Перейти до змісту

З чого зробити доріжки на дачі?

FOX

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Чим порадите викласти доріжку до будинку, на дачній ділянці? Щоб було дешево і робилося швидко.

Я поки зупинився на тротуарних плитах:

thbig-13476160154-13476148190.jpg

Можливо щось краще порадите.

Опубліковано

ми виробляли плити дорожні розміром 500*1000 мм, зовні виглядає як бруківка, але зараз нема пока і не скоро будуть.

можна постелити геотекстиль, дешевше агроволокно а на нього дрібний митий щебінь 3-5

Опубліковано

Дешевше і швидше хіба лінолеумом застелити - вжжиииик розкатав і усьо :). Але тротуарна плитка самий оптимальний варіант, як на мене.

Опубліковано

Раджу таким чином зробити доріжки. Трішки довго, зато дешево, гарно і цікаво.

Легко керувати шириною, поворотами. В любий час можна пренести на інше місце - більш зручне для Вас.

post-3767-0-57042500-1366210085_thumb.jp

post-3767-0-19062500-1366210104_thumb.jp

post-3767-0-89415800-1366210119_thumb.jp

post-3767-0-79740700-1366210134_thumb.jp

Опубліковано

Найкращий і найдешевший спосіб, імхо, - покласти тротуарну плитку, 2-й сорт. Вона приблизно вдвіччі дешевша і, якщо не нагинатись і придивлятись, для дачі пайдьот. :)

mE4DF.jpg

Опубліковано

головне щось підкласти під майбутню доріжку та вибирати з великою площею, щоб після дощу плити та ін. не залягали на бік...

506786.jpg

Опубліковано

Найкращий і найдешевший спосіб, імхо, - покласти тротуарну плитку, 2-й сорт. Вона приблизно вдвіччі дешевша і, якщо не нагинатись і придивлятись, для дачі пайдьот.

Ну така плитка\бруківка хороший варіант. Але для того щоб її добре покласти треба дуже добре підготовити основу, для чого потрібна трабовка до якої в мене немає доступу.

Тому скоріше всього буду шукати плиту таку про яку писав vanus.

Якщо хтось знає де її можна придбати прошу скинути координати в лічку.

Опубліковано

для трамбовки можна використати деревяну колоду діаметром від 30см ( Т Образним способом ) єдина проблема це пісок відсів в малій кількості. коли будете засипати верхній шар відсіву домішуйте цемент в співвідношенні 1 до 4-5, і після дошіку основа зхопиться і буде суцільною

Опубліковано

Цікаво написав VANUS,я так само зробив би при економ варіанті.Якщо будете брати плити б\в або другого сорта,придивляйтесь чи немае тріщин або зламів,так як плитка в більшості е литою,може з часом посипатись.Пошукайте ще б\в або другого сорта бруківку по фірмах виробниках,можна з ними по низькіх цінах домовитись.Віброплиту здавали в оренду на Молоді 4,може ще десь е.Кожний вкладальник бруківки зараз мае свою віброплиту,також можна з ними домовитись.Хороший варіант з колодою ,е такі місця де не можна віброплитою влізти то приходилось і колодою робити, але трамбувати не великий слой зразу ,а краще паро менших.

post-21179-0-28948400-1366252479_thumb.j

Опубліковано

Але для того щоб її добре покласти треба дуже добре підготовити основу, для чого потрібна трабовка до якої в мене немає доступу.

Ви по ній будете трактором їздити? Будете класти по існуючій стежці? Імхо, тоді ніякої трамбовки не треба.
Опубліковано

головне щось підкласти під майбутню доріжку та вибирати з великою площею, щоб після дощу плити та ін. не залягали на бік...

506786.jpg

Цікаво де зроблено фото?Проблема напевно не яка бруківка чи плитка ,а в тому що зовсім основи немае.Такі проблеми часто зустрічаються,якщо навіть купити саму дорогу бруківку,а на основі зекономити,буде такий результат.

Опубліковано

Пропонуємо супер економ-варіант. Маємо в наявності демонтовані підвіконники (типові радянські, які є чи були в кожній квартирі).

2.20х0.5 = 40 грн.

1.40х0.5 = 30 грн.

Знаходяться в Луцьку в районі вул.Рівненської.

Опубліковано

Пропонуємо супер економ-варіант. Маємо в наявності демонтовані підвіконники (типові радянські, які є чи були в кожній квартирі).

2.20х0.5 = 40 грн.

1.40х0.5 = 30 грн.

їх Ввас даром ніхто не візьме... жартівниця :)

як варіант можна просто залити бетоном, головне вимостити щебнем

Опубліковано

Легко керувати шириною, поворотами. В любий час можна пренести на інше місце - більш зручне для Вас.

був в суботу в Зеленому Гаю (там так само викладені доріжки) - то дуже багато розбитих, трухлявих з центру. я б так не викладав.

Опубліковано

був в суботу в Зеленому Гаю (там так само викладені доріжки) - то дуже багато розбитих, трухлявих з центру. я б так не викладав.

Я дико вибачаюсь, але там потік випивших відпочиваючих, м'яко пишучи, більший ніж людей на вокзалі. Топчут і топчут...)

Вам зі своєю сім'єю затоптати таку доріжку до такого стану, аби за 15 років вдалось. А тут вже ізвінітє - ніщо не вічне. Та і повинні ж бути певні жертви заради такоі краси)

Опубліковано

2.20х0.5 = 40 грн.

1.40х0.5 = 30 грн.

з якого матеріалу ? можна фото? якщо не дерев'яні, то цікавить, треба під машину на дачі щось "підкласти".

Опубліковано

Я дико вибачаюсь, але там потік випивших відпочиваючих, м'яко пишучи, більший ніж людей на вокзалі. Топчут і топчут...)

Вам зі своєю сім'єю затоптати таку доріжку до такого стану, аби за 15 років вдалось. А тут вже ізвінітє - ніщо не вічне. Та і повинні ж бути певні жертви заради такоі краси)

Як на Володимир їхати по правій стороні є зона відпочинку, там доріжки кругляками викладені. Людей там майже немає, не витоптують. Мені доріжки ті не сподобались. Дійсно в дощ дуже слизькі. Ходити по них незручно бо за рахунок великих дірок між кругляками доріжка нерівна. Я б так не робив собі.

підвіконники - це арматура залита бетоном.

А скільки у вас їх?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...