Перейти до змісту

ПРОДАМ НОУТ DELL D400

Рекомендовані повідомлення

<p>Продам ноут DELL D400

Характеристики ноута:

Процессор tel Pentium ІІІ (400Мгц)

ОЗУ:DDR 128 Мб

Дисплей 12.1"

Разрешение:    1024x768

Видеосистема 4мб

Жесткий диск:    6 Гб

Модем:    есть

LAN:    10Мбит/с

USB:    1 (1.8)

LPT:    есть

Дополнительно:    разъем для док-станции.

Вес:    1.6 кг

На ноуті стоїть Windows XP SP3, працює стабільно шустро як для такого звіра, фільми та музичка ідуть без проблем.

Для шарінгу по інеті саме те!!!

Віддам за 300 грн (торг)

тел для звязку 0661707470

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Для шарінгу по інеті саме те!!!" - чоловіче якого шарінгу при таких то параметрах, не вводьте людей в оману, це старе дупло аби офіс 2003 нормально потягнуло, він з такими характеристиками навіть нормальної якості фільми навряд чи пережує, а про онлайн відео чи флеш я мовчу взагалі, мксимум на що він може згодитись - це старенький офіс та 1С бугалтерія 7 версіїї. Я не намагаюсь збити вашу "неймовірну" ціну, а просто мені шкода, що хтось, хто не дуже тямить у залізі, впіймається на вашу вудочку.....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

"Для шарінгу по інеті саме те!!!" - чоловіче якого шарінгу при таких то параметрах, не вводьте людей в оману, це старе дупло аби офіс 2003 нормально потягнуло, він з такими характеристиками навіть нормальної якості фільми навряд чи пережує, а про онлайн відео чи флеш я мовчу взагалі, мксимум на що він може згодитись - це старенький офіс та 1С бугалтерія 7 версіїї. Я не намагаюсь збити вашу "неймовірну" ціну, а просто мені шкода, що хтось, хто не дуже тямить у залізі, впіймається на вашу вудочку.....

дякую за комент, нецікавить проходимо повз тему!!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

270 і він твій )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

3.7. Заборонено «підйом» («апання») тем як топікстартером, так й іншими користувачами форуму частіше одного разу на тиждень, «апання» чужих тем. «Підйомом» вважатиметься будь-яке малоінформативне в контексті теми оголошення, а також додаткове зазначення топікстартером характеристик товару, чи зміна ціни.

3.7.1 «Ап» теми дозволяється виключно зміною ціни в меншу сторону. Із кроком від 5 грн., (при ціні товару до 500 грн.) та від 10 грн., при ціні товару від 500 грн. Не частіше 1 разу на 3 доби.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...