Перейти до змісту

Луценко звернувся до українського народу з відеозверненням (ВІДЕО)

Basil

Рекомендовані повідомлення

Він мені не подобався, але потрібно йому віддати належне, МУЖИК!

Не зламався, і не заткнувся, не продався, як пасічник...

Удачі йому.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цікаво, чи вдасться йому здійснити заявлене, а саме чи виберуть єдиного кандидата та підняти народ. Бо перше то явно не здійсненне.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Какой бред. Вы только послушайте что он говорит. Я сделаю, я подниму, я обещаю. А что сделаю что подниму, что обещаю... Все воздух, пустые слова. Все всегда так говорят, а конкретно никто ничего не обещает. Все поверхностно... Никакой кокретики... Зачем нам ждать опять 2015 года? Чтобы выбрать другое, но по смыслу такого же президента! Да ничего не поменяется от этого. Действовать нужно уже сейчас!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Маєш рацію.Ще би кулеметів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я сделаю, я подниму, я обещаю
,

анука, на яких секундах таке сказано було? Щось я не помітив...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Nokian, :) точно :)

gtornub, він показав, що не зламався, що не втік в кущі чи за кордон (як я на його місці, певно, зробив би відразу :) )

А "пустые слова"... А які слова ще можуть бути? :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Щось примушує вірити його словам зараз - після звільнення.

Пи. Си. До його арешту я його як серйозного політика теж не сприймала. Тепер він видається внутрішньо сильнішим: таким, що дійсно не пошкодує власного життя за Україну. Хоча, може то тільки здається...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Юра може набалакати на другу ходку ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

аби він не виявився "перевербованим"...

Типу, "режим" вирішив створити "свого" опозиціонера, щоб ним в народу (і в "заходу") перебити прихильність до теперішньої опозиції...

як, схоже, було з пасічником...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Кожна людина мусить мати шанс на те щоб випрвитись.. але Югачка.. по Станіславському.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В мене ставлення до Луценка залишається однакове - і до його арешту, і після помилування. Неважливо, що політик говорить, головне - що він робить. Тільки вчинки покажуть чи він наспрвді став іншим, чи все залишиться на словах.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Роздати повністю владу на місця, з вибором на місцях губернаторів, суддів, прокурорів, шеріфів і роздати зброю всім психічно нормальним. За рік-два, хто виживе чи не втікне буде жити краще ніж в Європі. Реальний порядок, спокій, кожен дотримується закону і слідкує за іншим. Корупція зарита високо в Києві і на місцях її ніхто не бачить.:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Є дуже цікава версія, що Луценко получив свободу для того щоб ще більше розколоти опозицію.

http://job-sbu.org/t...rotiv-kogo.html

Нині, чим більше опозиція буде розколота, тим більше шансів на перемогу для Януковича, на наступних виборах. Зараз ми маємо в лідерах опозиції Зайку, Тягнибока, Кличка та тепер ще й Луценка. Здається що тут мови не може бути про перемогу. Адже Зайка не поступиться своїми амбіціями (Ходили чутки що він радів та пив шампанське коли Тимошенко заарештували). Я наприклад, ніколи не віддам свій голос за Яценюка, навіть якщо чутки про шампанське - брехня.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знов джоб-сбу.... bagdygar, багато платять?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Знов джоб-сбу.... bagdygar, багато платять?

Я там в основному новини читаю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...