HWman Опубліковано 26 Травня, 2013 в 19:51 #1 Опубліковано 26 Травня, 2013 в 19:51 Часом читаю повідомлення типу користуйтесь пошуком, пошук рулить, баян... Чи то я дурень, чи лижі не їдуть? По-перших, я пишу у пошук Про що говорить місто а він шукає про говорить місто, можете перевірити самі. Для чого нам взагалі цей пошук, вимкніть його, тільки сервер навантажує Прийшлось шукати старим дідівським способом причому знайшов з першого разу, не те, що тут Я рахую, що це не є добре і треба виправляти, що я маю постійно у гугл лізти? Або ще пропозиція, давайте просто забудемо на цьому форумі про слово пошук і все що з ним зв'язано Дякую.
Адміністратори kmd Опубліковано 26 Травня, 2013 в 20:13 Адміністратори #2 Опубліковано 26 Травня, 2013 в 20:13 ІПБшний пошук працює паршво. Це факт.І зарадити ми не в силах.Тому пошук за допомогою пошуковиків оптимальний варіант.
jack74 Опубліковано 26 Травня, 2013 в 20:26 #3 Опубліковано 26 Травня, 2013 в 20:26 Да, "місцевий" пошук паршивий.Коли дійсно щось потрібно знайти на форумі, я використовую Яндекс - "розширений пошук" - "шукати на сайті: board.lutsk.ua"
HWman Опубліковано 26 Травня, 2013 в 20:29 Автор #4 Опубліковано 26 Травня, 2013 в 20:29 Яндекс? Не чув.
jack74 Опубліковано 26 Травня, 2013 в 20:34 #5 Опубліковано 26 Травня, 2013 в 20:34 сарказм зрозумілий, але ж тему можуть читати не тільки "гуру" з п'ятьма тишшами повідомлень, комусь може й згодиться порада
HWman Опубліковано 26 Травня, 2013 в 20:36 Автор #6 Опубліковано 26 Травня, 2013 в 20:36 До речі якщо відмінусувати флуд, то буде від сили 300 повідомлень
HWman Опубліковано 27 Травня, 2013 в 09:08 Автор #8 Опубліковано 27 Травня, 2013 в 09:08 ГуглАбо так як я і писав у першому пості.
nickel Опубліковано 27 Травня, 2013 в 10:18 #9 Опубліковано 27 Травня, 2013 в 10:18 Часом читаю повідомлення типу користуйтесь пошуком, пошук рулить, баян... Чи то я дурень, чи лижі не їдуть? Перше По-перших, я пишу у пошук Про що говорить місто а він шукає про говорить місто, можете перевірити самі. Для чого нам взагалі цей пошук, вимкніть його, тільки сервер навантажує Пошуком треба вміти користуватися, як Гугловським так і бордовським. Пошук ІПБ відбувається по словах від 3 букв, тому "що" немає в результатах пошуку. Пошук відбувається по окремих словах, тому "про" я б також не вставляв у пошук - видасть багато калу. Пошук відбувається не по на назві тем, а по тексту в темах, тому треба шукати не по словах з назви теми, а з тексту в темі. Наприклад пошук "цікаві уривки фраз" видасть аж 1 (один) результат і якраз тієї теми, що тобі треба, хоча ці слова в темі не йдуть підряд. А якщо пам'ятаєш якусь примітну фразу з теми, то пошук стає ще зручніший від Гугла. п.с. Після мого поста, на "цікаві уривки фраз" буде два результати і ця тема буде вище, бо результат релевантніший - усі пошукові слова йтимуть підряд.
Єретик Опубліковано 27 Травня, 2013 в 10:27 #10 Опубліковано 27 Травня, 2013 в 10:27 я пишу у пошук Про що говорить місто а він шукає про говорить місто, можете перевірити самі. Для чого нам взагалі цей пошук, вимкніть його, тільки сервер навантажує Спробував знайти тему Про що говорить місто, через пошук на сайті. Знайшов. Проблеми не виникло. Просто, якщо шукаєш речення, його потрібно заключати в лапки. Наприклад "я шукаю це речення".
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.