лет, и акцентирую внимание, с официальной бумажкой и мокрой печатью, а это вам не устное "гарантировано" 10 лет.

На днях должна приехать на 200 м2 украинская матовая в цегляном цвете 8004, кому интересно можно будет посмотреть на готовом обьекте, но как повезет с погодой, что бы его накрыть.

Есть вариант с немецкого матового арцеллора за 62 грн м2. 255-275 г/м2 цинка и толщиной 0,5. а если хотите экзотики то около 69 грн м2 немеций тиссен круп с цинком и магнием, в придачу покрытие кристал, или рильеф как его называют. глянцевые на 2 грн дешевле.

О97-965-О2-ОО или О5О-714-13-16 Алексей, звоните! разжую, расскажу, проконсультирую и разложу Вам все по полочкам. на все металлы сертификат соответствия с мокрой печатью.

з.ы. сейчас в многих фирмах проблема в том, что называют один метал, к примеру - немец, а привозят словака или не дай бог китайца вместо обещанного словака. как бы не смертельно, НО я считаю заказчик должен получать то, за что он платит свои кровные и быть доволен покупкой.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 місяця потому...

З модульною металочерепицею хтось мав справу? Яку порекомендуєте?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Работаем с ней, есть пример готовых обьектов в Луцке.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

БРАВ ТУТ http://dah.lutsk.ua/contact.html

Ціна була краща з мені відомих. Доставка безкоштовна та вчасно.

Р.S. При розрахунку не забудьте, що окрім самої маталочерепиці/металопрофілю потрібно коньки, вітрові планки, снігозатримувачі, шрупи, що скаладатиме 15-20% вартості самого покриву.

P.S. По-мимо металочерепиці можна використати металопрофіль. Ну але це як на любителя. Профіль має кілька переваг над черепицею. По перше - можна замовити лист необхідної вам довжини (до 12м), тим самим на такій площі як у вас зеконовите до 1000грн (про нахлест не забувайте)

По-друге - ціна профілю менша у середньому на 2-4грн на квадраті, так само як і за монтаж.

смотрю Вы профи!

Профіль має кілька переваг над черепицею. По перше - можна замовити лист необхідної вам довжини (до 12м),

- м/черепицу Вам тоже можно выкатать хоть 30м длиной, только длиннее 6м практически не реально правильно транспортировать а тем более поднять на крышу не растянув метал, а на профиле это будет куда заметнее, чем на черепице.

Это я называю "нагрели лоха" и профиль и черепица катается из одного же металла, соответственно цена одинакова, это некоторые продаваны искуственно на черепицу накидывают пару грн. У нас цена одинакова как на профиль так и черепицу. По поводу монтажа, если под м/черепицу в обрешетке можно оставить допуск в плоскости, то под профиль надо все выводить в идеал, иначе все швы полезут наружу. Хотя видимо "профессионалы" нге вкгурсе.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чого так болісно реагувати? Ну купила людина не у вас....

Теж недавно вибирав між черепицею і профілем, і вибрав профіль тому що майстрам з ним легше працювати, беруть дешевше. А як шви виводити то вже їх проблема, я плачу за результат.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

Добрий день! Де краще замовити металочерепицю, якого виробника, яку краще брати ту що гнуть на Україні з словацького, польського, німецького металу чи ту, що везуть вже порізану з Польщі?

Дайте контакти людей що займаються продажем металочерепиці. Дякую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дайте контакти людей що займаються продажем металочерепиці. Дякую.

(050) 8119975; (067) 1779678 Юра.

По металочерепиці працюю тільки з ним. Дуже рекомендую!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...