Перейти до змісту

З чого зробити доріжки на дачі?

FOX

Рекомендовані повідомлення

Чим порадите викласти доріжку до будинку, на дачній ділянці? Щоб було дешево і робилося швидко.

Я поки зупинився на тротуарних плитах:

thbig-13476160154-13476148190.jpg

Можливо щось краще порадите.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ми виробляли плити дорожні розміром 500*1000 мм, зовні виглядає як бруківка, але зараз нема пока і не скоро будуть.

можна постелити геотекстиль, дешевше агроволокно а на нього дрібний митий щебінь 3-5

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дешевше і швидше хіба лінолеумом застелити - вжжиииик розкатав і усьо :). Але тротуарна плитка самий оптимальний варіант, як на мене.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Раджу таким чином зробити доріжки. Трішки довго, зато дешево, гарно і цікаво.

Легко керувати шириною, поворотами. В любий час можна пренести на інше місце - більш зручне для Вас.

post-3767-0-57042500-1366210085_thumb.jp

post-3767-0-19062500-1366210104_thumb.jp

post-3767-0-89415800-1366210119_thumb.jp

post-3767-0-79740700-1366210134_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Найкращий і найдешевший спосіб, імхо, - покласти тротуарну плитку, 2-й сорт. Вона приблизно вдвіччі дешевша і, якщо не нагинатись і придивлятись, для дачі пайдьот. :)

mE4DF.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

головне щось підкласти під майбутню доріжку та вибирати з великою площею, щоб після дощу плити та ін. не залягали на бік...

506786.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Найкращий і найдешевший спосіб, імхо, - покласти тротуарну плитку, 2-й сорт. Вона приблизно вдвіччі дешевша і, якщо не нагинатись і придивлятись, для дачі пайдьот.

Ну така плитка\бруківка хороший варіант. Але для того щоб її добре покласти треба дуже добре підготовити основу, для чого потрібна трабовка до якої в мене немає доступу.

Тому скоріше всього буду шукати плиту таку про яку писав vanus.

Якщо хтось знає де її можна придбати прошу скинути координати в лічку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

для трамбовки можна використати деревяну колоду діаметром від 30см ( Т Образним способом ) єдина проблема це пісок відсів в малій кількості. коли будете засипати верхній шар відсіву домішуйте цемент в співвідношенні 1 до 4-5, і після дошіку основа зхопиться і буде суцільною

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікаво написав VANUS,я так само зробив би при економ варіанті.Якщо будете брати плити б\в або другого сорта,придивляйтесь чи немае тріщин або зламів,так як плитка в більшості е литою,може з часом посипатись.Пошукайте ще б\в або другого сорта бруківку по фірмах виробниках,можна з ними по низькіх цінах домовитись.Віброплиту здавали в оренду на Молоді 4,може ще десь е.Кожний вкладальник бруківки зараз мае свою віброплиту,також можна з ними домовитись.Хороший варіант з колодою ,е такі місця де не можна віброплитою влізти то приходилось і колодою робити, але трамбувати не великий слой зразу ,а краще паро менших.

post-21179-0-28948400-1366252479_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Але для того щоб її добре покласти треба дуже добре підготовити основу, для чого потрібна трабовка до якої в мене немає доступу.

Ви по ній будете трактором їздити? Будете класти по існуючій стежці? Імхо, тоді ніякої трамбовки не треба.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

головне щось підкласти під майбутню доріжку та вибирати з великою площею, щоб після дощу плити та ін. не залягали на бік...

506786.jpg

Цікаво де зроблено фото?Проблема напевно не яка бруківка чи плитка ,а в тому що зовсім основи немае.Такі проблеми часто зустрічаються,якщо навіть купити саму дорогу бруківку,а на основі зекономити,буде такий результат.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікаво де зроблено фото?

Ось.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пропонуємо супер економ-варіант. Маємо в наявності демонтовані підвіконники (типові радянські, які є чи були в кожній квартирі).

2.20х0.5 = 40 грн.

1.40х0.5 = 30 грн.

Знаходяться в Луцьку в районі вул.Рівненської.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пропонуємо супер економ-варіант. Маємо в наявності демонтовані підвіконники (типові радянські, які є чи були в кожній квартирі).

2.20х0.5 = 40 грн.

1.40х0.5 = 30 грн.

їх Ввас даром ніхто не візьме... жартівниця :)

як варіант можна просто залити бетоном, головне вимостити щебнем

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А даремно. дешево і сердито.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Легко керувати шириною, поворотами. В любий час можна пренести на інше місце - більш зручне для Вас.

був в суботу в Зеленому Гаю (там так само викладені доріжки) - то дуже багато розбитих, трухлявих з центру. я б так не викладав.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дуже класнодивиться кольорова бруківка...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

був в суботу в Зеленому Гаю (там так само викладені доріжки) - то дуже багато розбитих, трухлявих з центру. я б так не викладав.

Я дико вибачаюсь, але там потік випивших відпочиваючих, м'яко пишучи, більший ніж людей на вокзалі. Топчут і топчут...)

Вам зі своєю сім'єю затоптати таку доріжку до такого стану, аби за 15 років вдалось. А тут вже ізвінітє - ніщо не вічне. Та і повинні ж бути певні жертви заради такоі краси)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2.20х0.5 = 40 грн.

1.40х0.5 = 30 грн.

з якого матеріалу ? можна фото? якщо не дерев'яні, то цікавить, треба під машину на дачі щось "підкласти".

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

підвіконники - це арматура залита бетоном.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я дико вибачаюсь, але там потік випивших відпочиваючих, м'яко пишучи, більший ніж людей на вокзалі. Топчут і топчут...)

Вам зі своєю сім'єю затоптати таку доріжку до такого стану, аби за 15 років вдалось. А тут вже ізвінітє - ніщо не вічне. Та і повинні ж бути певні жертви заради такоі краси)

Як на Володимир їхати по правій стороні є зона відпочинку, там доріжки кругляками викладені. Людей там майже немає, не витоптують. Мені доріжки ті не сподобались. Дійсно в дощ дуже слизькі. Ходити по них незручно бо за рахунок великих дірок між кругляками доріжка нерівна. Я б так не робив собі.

підвіконники - це арматура залита бетоном.

А скільки у вас їх?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...