Перейти до змісту

Допоможіть з вибором HDD

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

в мене є два Жорстких Диска

http://www.ebay.com/ctg/Seagate-FreePlay-1-TB-Internal-5400-RPM-2-5-ST1000LM010-Hard-Drive-/109091499

http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822136313

варіант №1 працює дуже тихо!що дуже важливо!!

варіант №2 працює голосно але це якісний Чорна серія(та швидший)

що вибрати для домашнього ПК ..ігри фільми музика!!чи можливо продати варіант №1 та купити щось тихе та швидке??(або помінятись з кимось)

Опубліковано

Хто крім тебе може знати,

що для тебе важливіше шум чи продуктивність?

Проблема психологічного характеру, а не технічного.

Опубліковано

а варіанту №1 мені вистачить що гратися в сучасні ігрушкі??швидкість підводити не буде??

А ти спробуй, чи прийти до тебе пограти?

Опубліковано
Опубліковано

а варіанту №1 мені вистачить що гратися в сучасні ігрушкі??швидкість підводити не буде??

А ти спробуй, чи прийти до тебе пограти?

та я попробувавби але немає хорошої відеокарти!щоб запустити щось потужне((
Опубліковано

Ну так в чому тоді проблема? Нема "хорошої відеокарти!щоб запустити щось потужне" - нема проблем з іграми, все одно "потужне" не запускається.

Нема проблем з іграми - нема проблем з продуктивністю вінта в іграх.

А точніше - ти почав не з того, спочатку розберись із відяхою, а тоді побачиш чи достатньо тобі продуктивності наявного вінта.

Опубліковано

Ну так в чому тоді проблема? Нема "хорошої відеокарти!щоб запустити щось потужне" - нема проблем з іграми, все одно "потужне" не запускається.

Нема проблем з іграми - нема проблем з продуктивністю вінта в іграх.

А точніше - ти почав не з того, спочатку розберись із відяхою, а тоді побачиш чи достатньо тобі продуктивності наявного вінта.

замітка ..потрібно продати один із них!!!щоб хватило грошей на відеокарту!!а якій?
Опубліковано

Продавай 2,5. Причина банальна вони трохи дорожче ціняться ніж 3,5 вінти. А так як тебе цікавлять гроші щоб купити відео то для тебе це найлєпший варіант

Опубліковано

тоді ССД під систему. І тихо (звук) і швидкість - така шо ппц :) Якраз ССд в 2.5" тобі стане.

так і зроблю))за скількі мона продавати мого вінта 2.5????

напевно і wd продам та куплю шось меншого обєму но тихеньке(для файлів)))

Опубліковано

Щось нелогічно ні разу.

Спочатку птання який вінт тихіше. Потім який продати щоб купити відео. А тепер. Продам 2 вінта що купити ССД.

ССд дорогі, коштують що нормальне відео. НА файли ніхто такі вінти не бере. Тай якщо не помилюсь (а лізти по сайтах дивитись впадло) вони на террабайт не бувають. А як будуть то будуть коштувати що цілий комп з нехілим відео і тихими вінтами :)

Опубліковано

Щось нелогічно ні разу.

Спочатку птання який вінт тихіше. Потім який продати щоб купити відео. А тепер. Продам 2 вінта що купити ССД.

ССд дорогі, коштують що нормальне відео. НА файли ніхто такі вінти не бере. Тай якщо не помилюсь (а лізти по сайтах дивитись впадло) вони на террабайт не бувають. А як будуть то будуть коштувати що цілий комп з нехілим відео і тихими вінтами :)

щодо вінтів ..продам 2.5 (та куплю SSD а ті грошикі) і ВД можна продати купити щось тихеньке з меншим обємом!!
Опубліковано

щодо вінтів ..продам 2.5 (та куплю SSD а ті грошикі) і ВД можна продати купити щось тихеньке з меншим обємом!!

Слухай відкрий розетку і глянь скільки коштує ССД і тоді не будеш писати дурниць.

Опубліковано

щодо вінтів ..продам 2.5 (та куплю SSD а ті грошикі)

Якраз вийде 120 гіг. Якраз цілий вінт під систему. Яка оживе помітно!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...