Перейти до змісту

Самолёт в городе

ursa

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано
нічого-нічого, нехай москалі знають що в нас також хоч якась зброя є, окрім кулемета на горищі :)

А ті СУ-25 гарно так літали сьогодні, вишикувавшись :)

Я з балкона дивився, парами взлітали. Оце видовище було!

Опубліковано
Узнай, плиз, где они бомбят :)

Наверное, где-то в Камень-Кошмарском районе?

Десь в Рівненській області, там на полігоні навчання, а авіація з Луцька взлітає.

Опубліковано

За моїми даними, на нашому аеродромі тепер ПОСТІЙНО базується не менше ескадрильї МІГ-29. Штурмовиків забрали, пригнали з Івано-Франківська винищувачів. Захист.. Якби вони ще й на бойове патрулювання вилітали...

А тоді були навчання.

Опубліковано

завтра взнаю нарахунок ескадрильї МІГів -- сьогодні в начальника аеродрому День народження.

Обіцяв подивитись чи фотки є. Казав що відео точно хлопці на камери знімали, а нарахунок фоток поки не знає.

Опубліковано

16 лет на нашем военном аэродроме небыло полётов. У меня там отец служил.... судя по всему решили возобносить полёты.....непомню какого числа но над городом истребители стаями летали с 08.00 утра

Опубліковано
Захист.. Якби вони ще й на бойове патрулювання вилітали...

На скільки знаю, в Україні тільки 2 частини на бойовому чергуванні, по місяцю кожна. Це полк у Василькові під Києвом, а другий - здається десь на Полтавщині.

Опубліковано
І правильно -- з заходу нам нема від кого оборонятись. Нехай літають по кордону з москалями...

ну, тут еще бы разобраться с функционалом того же МИГ-29.

дальность полета у него достаточно большая, а вот набор высоты не такой резвый как у СУ-27, например.

поэтому, стартонув из-под Киева, как раз до польской краницы выйдут на боевой курс :P

а со стороны России я лично никакой угрозы не вижу.

румыны пострашнее будуть, а их в евросоюз приняли...

Опубліковано
поэтому, стартонув из-под Киева, как раз до польской краницы выйдут на боевой курс :)
500 км набирати висоту? ну-ну...
а со стороны России я лично никакой угрозы не вижу.

Ну тоді армію взагалі можна розпустити, бо більше ми нікому і нафіг не треба. А Росія вже не одну сотню років доказує свою небайдужість до чужої території. Досить згадати о. Тузла і останні події -- Арктичний шельф

румыны пострашнее будуть, а их в евросоюз приняли...

І чим вони тобі такі страшні? Щось забрали в тебе? Шура, давай не будемо сваритись........ ;)

Опубліковано
Ну тоді армію взагалі можна розпустити, бо більше ми нікому і нафіг не треба.

І чим вони тобі такі страшні? Щось забрали в тебе? Шура, давай не будемо сваритись........ ;)

а кто с тобой ругается? у меня и в мыслях не было :)

румыны = цыгане...

страна подсолнухов и кукурузы.

страшное место. :)

а армию... чем такую нищую и голодную держать - лучше и разогнать нафиг

Опубліковано

есть еще порох в пороховнице!!!

еще чтото стоит наша армия))

могут дать отпор противнику!!!

хотя кому мы нужны....

Опубліковано
румыны = цыгане...

страна подсолнухов и кукурузы.

страшное место. :)

Да, а Африка ще страшніша

африканці = негри

країна слонової кості і бананів

я вже не кажу про Китай ;)

давай проти них армію будувати :)

я думаю що більше потрібно боятись Афганістан з його героїном, а не румунію з її сонячниками і кукурудзою

Опубліковано

китайцев русские боятся. я на полном серьезе.

вот где самолеты (и не только самолеты) на постоянном боевом дежурстве...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...