Перейти до змісту

я сегодня спас бобра

Zevs_Isver

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

... і гарантовано втратив право на гарантійне повернення товару, до якого ці упаковки і мануали відносилися! ;)

Хоча, гарантія там мабуть раніше закінчилась...

Ну, що ж - пропоную ввести премію "Почесний громадянин Бобруйська" з одночасним присвоєнням довічного титулу "Пакравітєль жИвотних" та ексклюзивним правом (що не заперечуватиметься Грінпісом) пошиття шапок з бобрів, які померли своєю смертю... І нагородити цією премією... кого?

Опубліковано

коли я останный раз ловив рибу з дядьком, ми їх матом крили, сук лохматих......

обосрали пів волинської області

в житті макулатури не здам!

Опубліковано

а зря,

в супермаркетах воду в 10ти литровых бутылках видел?

скоро чистый воздух будут там же продавать

Опубліковано
коли я останный раз ловив рибу з дядьком, ми їх матом крили, сук лохматих......

обосрали пів волинської області

1. не там рибу ловите ^_^

2. собачі какашки "домашніх улюбленців на дитячих майданчиках, газонах і тп набагато приємніші, правда.

Бобри тобі в Луцьку жити не мішають, давайте і ми їм не будемо заважати там де вони живуть :P

Репліка без зла, просто природа, вона ж мать наша... :)))

Опубліковано

А макулатуру здавать нада. Я коли в газетці одній працював - то в нас як кілограм 150 набиралося - ми дзвонили, приїжджала машина з вагою і грошима, і забирали макулатуру, і віддавали гроші.

А одна рівненська газета безкоштовних оголошень придумала таку рацуху.

Як правило, відсотків 5-15 тиражу не продається, і повертається. Вартість газети, приміром, 50 коп. Собівартість - 30 коп. Листків у ній - 24. На одному з листків надруковано купон безкоштовного оголошення. Приходить в редакцію чоловічок: "Хочу дати оголошення". "Будь-ласка. У вас купончик є?" "Немає"... "О, то треба тільки на купончику. А в нас купончик коштує 25 копійок". І зі старої газети вирізається купончик - і значна частина собівартості відбита. Але це не все. Поряд - ринок продуктовий. Зима. Фрукти мерзнуть. Грузини купують газети, в них замотують фрукти - апельсини-гранати, чи що. Чи від морозу, чи від х.з. чого - але замотують. І грузинам продають газетні листки по копійці за штуку... Собівартість відбита, ще й прибуток є... а якби здавали в макулатуру - хрен би собівартість навіть відвоювали...

Опубліковано
да нє бобри не срали, річку сукі загатили....

а у нас на Любешівщині гатять річки сукі люди: потім там спирає воду, збираються водорослі, піднімається рівень води , топить береги, гниє трава ну і тп... ^_^

на 3-4 км русла Стоходу - до 40 загат (гатків)...

а ти кажеш бобри...

Опубліковано

випадок з життя!

один препод напряг сусіда мого шо він переписав свою лабу 20 раз...

він (сусід) старанно переписав за 2 дні і приніс преподу, за що прийшлось рахувати скільки макулатури треба здати шоб зберегти гектар тропічного лісу + заявка в ГрінПіс принедоцільне використання такоїто кількості бумаги

Опубліковано
... і гарантовано втратив право на гарантійне повернення товару, до якого ці упаковки і мануали відносилися! :ok2:

То ж була тема, що упаковкі можна сміливо викидати..

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...