Перейти до змісту

Мотыльки


Ha3aP

Рекомендовані повідомлення

d27ced786e796cbd84e62389f0a722b1.png

Год выпуска: 2013

Производство: film.ua

Жанр: драма

Продолжительность: ~ 00:50:00 серия

Режиссёр: Виталий Воробьёв

В ролях: Юрий Борисов, Мария Поезжаева, Евгения Лоза, Андрей Казаков, Юрий Назаров, Юлия Рутберг, Артём Ткаченко, Максим Заусалин, Тимур Боканча, Олег Примогенов, Станислав Щёкин, Семен Штейнберг, Наталья Васько, Александр Игнатуша, Евгений Ефремов, Азамат Нигманов, Евгений Сангаджиев, Дарья Питерова

Описание: История любви выпускницы старших классов Али и солдата срочной службы Паши, которая разворачивается на фоне одной из самых масштабных техногенных катастроф XX века, Чернобыльской аварии. Им суждено было встретиться в конце апреля 1986 года в городе Припять. Словно мотыльки, стремящиеся к огню, они летели навстречу своим чувствам, не замечая ничего вокруг...

Ой!!! Пишу одразу після перегляду... Ще в ньому! Післятого як подивлюсь цікавий фільм, через певний час, я його обов"язково перегляну, ато і не раз. Але є у мене 2 фільми яких я ніколи не буду дивитись вдруге! Це "Белый Бим чорное ухо" и "Водитель для Веры". Наразі це третій фільм. Сюжет... Не буду росповідати, але бере за душу. Вчора про кіно мені росповіли батьки, мати вся в сльозах, а батько згадує свій Чорнобиль... Це страшно! Раджу всім для перегляду!

Скачати з rutracker

Скачати з fs.ua

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Невже ніхто не дивився? Кіно дуже цікаве, заставляє багато про що подумати... Не так багато часу пройшло, а кіно чітко показує наскільки змінились люди!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • 5 місяців потому...

Невже ніхто не дивився?

Я дивився, за твоєю ж порадою. Я знаю, наскільки він тобі актуальний!

Фільм тяжкий і страшний. Хоча у деяких моментах просто примітивний. Хоча й розповідає про реалії, які мали місце у той страшний час.

Ну, і, Звісно ж любов.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...