Перейти до змісту

Скарга на difoto

Boss

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Прочитав я тему на тверезу, потім на п"яну, всеодно не зрозумів, що той БОСС хоче довести?

Всього лиш те, що не варто переоцінювати свої можливості і недооцінювати можливості противника.

• Відповідей 202
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Діма, ти пробач, не мені тебе вчити модерувати, але набагато краще/менше гівна було б, якби

того поста ти стер, а своє відношення до автора написав йому в приват.

Я скажу без стьобу і відверто : ти справедливий модератор, але зараз ти перегібаєш.(про босса я взагалі мовчу)

Поставити на місце можна і без вказівки мудаку на те, що він мудак, а вдарити по самолюбству не обов"язково в лице. імхо.

Опубліковано
:) та годі вам, я на людей не ображаюсь. Тим більше на розумово відсталих, які звикли ховатись за віртуальними ніками і сипати погрозами наліво і направо. Є дуже вузьке коло людей, чия думка мене уікавить, щодо усіх інших розумників, то можуть вдавитись слиною - мене чхати на їх думку. Ді, зроби так само. Забий. Воно однаково не зрозуміє.
Опубліковано

Я за матюки сам піду у 3 дні РО, але такого гнидного коментаря про мікса.... певно варте.

На війні всі засоби хороші.

Опубліковано

Всього лиш те, що не варто переоцінювати свої можливості і недооцінювати можливості противника.

Вперше чую, що в нас на форумі вже з'явились якісь "противники". В нас тут одна велика і добра сім'я, зі своїми приколами, зі своїми жартами, зі своїми авторитетами і зі своїми клоунами. Якщо в тебе тут противники, то може ти просто не туди зайшов?

Опубліковано

like a boss

Ще варіанти, не те.

Якщо в тебе тут противники, то може ти просто не туди зайшов?

Можливо.

Опубліковано

Прочитав я тему на тверезу, потім на п"яну, всеодно не зрозумів, що той БОСС хоче довести?

чому противника? а не опонента в діалозі / спорі / діскусії...

не треба в кожному бачити ворогів, дуже багато хороших людей.

Опубліковано

чуваки, лише на 6 сторінці теми йому вдалось затролить діфото, і то дуже грубо, тому варто б поповнити відповідну групу )

Опубліковано

"Противники", "війна"... люди, так серед нас же провокатор. Певно з тих, в погонах. Вони завжди любили принижувати слабших і плазувати перед тими, хто шапки крав.

Опубліковано

"Противники", "війна"... люди, так серед нас же провокатор. Певно з тих, в погонах. Вони завжди любили принижувати слабших і плазувати перед тими, хто шапки крав.

Як же легко такого поважного форумчанина ввести в оману.

Опубліковано

Я за матюки сам піду у 3 дні РО, але такого гнидного коментаря про мікса.... певно варте.

не треба такого писати, тут , на форумі люди молоді(в основній масі) і такого не знають, слава Богу!!! а ті хто знають -- ніколи не будуть публічно говрити... я думаю ви зрозуміли мене. дякую!!!

Опубліковано

чуваки, лише на 6 сторінці теми йому вдалось затролить діфото, і то дуже грубо, тому варто б поповнити відповідну групу )

Краще відразу заблокувати нік і видалити всі пости.

Опубліковано

А самому піти, сили волі бракує?

Певно, наказ не дозволяє, командир сказав тролити боротись до останнього подиху! :)

Опубліковано

А я ще плюсанув ТС на початку теми (знову,блєать,мої думки і переконання про справедливість взяли гору над розумом)...

"Пр-р-рошу понять,и пгастить.Молод был,гаррячь..."

Опубліковано

Певно, наказ не дозволяє, командир сказав тролити боротись до останнього подиху! :)

Точно.

Опубліковано

Идиот ))

nemo бан.

386_v1.png

Як я можу залишити таку популярну тему. Треба ж народ вчити правильно жити.

Це як сеанс одночасної гри в шахи.

Опубліковано

Краще відразу заблокувати нік і видалити всі пости.

Якщо б хотіли Вас заблокувати, вже давно це зробили.

P.S Ви даремно пупа рвете.

Опубліковано

Точно.

ні, Plum, не з тих. то була б відповідь - "так точно". ;) без образ Boss, може ви зрозумієте, що вашу особистість ніхто не чіпає, то просто інтернет - віртуальна реальність. і хтось може реалізувати те що в реалі не може. може так...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...