Перейти до змісту

Продам телефон samsung galaxy Y

Макс

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Добрий день ,хочу продати свій samsung. Купляв його за 1349грн в Мобілочці 14.05.2012. В комплекті : оригінальна коробка ,оригінальний зарядний пристрій ,карта пам'яті (micro sd) на 2 гігабайти ,оригінальний шнур до компютера і резиновий чохол. Стан майже відмінний є не велика потертість. Завжди носився у чохлі і з плівкою на екрані. Сколів ,тріщин ,подряпин нема. Працює відмінно ,звук і графічне меню покращене ,тому що прошивався ,не глючить ,не вісне. Ціна 1100грн. Можливий (аргументований торг). Колір чорний ,фото на жаль зробити не можу. Якщо зацікавив , звертайтесь за телефоном 0661587618 (Максим)

Опубліковано

Так але пів року тому він був значно дорожчи

ціна на сьогодні + майже рік у користуванні.... чи не бажали б зменшити ціну?

Опубліковано

25% з тієї ціни за скільки я його брав буде 1010 з копійками. За 1000 віддам. Він прошитий +звук і графіка не такі як у стандартного(покращені) +комплект більший бо окремо докупляв до нього аксесуари. В подарунок дам дві карти пам'яті (одна з них нова ще не була у використанні з картрідером).

3.7. Заборонено «підйом» («апання») тем як топікстартером, так й іншими користувачами форуму частіше одного разу на тиждень, «апання» чужих тем. «Підйомом» вважатиметься будь-яке малоінформативне в контексті теми оголошення, а також додаткове зазначення топікстартером характеристик товару, чи зміна ціни.

3.7.1 «Ап» теми дозволяється виключно зміною ціни в меншу сторону. Із кроком від 5 грн., (при ціні товару до 500 грн.) та від 10 грн., при ціні товару від 500 грн. Не частіше 1 разу на 3 доби.

Опубліковано

-25% не від тої ціни за якою ви його купляли, а від теперішньої, тбто 839 грн, після неважких математичних обрахунків можна визначити, що ціна буде 630 грн

Опубліковано

Ок... Тепер якшо так подумати без ваших правил ,ви б продали відмінний по вигляду телефон ,який рік тому почали виготовляти і зі всіма оригінальними "прибамбасами" за шістсот грн?! За такі гроші я краще сам з ним буду ходити. Кого зацікавив пишіть (тільки не сюди) дзвоніть скажете свій варіант ціни))

Опубліковано

Але, ви дивний!!!!! Ви хоч розумієте суть вашого торгового "барыжничества"??? Ви хочетие продати річ б/у (!!!!!) за 1000 грн. (з врахування всього там чого додаєте: супероновленне і гіпермодифіковане), тоді як новий в тій самі розетці 839 грн. Навіть станом на 05. 12 року ,він вже був морально застарілий. І абсолюто згідний, що його ціна близько 600 грн. Без образ.

Опубліковано

Я свою Соньку Х8 купував за 2200. А зараз більше як за 350 гривень її продати нереально. Буквально за чотири місяці ціна впала на 700 гривень. Прикро, але вже як є.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...