Перейти до змісту

Який мінівен 7ми місний кращий?..(ціна,якість,запчастини)

Sanver

Який мінівен 7ми місний кращий?..(ціна,якість,запчастини)  

158 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Так Ви ж на Grandis зупинили свій вибір, чи вже передумали ?)

нормальний Грандыс 15000 коштує......

Ви забули про Мерседес-Віто. :_02:

Кажуть дуже дорогі запчастини, а враховуючи стан наших доріг, по ходовій частенько прийдеться щось ремонтувати і влетить не в копієчку а в баксік...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 68
  • Створено
  • Остання відповідь

А можна ссилку на фото? що за машина маэ бути? теж на 7місць?

Lada Largus є і семимісний варіант

http://www.lada-auto.ru/cgi-bin/models.pl?model_id=6599341&branch=tth

але, щось це авто в мене не викликає особливої довіри.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Lada Largus є і семимісний варіант

http://www.lada-auto...9341&branch=tth

але, щось це авто в мене не викликає особливої довіри.

той самий Рено/Дачія Логан, тільки шильдик Лада і зібраний на АвтоВАЗі.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Mitsubishi Grandis 2.4 AT

2008 р.в.

Пробіг 100 тис.

Заміна масла ч/з 10тис.км. (орієнтовно 700 грн. масло,фільтр масляний,повітряний, салону)-у мене є знижка на ЗПЧ

40тис. масло в коробці - 1000грн.

50тис. заміна передніх амортизаторів ( правий потік в Камянці-Блт-Бузькій у ямці) тому замінив 2 KAYABA - 1600 грн

80тис.ремені+роликі - 3000.грн.(все оригінал)

Все.

Машина супер. Антибукс, антизанос, 17см кліренс.І головне безпека - 8 подушок, 2 фронтальні, 2 бокові + шторки. Та що там говорити подивіться краш тест.

Розхід місто - 12 - 15 л/100км (зате комфортно)

Траса - 9-11л/100км (зате комфортно)

Все.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мої знайомі у Луцьку які їздять на Грандісах АС 3434...АС 4888...поставили газ 4 покоління БіЕрСі дуже щасливі від того.Кажуть потужність не втратив, а ціна на газ додає оптимізму у драйві)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Розкажу Вам таку історію. Я десь у 2009 році з дружиною поїхав в карпати. Залив повний бак А-92 ОККО. Доречі, по відчуттю, різниці не має, що залив 92, що 95 на ОККО. Двигун обємом 2.4 їсть без перебору. Їхав з кліматом 80-90 з Луцька до Мукачево. Розхід на бортовому був 7.1 л/100км. Я був в шоці і знімав це на телефон, оскільки ніколи такого не бачив (або просто ніколи так не їздив - пенсійно)))). З Мукачево на Рахів звідти на Ворохту. Так що Грандіс може бути економним якщо економити.

Але хочу запевнити шукача економічного міневену що великих та економічних машин не буває!!! :_09:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За caddy так багато проголосувало, це ті хто їздить на ньому, чи мріють поїздити?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я взагалі не розумію в даній темі Кадіка та Міцубіші Л200. Перший варіант чобіток без комфорту та безпеки. Другий варіант Рамний ПІКАП. Де дуже мало місця ззаду і спинка сидіння стоїть у положенні 90 градусів, та ще й задня підвіска на ресорах!!!??? :_09:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я взагалі не розумію в даній темі Кадіка та Міцубіші Л200. Перший варіант чобіток без комфорту та безпеки. Другий варіант Рамний ПІКАП. Де дуже мало місця ззаду і спинка сидіння стоїть у положенні 90 градусів, та ще й задня підвіска на ресорах!!!??? :_09:

Там L400, фургончик. Але теж рамний і на ресорах ззаду.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Там L400, фургончик. Але теж рамний і на ресорах ззаду.

Соррі... за Л 200, але Л 400 теж своє віджив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 4 тижня потому...

А чим ця погана Kia Carnival?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

мій варіант був за кедді, але за пасажир а не перероблене УГ

п.с. машину завжди треба купувати "ходову" шоб потім проблем було меньше (якщо бабла як г..мна то купити можна що душа забажає)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Трохи не в тему,сьогодні на запрвці бачив http://www.chevrolet-express.ru/models/depp/ такий,, мінівен.,,

Дуже виразне авто,та й комфортне напевно.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...і коштує, як сумарно буси-фургончики з одного двору :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В команді "Фронту змін" / Кварцяного,як кандидата,таке ж є (чи вже можливо було).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Т4 не? по запчастинам то ціни яб сказав шо "демократичні", їсть не багато! витривала машинка....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Т4 не? по запчастинам то ціни яб сказав шо "демократичні", їсть не багато! витривала машинка....

не багато - то скільки у вашому розумінні?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А в кого є такий звір: Volkswagen Touran ? Хочемо придбати, але в Луцьку немає де глянути. Хваліться)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

Як Каддік по запчастинам? Підвіска, обслуговування, заміна масла фільтра і т.д.? Реальний розхід хтось може назвати по нашим дорогам?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...