Перейти до змісту

Контакти

Рекомендовані повідомлення

Що я вам скажу. Встановив. Потренувався защолкуватись в гаражі, получилось. Виїхав на вулицю(пофіг що дощ) потренувався відстібатись, не все так важко як писалось, мені достатньо носок лівіше і вгору повернути і я вже вільний. А відчуття від їзди в контактах якісь дивні, ні не погані, просто інакші

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

потренувався відстібатись, не все так важко як писалось

Важко відстібатись вчасно(перед самим падінням, заваленням набік і т.д.)

мені достатньо носок лівіше і вгору повернути і я вже вільний.

тиць :_02:
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не все так важко як писалось

Ничё-ничё, твой светофор тебя ещё поймает :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А це як дитина з вогнем: поки не впечеться, то і не буде знати що вогонь це боляче. Після першого падіння швидкість відстібання дуже прогресивно збільшується :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

І так, весь день катався на контактах. відчуття просто супер, якось крутити легше стало. Навернувся лише один раз через те що випало переднє крило відповідно зупинився забувши про педалі. Контакти форева!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

учись теперь тянуть ногу на подъёмах. сначала будет сложно, а потом подкачается голеностоп и появится "запасной мотор" на апхилах :smile3: учись крутить одной ногой выстёгивая вторую ногу по очереди – это отлично развивает навыки кругового педалирования. ну и почаще напоминай себе, что ты на контактах, пока выстёгивание не станет автоматическим

помни, следующий шаг – контактные грипсы и контактное седло :smile3:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чись теперь тянуть ногу на подъёмах. сначала будет сложно, а потом подкачается голеностоп и появится "запасной мотор" на апхилах учись крутить одной ногой выстёгивая вторую ногу по очереди – это отлично развивает навыки кругового педалирования.

дякую за пораду

а ский сенс кругового педалювання?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ех, Тоха, Тоха...)))

не флуди

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чись теперь тянуть ногу на подъёмах. сначала будет сложно, а потом подкачается голеностоп и появится "запасной мотор" на апхилах учись крутить одной ногой выстёгивая вторую ногу по очереди – это отлично развивает навыки кругового педалирования.

дякую за пораду

а ский сенс кругового педалювання?

самое основное, подтягивая ногой педаль ты разгружаешь основные мышцы на второй ноге (бедра, икры). это может дать неплохой прирост в мощности.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Ярика купив 520 Шимано,і туфлі 077,ще не пробував їздити,з понеділка почну і напишу)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

поздравляю в рядах приконтаченых :smile3:M077 – офигенные туфли, очень лёгкие, нога не устаёт на дальняках. бери к ним сразу бахилы какие-то, так как туфли эти на тёплую (скорее даже жаркую) погоду. сверху и с боков там сетка, очень даже промокаемая и отлично продуваемая. если выедешь в них сейчас, то имеешь все шансы нормально так простыть. а с бахилами очень даже нормально – проверено. вот в таких, как тут в списке по 95-105 гривен.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спасиба!Ок куплю.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...