Перейти до змісту

Проблема з сплатою штрафу

Sashkajek

Рекомендовані повідомлення

Має пройти 2-3 роки щоб чек загубився,а потім чекай звістку!!!
Досвідом ще не навчений, але знаю, що касові чекі через деякий час вицвітають, тому роблю з них копії або оцифровую і зберігаю в електронному варіанті. Навіть якщо у вас є чек то через 3 роки це буде лише шматок пустої касової стрічки.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

теж потрапляв в таку ситуацію.

причому саме заказним отримав вже про те що мені капець, все пропало, подвійний штраф і тп.

пішов в той суд, до того хто це вів, там мене зразу з порогу пробували як лоха на понт взяти, тіпа плати - не викрутишся, бо вже дофіга часу пройшло, всеодно заплатиш як миленький. (за одні ці зухвалі слова вже захотілося їх самих за щось натягнути).

на що я їм, що нічого не отримував, нехай мені дають копію того листа що вони мені нібито раніше посилали, зробили копію, вручили, а я отді беру і на ній ставлю актуальну дату, "отримав, прочитав", і підпис. і законно мав їх всіх на корню. відлік починається з дня отримання, а ніяких у них доказів що я раніше отримав звісно в них не було.

повезло тільки що я той чек, думав що вже давно викінув, а якимось чудом виявилось що він затесався в папери про переобладнання авто, і був з ними підшитий в архіві МРЕО.

приніс в суд, обломав їх ще раз.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я вже колись просив, але ніхто не відгукнувся: чи є у когось квитанція про сплату штрафу надрукована на матричному принтері (касовий апарат і банкомат, тобто термопапір, не підходить)? Якщо є, поділіться якісним сканом квитанції в приват. :_08:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

НЕ считаю нужным бегать и кланяться дармоедам. На крайняк перезвони и скажи что штраф оплачен, и пусть сами ищут квитанции. Лично я штрафы оплачивал, но ни разу ни куда не ходил и ни чего не заносил.

Аналогично, штрафы оплачивал, но ни разу ни куда не ходил. Когда приходило письмо из исполнительной, то перезванивал и факсом отправлял им квитанцию.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 рік потому...

Прийшов лист з виконавчої про несплату мною штрафу, хоча я його оплатив, але чек нікуди не носив. Чи можу я в даному випадку спиратись на це: http://www.sai.gov.ua/ua/info/18.htm

"Таким чином удосконалена процедура сплати штрафів за порушення Правил дорожнього руху, оскільки в громадян не буде необхідності в наданні копій квитанцій про сплату штрафів до підрозділів ДАІ."

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...