Jump to content

Телефон з китая

Recommended Posts

Posted

Всiм привiт.

Хочу замовити телефон з китая www.tinydeal.com з цього сайта. Питання таке коли оформляэш замовлення там потрiбно вписати адресу доставки. Ця адреса повинна буди моэю власною тобто мiй будинок., чи можна вписати адрес новой почти i посилка прийде туди? Якою пересилкою краще користуватися з трек кодом чи без.,яка надiйнiша? Скiльки з мене здере нова почта якщо товар прийде на адресу почти. Ну i хто що скаже про даний сайт. там пише нiби доставка з китая безкоштовна.

Posted

доставка бесплатная,проплачиваете только сумму указанную за товар,я заказывал 5 раз ,все посылки дошли,правда сроки были разные 2 пришли через 12 дней,а одна шла 1,5 месяца,2 шли по 3 недели ,платил я долларовой интернет visa.без комиссии

Posted

свою власну адресу!

доставка може затягуватись до 2х місяців інколи!

але приходить завжди ...

Posted

Доброго вечора.

Знайшов цiкавий сайт з дуже низькими цiнами .,телефони по 100 грн., нетбук за 250 грн. хтось замовляв ? На грошi не кинуть?

www.aliexpress.com/homeRu.htm

Posted

на алі багато що купував. все прийшло, претензій нема. все відповідає своїй ціні.

Posted

на алли багато товару який потрiбно купувати по 10 а то i по 100 шт. магнiтола коштуэ 60 грн але потрiбно брати 100 шт.

Posted

Доброго вечора.

Знайшов цiкавий сайт з дуже низькими цiнами .,телефони по 100 грн., нетбук за 250 грн. хтось замовляв ? На грошi не кинуть?

www.aliexpress.com/homeRu.htm

aliexpress.com - китайський інтернет-аукціон для продажу товарів китайцями за межі Китаю.

Якщо на ebay.com є "кидали", то наївно сподіватись, що на китайській торговій площадці їх не буде.

Тому працюють загальні правила - рейтинг продавця, фідбек'и, диспути, і т.д.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...