Перейти до змісту

Хочу!!!!

sezamka

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Я художник. Всегда мечтала научится делать витраж. По своим каналам пробивала, никто помочь не смог. Говорят, что есть в Луцке человечек который их делает. Но кто такой, где научился никто не знает.. Знаю что есть студии во Львове, но у меня нет возможности туда поехать. Может быть кто-то знает где можна отыскать Луцких мастеров? На крайняк, хотя бы не в Луцке, но чтобы мастера были высшего класса!

• Адміністратори
Опубліковано

Найголовніше навчитись працювати паяльником та склорізом, а все остальне діло художнього смаку та дружба рук з головою.

Опубліковано
Найголовніше навчитись працювати паяльником та склорізом, а все остальне діло художнього смаку та дружба рук з головою.

Не вопрос! Но надо же знать технологию, какое стекло, как заливать латунь.

Для того чтобы научится работать на компьютере, тоже ведь нужно иметь монитор и системник, и дружбу рук с головой?

• Адміністратори
Опубліковано

Не вопрос! Но надо же знать технологию, какое стекло, как заливать латунь.

Для того чтобы научится работать на компьютере, тоже ведь нужно иметь монитор и системник, и дружбу рук с головой?

Вирізані кусочки скла вставляються в "П" подібний профіль з фольги (свинець, латунь,...), чи профіль "натягується" на скло :blink:, потім ці фігурні елементи спаюються між собою.

Опубліковано
Вирізані кусочки скла вставляються в "П" подібний профіль з фольги (свинець, латунь,...), чи профіль "натягується" на скло :blink:, потім ці фігурні елементи спаюються між собою.

Ты хоть один витраж лично делал? Если да давай встретимся и ты мне объясниш всё на примере. Лады?

• Адміністратори
Опубліковано
Вирізані кусочки скла вставляються в "П" подібноий профіль з фольги (свинець, латунь,...), чи профіль "натягується" на скло ;), потім ці фігурні елементи спаюються між собою.

Ты хоть один витраж лично делал? Если да давай встретимся и ты мне объясниш всё на примере. Лады?

Нажаль ні, я просто Гугл почитав :) і як на мене, нічого складного. Мені все зрозуміло. Профіль я б зробив, паяти вмію, фігурно скло різати навчусь. Але терпіння та натхнення нема такого як було в шкільні роки :blink:. Може колись з'явиться.

Опубліковано

Нажаль ні, я просто Гугл почитав :) і як на мене, нічого складного. Мені все зрозуміло. Профіль я б зробив, паяти вмію, фігурно скло різати навчусь. Але терпіння та натхнення нема такого як було в шкільні роки :). Може колись з'явиться.

Понять конечно можно, но можеш себе представить, когда ты видишь яблоко или какой-то другой предмет, вроде-бы легко нарисовать, но... Попробуй! Жду не дождусь твоего результата!

Опубліковано

Во второй бурсе,на Потэбни(это около троллейбусного депо),работает парень.Зовут Руслан.Фамилия вроде Богатько,точно не помню.Работал завкафедрой какойто...Там же,в подвальчике делал витражи....Не найдешь-маякнешь,я узнаю номер телефона.

• Адміністратори
Опубліковано

Нажаль ні, я просто Гугл почитав :) і як на мене, нічого складного. Мені все зрозуміло. Профіль я б зробив, паяти вмію, фігурно скло різати навчусь. Але терпіння та натхнення нема такого як було в шкільні роки :). Може колись з'явиться.

Понять конечно можно, но можеш себе представить, когда ты видишь яблоко или какой-то другой предмет, вроде-бы легко нарисовать, но... Попробуй! Жду не дождусь твоего результата!

А в БАН? Это наезд? Сказал что для меня легко - значит так и есть, будет время - зделаю, но не надо от меня что-то требовать.

ps: научись ковтировать сообщения, у брата спроси как.

Опубліковано

Недавно дивився передачу щось аля "квартирний вопрос" і там робили вітражі

Складного абсолютно 0. Саме складне буде найти таку фольгу.

Опубліковано

В мене подруга зараз вчиться робити вітражі, пробувала спочатку скло, але потім вирішила, що наловчитись можна і вітражними фарбами. То собі в кухні зараз такий стіл завітражила - просто вау.

Опубліковано
В мене подруга зараз вчиться робити вітражі, пробувала спочатку скло, але потім вирішила, що наловчитись можна і вітражними фарбами. То собі в кухні зараз такий стіл завітражила - просто вау.

А можна связатся с твоей подругой?

Опубліковано

Можу дати книжку толкову по вітражам, там на перший час тобі хватить, а далі практика. Надумаєш пиши в приват.

Опубліковано

А можна связатся с твоей подругой?

Можна - спитаю в неї для ввічливості, завтра напишу в приват телефон

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...