Dorothy Опубліковано 6 Травня, 2013 в 16:19 Поділитися #1 Опубліковано 6 Травня, 2013 в 16:19 Моє волосся після мелірування залишається трохи жовтуватим. Використовую бальзам для тонування "Тоніку", але він надто сушить і без того пошкоджене волосся(. Хочеться дізнатись, а якими ж засобами користуються білявки форуму? Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
sashulya Опубліковано 6 Травня, 2013 в 16:29 Поділитися #2 Опубліковано 6 Травня, 2013 в 16:29 Как по мне - тоника зло, нужно сначала обесцвечивать волосы, а потом тонировать краской. В случае с мелированием - существует достаточно проф "тоников" или устранителей желтизны. Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
MOTOROLLLA Опубліковано 6 Травня, 2013 в 17:37 Поділитися #3 Опубліковано 6 Травня, 2013 в 17:37 Треба йти до хорошого перукаря. А потім навідуватись до нього щомісяця.Бути білявкою - досить витратна справа) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Оленка Опубліковано 1 Листопада, 2013 в 18:44 Поділитися #4 Опубліковано 1 Листопада, 2013 в 18:44 а порадьте бальзам який захищає біле волосся і не сушить його.дякую Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Dorothy Опубліковано 1 Листопада, 2013 в 20:23 Автор Поділитися #5 Опубліковано 1 Листопада, 2013 в 20:23 Оленка, здається, тільки ви зрозуміли, що я мала на увазі.) Мабуть, не зовсім вірно назвала тему... Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Оленка Опубліковано 2 Листопада, 2013 в 22:21 Поділитися #6 Опубліковано 2 Листопада, 2013 в 22:21 просто проблема не у відтінку кольору, а волосся стає сухим і ламким, і перукар у мене хороша. Спробувала професійні засоби, але не завжди допомагають Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Kleo Опубліковано 4 Листопада, 2013 в 11:33 Поділитися #7 Опубліковано 4 Листопада, 2013 в 11:33 просто проблема не у відтінку кольору, а волосся стає сухим і ламким, і перукар у мене хороша. Спробувала професійні засоби, але не завжди допомагають Якщо ваше волосся після фарбування стає сухим і ламким, то перукар у вас поганий, бо хороший звернув би на це увагу і або підібрав вам нормальну фарбу або порадив би хорошу маску для волосся. Оскільки професійні засоби вам не допомагають, то швидше за все змініть фарбу або окисник до неї. Що ж до масок для волосся хороша Нумеро (правда від неї швидко жирніє волосся) і дуже гарний ефект від масок Фармасі (на собі випробувала часникову - волосся як шовк стає, а подруга брала оливкову, то теж задоволена.) Посилання на коментар Поділитись на інші сайти Поділитися
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.