fylhtqc Опубліковано 8 Травня, 2013 в 15:24 #76 Опубліковано 8 Травня, 2013 в 15:24 Хтось був останім часом в Шельвові? Як там обстановка на рахунок кльову?? Був в понеділок на 2 зловили 13 кг. карася, карась різний, попадались досить хороші ексемпляри. плата за рибалку 30 грн. день
kolialutsk Опубліковано 12 Травня, 2013 в 08:38 #77 Опубліковано 12 Травня, 2013 в 08:38 Підкажіть куди сьогодні поїхати на рибу? На Вільхівку нормально?
igorrrko Опубліковано 12 Травня, 2013 в 08:44 #78 Опубліковано 12 Травня, 2013 в 08:44 http://board.lutsk.ua/topic/87432-svlhvka-gorohvskii-raion/
kolialutsk Опубліковано 12 Травня, 2013 в 09:11 #79 Опубліковано 12 Травня, 2013 в 09:11 http://board.lutsk.u...rohvskii-raion/Дякую,туди і поїдем.
neznakomec Опубліковано 12 Травня, 2013 в 16:06 Автор #80 Опубліковано 12 Травня, 2013 в 16:06 Теж збираюсь їхати в середу або четвер, хоча погода буде портитись. Поїду напевне в Ставище. Зразу відзвітуюсь.. Ще питання: яка погода сама оптимальна для ловлі карася? Одні говорять коли прохолодно і похмуро, від інших чую коли тепло, сонячно і тихо..... ???
ZIBERT3110100 Опубліковано 15 Травня, 2013 в 14:48 #81 Опубліковано 15 Травня, 2013 в 14:48 народ по поповоду шельвіва хочу катнути .....порадьте на ловити манка чи опариш...що на пружину ципляти?.......
ZIBERT3110100 Опубліковано 15 Травня, 2013 в 15:30 #82 Опубліковано 15 Травня, 2013 в 15:30 Я в шельвові на гачки чепляв просто пінопласт а на пружину горохову мастирку і це принесло найвищий результат_____а коли саме останій раз був.?.....а карп там зарас бере? яка ціна на весь день??
neznakomec Опубліковано 6 Червня, 2013 в 04:54 Автор #83 Опубліковано 6 Червня, 2013 в 04:54 Хто куди їздив? Кажуть зара глухо....
Директор моря Опубліковано 8 Червня, 2013 в 17:21 #84 Опубліковано 8 Червня, 2013 в 17:21 В будь - якому випадку, ще є правила любительського та спортивного рибальства, якими встановлена добова норма вилову риби в нерестовий період (з кг риби на одну особу)..а в нас народ якщо заплатить 50 грн то буде товкти до посиніння..З А Г О Т І В Е Л Ь Н И К И!!! Н Е Н А Ж Е Р И!!!Ви навіть і знати не хочете що на Ваші 50 грн навіть два кг малька не получиться, мовчу вже за податки, оренду, плату за воду, корма, аналізи води, профзаходи і тд.. А ще після кожного царька і бидла треба берег поприбирати..РЕСПЕКТ ПАЦАНИ!!! ЛОВІТЬ ДАЛІ ПО 11 КГ РИБИ в нерест ЗА РАЗ, ХАЙ ЖІНКИ ДОМА ПЛАЧУТЬ ВІД ТОГО ЩО НЕ ЗНАЮТЬ ЩО З ТАКОЮ КІЛЬКІСТЮ РИБИ РОБИТИ, А ДІТИ НАШІ РИБУ ЛОВИТИ БУДУТЬ в ІНТЕРНЕТІ ЧИ РУСРИБАЛЦІ.. Завдяки декому з нас...
igorrrko Опубліковано 8 Червня, 2013 в 17:24 #85 Опубліковано 8 Червня, 2013 в 17:24 Ай прям.Ви власник ставів в Острожці?
Oli Опубліковано 8 Червня, 2013 в 17:28 #86 Опубліковано 8 Червня, 2013 в 17:28 А ти орендар напевно цього ставка?Все може бути...
igorrrko Опубліковано 8 Червня, 2013 в 17:30 #87 Опубліковано 8 Червня, 2013 в 17:30 За що й питаю.Якщо так,маю що сказати.
Директор моря Опубліковано 8 Червня, 2013 в 17:42 #88 Опубліковано 8 Червня, 2013 в 17:42 За що й питаю.Якщо так,маю що сказати.Все може бути...Я ЩОСЬ НЕ ТАК НАПИСАВ???А на рахунок Острожця поїдь і поговори з власником, тоді сам зрозумієш, буде він на борді висіти чи ні... )))
igorrrko Опубліковано 8 Червня, 2013 в 17:51 #89 Опубліковано 8 Червня, 2013 в 17:51 Їздив,і не раз.А якщо маєш відношення до тієї баюри і власника зокрема,передай нехай не спускає кожного року,чи через рік.І рибу від кліща нехай полікує.А то 50 грн.брати за рибалку тут як тут.
VaLeRa Опубліковано 8 Червня, 2013 в 17:56 #90 Опубліковано 8 Червня, 2013 в 17:56 Хто заважає власникам контролювати вилов риби в нерестовий період??? Можно попередити, що риби потрібно зловити якусь кількість кіль, або навіть не давати ловити в нерест, так нііі - ми гроші візьмемо, а клюне чи ні, це вже не мої проблеми... Хочете відповідне ставлення зі сторони рибалок - почніть з себе, якщо ви власник. Я готовий випускати всю виловлену рибу, окрім, може десятка карасів, але за це платити максимум 20-30 грн.
igorrrko Опубліковано 8 Червня, 2013 в 17:59 #91 Опубліковано 8 Червня, 2013 в 17:59 Приклад-Городище.Який рік власник не дозволяє в нерест ловити.І правильно робить.А то власник 50 гривників взяв і думає я тут мішками ту рибу лупашу.А реально,клює вчора і завтра.
Директор моря Опубліковано 8 Червня, 2013 в 18:09 #92 Опубліковано 8 Червня, 2013 в 18:09 Хто заважає власникам контролювати вилов риби в нерестовий період??? Можно попередити, що риби потрібно зловити якусь кількість кіль, або навіть не давати ловити в нерест, так нііі - ми гроші візьмемо, а клюне чи ні, це вже не мої проблеми... Хочете відповідне ставлення зі сторони рибалок - почніть з себе, якщо ви власник. Я готовий випускати всю виловлену рибу, окрім, може десятка карасів, але за це платити максимум 20-30 грн.Я готовий випускати всю виловлену рибу, окрім, може десятка карасів, але за це платити максимум 20-30 грн.нажаль не всі такі як Ви і я...Їздив,і не раз.А якщо маєш відношення до тієї баюри і власника зокрема,передай нехай не спускає кожного року,чи через рік.І рибу від кліща нехай полікує.А то 50 грн.брати за рибалку тут як тут.То кожного? чи через рік? І коли ти взагалі там був якщо незнаєш коли став спускався?А на рахунок передай.. поїдь і сам скажи, передатчик, блін..і чого ж ти їздив і не раз на ту заражену кліщем баюру???щось не клеється..
igorrrko Опубліковано 8 Червня, 2013 в 18:12 #93 Опубліковано 8 Червня, 2013 в 18:12 Словами перебирай.Більше і не їзджу. Фото подивися на Борді,тоді й второпаєш коли спускався.
VaLeRa Опубліковано 8 Червня, 2013 в 18:17 #94 Опубліковано 8 Червня, 2013 в 18:17 Та при чому тут такий як я, чи як Ви. Я не напрошуюсь до когось на рибалку в нерестовий період. Якщо мене попередять про норму вилову на ЗАРИБЛЕНОМУ ставку, я її виконаю. Якщо власник взяв гроші, і знає що восени він став спустить, і йому все рівно скільки я зловлю риби - то я візьму стільки риби, скільки зловлю. Все просто. На річку я перший раз на рибалку їду в вересні - щоб нічого не порушити.
Директор моря Опубліковано 8 Червня, 2013 в 18:17 #95 Опубліковано 8 Червня, 2013 в 18:17 Приклад-Городище.Який рік власник не дозволяє в нерест ловити.І правильно робить.А то власник 50 гривників взяв і думає я тут мішками ту рибу лупашу.А реально,клює вчора і завтра.для тих хто на БрОнЄпОїЗдІ повторюсь: за гроші риба продається на базарі чи в тамтамі..на водоймах ми платимо за відпочинок..і за те, що хтось пригляне за нами та після нас...а реально якщо вудки і наживки з того ж місця що і руки ростуть, то грай краще тетріс і не нервуйся... і гроші зекономиш...правильно тут хтось написав, треба з себе починати.. ато який привет такий ответ.. а про елементарну совість чи навіть самоповагу нейдеться...
VaLeRa Опубліковано 8 Червня, 2013 в 18:20 #96 Опубліковано 8 Червня, 2013 в 18:20 правильно тут хтось написав, треба з себе починати. не правильно написано... якщо я заплативши 100 грн за рибалку відпущу декілька карпів кілограмових, а мій сусід таких самих візьме, бо власник не проти ні разу.... то як тут почати?
Директор моря Опубліковано 8 Червня, 2013 в 18:29 #97 Опубліковано 8 Червня, 2013 в 18:29 Та при чому тут такий як я, чи як Ви. Я не напрошуюсь до когось на рибалку в нерестовий період. Якщо мене попередять про норму вилову на ЗАРИБЛЕНОМУ ставку, я її виконаю. Якщо власник взяв гроші, і знає що восени він став спустить, і йому все рівно скільки я зловлю риби - то я візьму стільки риби, скільки зловлю. Все просто. На річку я перший раз на рибалку їду в вересні - щоб нічого не порушити. норма на вилов риби встановлена правилами любительського та спортивного рибальства (ще з часів срср) і діє на всіх без виключення водоймах, Де вона інша Ваз обовязково проінформують.. а при чому тут ми з вами: ми норму виконаємо а дехто буде ховати рибу за своїх пару гривень..про них і мова.. Словами перебирай.Більше і не їзджу. Фото подивися на Борді,тоді й второпаєш коли спускався. ссилочку скинь будь-ласка... правильно тут хтось написав, треба з себе починати. не правильно написано... якщо я заплативши 100 грн за рибалку відпущу декілька карпів кілограмових, а мій сусід таких самих візьме, бо власник не проти ні разу.... то як тут почати? я думаю ніхто ніде нікому за кілограмових карпів зауваження не робив, принаймі я такого не чув.. але скільки їх треба???
VaLeRa Опубліковано 8 Червня, 2013 в 19:42 #98 Опубліковано 8 Червня, 2013 в 19:42 ну хай буде п'яти кілограмових
Директор моря Опубліковано 8 Червня, 2013 в 19:53 #99 Опубліковано 8 Червня, 2013 в 19:53 Та при чому тут такий як я, чи як Ви. Я не напрошуюсь до когось на рибалку в нерестовий період. Якщо мене попередять про норму вилову на ЗАРИБЛЕНОМУ ставку, я її виконаю. Якщо власник взяв гроші, і знає що восени він став спустить, і йому все рівно скільки я зловлю риби - то я візьму стільки риби, скільки зловлю. Все просто. На річку я перший раз на рибалку їду в вересні - щоб нічого не порушити. норма на вилов риби встановлена правилами любительського та спортивного рибальства (ще з часів срср) і діє на всіх без виключення водоймах, Де вона інша Ваз обовязково проінформують.. а при чому тут ми з вами: ми норму виконаємо а дехто буде ховати рибу за своїх пару гривень..про них і мова.. Словами перебирай.Більше і не їзджу. Фото подивися на Борді,тоді й второпаєш коли спускався. ссилочку скинь будь-ласка... правильно тут хтось написав, треба з себе починати. не правильно написано... якщо я заплативши 100 грн за рибалку відпущу декілька карпів кілограмових, а мій сусід таких самих візьме, бо власник не проти ні разу.... то як тут почати? я думаю ніхто ніде нікому за кілограмових карпів зауваження не робив, принаймі я такого не чув.. але скільки їх треба??? Якщо власник взяв гроші, і знає що восени він став спустить, і йому все рівно скільки я зловлю риби - то я візьму стільки риби, скільки зловлю. Все просто. Молодець, коли в маршрутці заплатиш 2 грн, теж катайся до самого вечора... власнику ж всерівно та й ти гроші заплатив... яка тобі різниця що для інших місця незалишиться..
igorrrko Опубліковано 8 Червня, 2013 в 19:55 #100 Опубліковано 8 Червня, 2013 в 19:55 Для мене платна рибалка,як лотерея.Плачу,що спіймав моє.А як не клює?До власника з притензіями,мол:'Віддай,сьогодні немає кльову'?Чи як?Таким макаром я краще на Стир піду.Дьошево і сєрдіто.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.