Перейти до змісту

Вентиляція будинку

VilanS

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Підкажіть будь ласка скільки буде коштувати зробити вентиляційну систему в будинку на 1,5 поверхи. І яке обладнання для нормального життя потрібне?, не так щоб "жир", а щоб для хорошого самопочуття і затишку.

Опубліковано

тут куча моментів, які так просто не скажеш. Занадто багато невідомих у твоєму питаніі. І взагалі - це ціла частина проекту - Опалення і вентиляція.

Опубліковано

VilanS, напишіть в пп більш точні дані та побажання + план будинку....я зможу вам накидати розрахунок....але все залежить від фінансових можливостей, під словом вентиляція розуміють різні речі..для декого, це вентилятор у санвузлі, для інших - свіже повітря у спальні та кондиціонер. Є певні схеми робочої вентиляціїї.

Опубліковано

VilanS, напишіть в пп більш точні дані та побажання

можна і не в пп - Вам же не шкода? :)

kayot, Ви проектуєте, так? З ліцензією блаблабла? Питаю, бо мені часом приходиться мати справу з втіленими в життя проектами вентиляції...

Опубліковано

ОВ, є таке, розділ проекту, і ще є кондиціонування. Але питаю таке: будинок мансардний, повністю без проникання повітря. Тре зробити у всьому будинку, щоб був доступ свіжого повітря в усі кімнати і відповідно через кондиціонер центральний чи як? і скільки +- 500 баксів коштує?. Я думаю розумієте, що питаю без переборів, типу "що і вентилятор в туалеті це може бути системою вентиляції будинку" або "потужні системи кондиціонування в буді 2х2м". Адекватно золоту середину. Якщо ви в тому розбираєтесь, то надіюсь розумієте про що питаю))) дякую.

Опубліковано

ОВ, є таке, розділ проекту, і ще є кондиціонування.

Стоп! Проект є чи тільки планується? Як є, то питання про вартість тре не тут задавати, а їхати, наприклад, до хлопців з Vents-а на Яровицю.
Опубліковано

VilanS, напишіть в пп більш точні дані та побажання

можна і не в пп - Вам же не шкода? :)

kayot, Ви проектуєте, так? З ліцензією блаблабла? Питаю, бо мені часом приходиться мати справу з втіленими в життя проектами вентиляції...

Я не проектую.

Я вам можу видати комерційну пропозицію.

Реалізація офіційних проектів по ОВ таких приміщень зазвичай або дуже дорогі або....не робочі - також вистачало з цим гемору....

Ось чого я прошу план приміщень і побажання замовника.

Хлопці з Яровиці - також працюємо із ними, і починали працювати ....і будемо працювати....але ніхто не буде продавати по оптовим цінам всім....і крім вентса є ще багато брендів..які дозволяють погратись з бюджетом...я вас можу в цьому переконати.

"можна і не в пп - Вам же не шкода?" - я тільки за, переживав за конфеденційність клієнта VilanS

Рішення кінцеве...в будь-якому випадку приймає замовник.

Опубліковано

тобто скажем на свій досвід роботи Ви не можете нічого запропонувати оптимальне ціна/якість?

тобто на що орієнтуватись і яку ціну хоча б в +- 500 у.о.

Опубліковано

тобто скажем на свій досвід роботи Ви не можете нічого запропонувати оптимальне ціна/якість?

тобто на що орієнтуватись і яку ціну хоча б в +- 500 у.о.

ви мене не зрозуміли

я навпаки пропоную вам це зробити

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...