Перейти до змісту

Продам шурповерт Matrix CD 12, б/в

yu2007

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продам шурповерт Matrix CD 12 б/в, неспішно.

Куплений в «Новій лінії» в грудні 2012. Є чек і гарантія до 12.2013.

Експлуатувався мало (був придбаний з метою пришвидшення процесу складання меблів), повний комплект, повністю робочий.

Ціна: 120 грн.

Зв'язок через приват.

Опубліковано

Вы меня извините, но почему такая цена? Это конечно дело ваше, только судя по данной Вами ссылке, доложив 19 грн. можно купить новый.

Поставьте адекватную цену, и я куплю его у Вас.

Опубліковано

Вы меня извините, но почему такая цена? Это конечно дело ваше, только судя по данной Вами ссылке, доложив 19 грн. можно купить новый.

Поставьте адекватную цену, и я куплю его у Вас.

Не знав, що доклавши 19 грн. до 120 вийде 159 грн. :) А саме така вартість по вказаному посиланні. Можливо, десь він і продається дешевше, проте я не знайшов.

Щодо адекватності ціни, то вона для кожного різна. Як на мене, то 159 грн. – 25% = 120 грн. – це цілком адекватно, при умові, що гарантії залишилось ще 7 повних місяців.

В подальшому, попрошу не апати цю мою тему, щоб не розгнівати модераторів. Звертайтесь в ПМ або на мило ypа(вухо)ua.fm

Опубліковано

Не знав, що доклавши 19 грн. до 120 вийде 159 грн. :) А саме така вартість по вказаному посиланні. Можливо, десь він і продається дешевше, проте я не знайшов.

Щодо адекватності ціни, то вона для кожного різна. Як на мене, то 159 грн. – 25% = 120 грн. – це цілком адекватно, при умові, що гарантії залишилось ще 7 повних місяців.

В подальшому, попрошу не апати цю мою тему, щоб не розгнівати модераторів. Звертайтесь в ПМ або на мило ypа(вухо)ua.fm

Дивітся уважніше там ціна139

Опубліковано

Дивітся уважніше там ціна139

Сорі, тупанув, така ціна є, але лише в одній з "нових ліній" в Києві (Киев, Чабаны, Одесское Шоссе 8). В мене ж по дефолту опера відкриває луцьку "Нову лінію".

Потрібно вибрати адресу: Луцк, ул. Шевченка 13-б (або ж будь-яку іншу) і тоді ціна буде таки 159 грн.

П.С. Чи я знову туплю?

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...