Перейти до змісту

Потрібно зремонтувати мат.плату

JEK

Рекомендовані повідомлення

Хто зможе допомогти зремонтувати материнську плату МSI 945P і чи доцільно взагалі. Зламалися декілька "голочок" в місці процесора. Я так зрозумів потрібно буде замінити повністю його. Скільки це буде коштувати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У 775 сокеті "голочки" тирчать з процесора а не з плати, тому Вам процесор потрібно замінити. З платою усе добре повинно бути. Бажано було б побачити детальні фото проблеми, для підтвердження діагнозу. Напишіть, що за процесор зараз стоїть, щоб прикунути орієнтовну вартість заміни.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У 775 сокеті "голочки" тирчать з процесора а не з плати, ...

53538.jpgБукваря візьми, а тоді пиши ;)

Хто зможе допомогти зремонтувати материнську плату МSI 945P і чи доцільно взагалі. Зламалися декілька "голочок" в місці процесора. Я так зрозумів потрібно буде замінити повністю його. Скільки це буде коштувати?

Звичайно, міняти повністю. LGA 775 пластмасовий, а тому легко плавиться паяльним феном, коли його міняють. А тому шукай майстра, котрий таке робив і буде впевнений, що зробить :)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У 775 сокеті "голочки" тирчать з процесора а не з плати, ...

Букваря візьми, а тоді пиши ;)

Звичайно, міняти повністю. LGA 775 пластмасовий, а тому легко плавиться паяльним феном, коли його міняють. А тому шукай майстра, котрий таке робив і буде впевнений, що зробить :)

каюсь, напутав :_08:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На инфракрасной станции без проблем и снять и посадить ) Делал, знаю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

питання ціни, можливо б/у плата дешевше вийде, і надійніше (не ремонтована) буде.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На инфракрасной станции без проблем и снять и посадить ) Делал, знаю.

І скільки буде коштувати робота?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Ще одна материнська плата

Материнская плата MSI G41M-SP20

Подробнее: http://hard.rozetka.com.ua/msi_g41m_sp20/p262576/ , потрібно продіагностувати. Після заміни відеокарти перестла запускатися. БЖ справний. Хто може допомогти? Потрібно чим по швидше. Дякую всім хто відгукнеться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

Ще одна материнська плата

Материнская плата MSI G41M-SP20

Подробнее: http://hard.rozetka....m_sp20/p262576/ , потрібно продіагностувати. Після заміни відеокарти перестла запускатися. БЖ справний. Хто може допомогти? Потрібно чим по швидше. Дякую всім хто відгукнеться.

Материнську плату зремонтували на І.Франка., щось покувирялися і запрацювала. Сказали, що щось із біосом. За іншу сказали, що ремонту не підлягає.

Тему можна закрити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...