Morock Опубліковано 6 Травня, 2006 в 09:55 #26 Опубліковано 6 Травня, 2006 в 09:55 В мене спогади про касперича викликають стабільний рвотний рефлекса якщо згадати за постійні зміни розташування апдейтів - взагалі гайки
Harddriver Опубліковано 26 Травня, 2006 в 09:13 #28 Опубліковано 26 Травня, 2006 в 09:13 В мене спогади про касперича викликають стабільний рвотний рефлекса якщо згадати за постійні зміни розташування апдейтів - взагалі гайки Юзаю Каспера ібо: 1. _аппсолютно_ не жадний щодо апдейтів 2. ловить харашо, не жалуюсь 3. гон на "тормоза" - то про 4 версію 4. ламається тривіально. я взагалі скачав якогось kav5.0.388_personalru.exe , так він в мене вже скоро рік на десятку машин бесплатно работаєть, всмислі даже ключа не просить Для любителів "ні про шо не думать" раджу додатково _тупо_ заборонити загрузку з реєстра (всяких троянів), наприклад SpyBot-ом, він халявний. Ну і оутпост, адмунчер і опера форева! Аа, чуть не забув. Є ще AVZ. Це параноідальний еврістичний аналізатор. Вміє показувать rootkit-и, навіть якщо якась дрянь влізла в ситему до антівіря (і вміє його дурити) - то він покаже.
Avatar Опубліковано 26 Травня, 2006 в 09:43 #29 Опубліковано 26 Травня, 2006 в 09:43 Хто юзає НОД, можу дать кряк(крекнуті файли НОДа) - обновляється регулярно і даже не згадує про реєстрацію! НОД юзаю вже рік! І ніяких тобі глюків із-зі нього на компі, і віруса він ще ні одного не пропустив, по яким би я сайтам не лазив(), щоб не качав!
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.