Перейти до змісту

"Вконтактный" моветон или местечковая Интернет- убогость

Гетто

Рекомендовані повідомлення

www.volynnews.com/messages/2896/

в очередной раз наткнулся на конкурс,где,для того что бы принять участие,надо региться "вконтакте", и в очередной раз аж передёргнуло от отвращения.По роду работы я очень знаком из социальными сетями,поэтому вопрос: В Луцке нет блогеров? Или не хватает ума склепать небольшой сайтец,на котором можно и проголосовать,и свежую инфу почитать на эту тематику, а в соцсетях указывать ссылку на первоисточник?

Или для вас Интернет состоит только из одного ресурса?

никого не хочу обидеть. неприятно. Лично я,если вижу ссылку на "вконтакте", сразу игнорю дальнейшую подачу инфы,какая, и чем бы она не была нафаршированна.

А вы что думаете?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

пропоную в кожну тему борди вставляти лінк на "вконтактє", щоб дехто ігнорив подальшу подачу інфи

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

так всё таки,кто то в этой теме сможет публиковать, что там творится в гов... вконтакте? сколько людей уже выср...проголосовало? и за кого? и кто эти все люди? и вообще, скажу откровенно, девушкам и ребятам,которые работают на нашем медиа пространстве, я вас почти всех знаю,вы знаете меня все, ибо постоянно черпаете инфу из этого форума.

Создайте тему тут, ибо вконтакте только позорят ваши проекты.Ничего личного,просто мысль.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гетто, знову ти ))):

Офис «ВКонтакте» обыскивают полицейские

Обыск проходит в рамках расследования уголовного дела о наезде на сотрудника ДПС.

Сотрудники полиции начали обыск в офисе социальной сети «ВКонтакте» в Санкт-Петербурге.

Об этом вечером 16 апреля сообщил технический директор ресурса Николай Дуров.

Представитель Следственного комитета Санкт-Петербурга Сергей Капитонов заявил, что обыск проходит в рамках расследования уголовного дела о наезде на сотрудника ДПС.

В ГУ МВД по Петербургу подтвердили, что вместе со следователями обыск проводят и сотрудники полиции.

В пресс-службе «ВКонтакте» «Ленте.ру» заявили: «Просто ребята из полиции хотели посмотреть купол Зингера». От дальнейших комментариев представители ресурса отказались.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

www.volynnews.com/messages/2896/

в очередной раз наткнулся на конкурс,где,для того что бы принять участие,надо региться "вконтакте", и в очередной раз аж передёргнуло от отвращения.По роду работы я очень знаком из социальными сетями,поэтому вопрос: В Луцке нет блогеров? Или не хватает ума склепать небольшой сайтец,на котором можно и проголосовать,и свежую инфу почитать на эту тематику, а в соцсетях указывать ссылку на первоисточник?

Или для вас Интернет состоит только из одного ресурса?

никого не хочу обидеть. неприятно. Лично я,если вижу ссылку на "вконтакте", сразу игнорю дальнейшую подачу инфы,какая, и чем бы она не была нафаршированна.

А вы что думаете?

я повівся і поліз в цю темку далі розводити срачі...... стид мені і срам.... але, маю декілька питань

1) що таке конкурси в інтернеті ? нащо вони? нафіга там "голосовать" ??

2) хто такі блоггери?

3) нашо "клепать сайтецы" ?

я зареєстрований вконтакті. я граюся в "правила войны" (незнаю нашо, але граюся), качаю музику звідти, дізнаюсь коли в друзів др, і наскільки дорослі їхні діти :-). З деякими людьми веду там переписку (люди хороші, проте не мають гуглталка чи аськи). на все інше забив болт і не переймаюся. Моя дитина отримає доступ до вконтакта, коли грамотно сформулює, нащо їй воно, для яких цілей (я так собі думаю).

В чому проблема, що її описує ТС - я не розумію. Ігнориш - ігноруй, борешся - закрий доступ там, де маєш вплив, подобається - користуйся собі. Що ти хочеш тут почути - не розумію....як і більшість тем твоїх.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

" я зареєстрований вконтакті. я граюся в "правила войны"

мне с вами не о чем разговаривать.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якась у вас відраза до соціальних мереж, ні?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Відраза, бо в контакті не вийде потролити? Хм, а в цьому щось є)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Гетто, а чим vk.com з технічної точки зору відрізняється від інших сайтів? Чому така ненависть?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

" а чим vk.com з технічної точки зору відрізняється від інших сайтів? Чому така ненависть? "

техническая сторона меня меньше всего интересует, но когда ребёнок 2-3 классов учится читать не с помощью детских книг, а использует для этого стены "вконтакте". И по буквам,вголос повторяет не детские стихи, а типа: "ты су...ка, бля..дь,не умеешь летать? "....

что тут говорить? уверен, что сейчас купа родителей станет утверждать,что рано или поздно дети всё равно узнают смысл этих слов,но лучше, что бы они это узнали уже взрослыми.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тобто VK.com тобі не догодив тільки тим, що його учні 2-3 класу можуть читати?

Ну так там реєстрація по правилам, здається, з 13 років. Це явно проблема не VK, а поза ним.

Точно те ж саме дитина може почути в дворі, так що тепер, гуляти не дозволяти?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну це проблема не вк а батьків, що їхні діти учаться не з книжок а зі стіни вкунтактіка

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну це проблема не вк а батьків, що їхні діти учаться не з книжок а зі стіни вкунтактіка

Это в широком смысле понятия...

Но конкретно этот топстарт не об этом, а о том, что

в очередной раз наткнулся на конкурс,где,для того что бы принять участие,надо региться "вконтакте",

другими словами, негодование просто переполняет чашу от того, что какие то конкурсы, акции, да и вообще все массовые мероприятия, доступны для участия только тем, то зареган в этих ваших вкантактиках... как будто других ресурсов нету.... :0121:

...или мозгов у организаторов....

:0099:

не в обиду...

всё... все вопросы только в приват... до 21 часов сегодня... :0151:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я так розумію корені слід шукати в професії Гетто... Підозрюю що ТС користувався інтернетом з старих часів теплового лампового вебу 1.0, а такій людині не може подобатись ВК.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Прозвучало як

"Я конечно извеняюсь но Вы говно а я конфетка".

Краще б проти влади протестував так чи ще щось корисніше зробив. Яку мету несеш? Обісрати кожне мале чмо зможе, сам чого добився щоб когось чомусь вчити?

Кожен розміщує де і що хоче, і основна маса зареєстрована на ВК, а це і треба організаторам голосувань. Основна маса! а не декілька людей які ПРОТИ говноВК, і то якщо серед них пошукати адекватних, то і мізер залишиться...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підозрюю що ТС користувався інтернетом з старих часів теплового лампового вебу 1.0, а такій людині не може подобатись ВК

Не показник, в нас вдома ще діал-аповий "Візор" був.

Тут швидше намагання звалити вину за всі проблеми з молоддю на якийсь один об'єкт.

Колись таким об'єктом були довгі зачіски, джинси, важка музика, відсутність шкільної форми. Що там ще в Радянському Союзі було? :)

От закриємо ВКонтакті, зразу всі читати почнуть, цікавитись культурою, ага :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тут швидше намагання звалити вину за всі проблеми з молоддю на якийсь один об'єкт.

Не всіх. Просто маю приклад. Племінник. Живе там, майже. І нічим більше в неті не цікавиться. Тобто складається враження, що окрім VK сайтів не існує.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підозрюю що ТС користувався інтернетом з старих часів теплового лампового вебу 1.0, а такій людині не може подобатись ВК.

Ну я ще активно юзав дайлапу - і що? Звертатись до людини як до гівна тільки через наявність сторінки в вк?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А чому Вк, а не однокласники? А Фейсбук? А такого контенту мільйони на просторах вебу. Щось популярніше а щось відстає. ТС схожий на бабульку-троля на лавочці яка всіх "простітутками" та "сатаністами" обзиває. Такі люди знайдуть до чого доколупатися.

Не всіх. Просто маю приклад. Племінник. Живе там, майже. І нічим більше в неті не цікавиться. Тобто складається враження, що окрім VK сайтів не існує.

Не буде ВК буде щось інше, це наслідок прогресу і нікуди ми не дінемося від нього, а чим розплатимося хто зна ...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Все простіше, Гетто показав, як можна безтолково просця витратити свої 5 постів на добу ;)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну я зареєстрований у ВК. Колись там навіть якусь "Ферму" грав та "Бульбашки". А тепер там час-від-часу заглядаю, мо' хто написав що. Із тих 5 чоловік, що в мене в друзях :) Це ж саме стосується і Однокласників. Цікавий сервіс. Сестричка он моя, двоюрідна, з далекої Португалії відписала. Якби не сайт -то й хз що там вона і де?

Так само один раз на тиждень чи 2 заходжу. (зате на Борді напастой! :) ) !!

Гетто хотів сказати, що посилання на вк чи фейсбук кагбе намікаєт - вступайте... приєднуйтеся. Тобто, поважаючі себе організації мають власий сайт із опитуваннями, конкурсами, призами і т.д. А вже потім додатково групи вконтакті, сторінки на фейсбуці та твітері.

Мене це також дивує. Буцім то усі зомбов'язані там бути зареєстровані. А якщо я хочу проголосувати, а не хочу реєструватися у ВК, шо мені рабить?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мене це також дивує. Буцім то усі зомбов'язані там бути зареєстровані. А якщо я хочу проголосувати, а не хочу реєструватися у ВК, шо мені рабить?

То тут вже вирішуй що ти більше хочеш :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Який конкурс -така і публіка, "закон балансу та рівноваги" дотримано.

Тема виключно популістського характеру (згоден з Deemon 'ом ).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...