Перейти до змісту

Електронний запис у садочок. Підкажіть як записатись?

businka

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

З 1 травня 2013 року повинен стартувати електронний запис до дошкільних навчальних закладів м. Луцька, за інформацією з газет запис має здійснюватись на сайті Луцької міської ради, але там взагалі не знайшла ніякої інформації. Можливо хтось знає як це здійснити, підкажіть будь-ласка. Підкажіть також чи є дійсною черга в садочок (по журналу ДНЗ), якщо записувались туди ( в 2012 році на 2014) , коли дитині було 2 місяці від народження, в черзі були 13, чи варто поспішити з новою реєстрацією, шоб не пролетіти з чергою?

Опубліковано

Ми теж записувались ще в 2012 , але у квітні нам передзвонили з садочка та попросили прийти з документами , там записали всі дані та подали до МР. Наскільки я знаю , ті діти були записані в садочку ,їх садочок і реєструє в МР , а вже тим хто реєструється після 1 травня необхідно самому туди їхати.

Опубліковано

Ми теж записувались ще в 2012 , але у квітні нам передзвонили з садочка та попросили прийти з документами , там записали всі дані та подали до МР. Наскільки я знаю , ті діти були записані в садочку ,їх садочок і реєструє в МР , а вже тим хто реєструється після 1 травня необхідно самому туди їхати.

Чесно кажучи я записала малого в два садка , в один ( той що знаходиться через забор від нас) писались в 12 році і були 13 в черзі, там записали тільки призвіще, імя та дату народження, серії свідоцтва сказали не треба, прийдете перед вступом тоді принесете, тоді як з іншого садка, що знаходиться трохи далі від дому, нам подзвонили і запитали всі дані (номер і серію свідоцтва, інформацію про батьків,про місце проживання і прописки) хоча писались ми туди в 13 році і були 96 в черзі на 14 рік! Коли на минулому тижні навідалась в садок що біля дому, щоб поцікавитись шо там і до чого, то завідуюча сказала що це їх внутрішній список і він нічого не вартий, коли я запитала чи потрібно номер свідоцтва про народження, то вона сказала: де ви раніше були? Але ж я залишала контактний номер телефону просто мені ніхто не дзвонив!? Тепер переживаю в який садок попаду, по місцю проживаня підходить той що біля дому, але які тепер мої реальні шанси туди потрапити?

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Сегодня зарегистрировала сынульку, вот ссылочка

ага-ага. тільки там поки що не об'єднано в купу тих, хто записувався оффлайн, і тих, хто записувався онлайн. Показує лише останніх. І зверніть увагу на статус - у всіх пише "В очікуванні".
Опубліковано

ага-ага. тільки там поки що не об'єднано в купу тих, хто записувався оффлайн, і тих, хто записувався онлайн. Показує лише останніх. І зверніть увагу на статус - у всіх пише "В очікуванні".

Это понятно, но что теперь, не регистрироваться?Мы записывались у заведующей, но если сделали электронный реестр, то лучше я в него зарегистрируюсь, заведующие, они, как бы сказать, создания очень похожие на флюгер(такое вот сравнение), куда ветер дует, туда и они, есть знакомые, принес "вознаграждение", получил место быстрее, а я так не хочу и надеюсь на этот реестр.Тема как называется?Вот я и подсказала.

Опубліковано

Дякую, вже записала.Тільки поки що незрозуміло що з тим записом буде далі. Особисто я не розумію доцільність створення такого реєстру, вони пояснюють що це все робиться задля прозорості влаштування в садок, але мені здається що всеодно все відбуватиметься за старою, добре перевіреною схемою: заплатив ( подзвонили,попросили і тд.) - пройшов, ні - чекай черги (маю на увазі садочки з великим попитом).

В одному з садочків бачила в дівчинки статус "зараховано"

Опубліковано

Можливо я параноїк, але в мене таке враження що про безпеку ніхто і не думав.

Сайт-реєстратор працює по HTTP протоколу, а не по HTTPS, можливий перехват персональних даних... І відверто кажучи щось мені не хочеться, щоб мою дитину було видно в списку, та і взагалі всіх дітей, це не правильно, а як же персональні дані.

Опубліковано

а як же персональні дані.

персональні дані - відомості чи сукупність відомостей про фізичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована;

Знаючи "ПІБ дитини, ПІБ батька(матері), Рік вступу, Статус" і номер дитсадку багато наідентифікувати не вдасться.

Опубліковано

Знаючи ПІБ дитини та ПІБ батька чи матері можна багато чого взнати. А тим більше, якщо цим буде займатися колишній працівник МВС

Опубліковано

Та про що ви говорите. Там можна дізнатись все. Нажміть на будь-яку дитину переглянути, напише що треба пароль. Але зверху буде світитись ім"я дитини як ссилка. Нажимаєш і читаєш все: адресу, ім"я, тел. Захист там нульовий, а так немає бути.

Опубліковано

Та про що ви говорите. Там можна дізнатись все. Нажміть на будь-яку дитину переглянути, напише що треба пароль. Але зверху буде світитись ім"я дитини як ссилка. Нажимаєш і читаєш все: адресу, ім"я, тел. Захист там нульовий, а так немає бути.

Опа. Круто. ))) Я вже знаю "все" про тих 9 діток, які теоретично можуть бути з моїм сином в групі :)
Опубліковано

Не круто. Принаймі так немає бути. Ладно що відно ПІП дитини та батьків. Але коли можна взнати всю інфу. Це ж зараз який реальний спосіб заробтити. Там є мейли пишеш що якщо хочете бути заразховані киньте пару грошей на карточку. Гроші отримав і звалив.

Опубліковано

Дизайн та розробка

InternetDevels.ua

Маладци, посони! Ета слава!

Ха. Там в контактах ІнтернетДевелса є Skype: v.levandovsky. А це - leviks.

leviks, що скажеш?

А тим більше, якщо цим буде займатися колишній працівник МВС

От з цього місця поподробнєй ) Хто, зачєм і пачєму?
Опубліковано

Дизайн та розробка

InternetDevels.ua

Маладци, посони! Ета слава!

Я також як побачив - то перше що впало на думку - оце надрупалили....

А тим більше, якщо цим буде займатися колишній працівник МВС

От з цього місця поподробнєй ) Хто, зачєм і пачєму?

Я просто мав на увазі, що через "правильні" зв'язки можна любу інформацію накопати по мінімальних даних.

А тут як виявилося - повна ..опа, всі дані - будь ласка.

Особисто я проти такого реєстру. Хай краще ведуть завідуючі.

З.І. Я сплю і бачу як непрацює закон про збереження персональних даних, чи як він там обзивається. І як когось непритягнуть до відповідальності.

З.І.І. Саме образливе, те, що нічого не зміниться(і ми нічого не можемо змінити), бо ці всі спроби зробити щось для людей - всього лише туман в очі людям, котрий прикриває величезне відмивання грошей.

Опубліковано

Про те що це все пшик поки рано говорити. От коли дітей не будуть по цій черзі брати в садки тоді да це буде повне фіаско.

Але я сподіваюсь що всетаки система буде працювати.

Опубліковано

Я не мав на увазі що все пшик. Малося на увазі, що ідея гарна - а реалізація - лайно. А ті, "хто треба", кишені набивають.

• 3 тижня потому...
Опубліковано

Вроді вже вилікували.

І значно обновили списки.

• 2 тижня потому...
Опубліковано

Взагалі рахую цю систему і сайт повним "брєдом". Записуватись можнаи тільки в один садочок, і на рахунок цього в мене виникає питання: в нас садочок невеликий, завідуюча каже що більше 20 діток набирати не буде, старше 2-ох років теж, зараз моя дитина записана в садок ( по журналу ми 13, по електроному запису на момент реєстрації були 2-гі в списку) за три неділі чекаю на народження другої дитини, але на її рік вже записано 26 дітей!!! Що робити в такому випадку водити по різних садочках, чи сидіти з одним в дома??? Особисто я підтиримую стару систему - більше дав, швидше пройшов!!! Цікавить також чому не повідомляють який ваш номер в черзі?

• 1 місяць потому...
  • 1 місяць потому...
  • 4 тижня потому...
Опубліковано

Трохи офтопу :_08:

Цікавить інформація на майбутнє :)

З якого віку приймають дітей у садочок?

Приватні садочки у нас є?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...