Перейти до змісту

Океан Ельзи у Луцьку

olun4ik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Впало в око кусок недоклеєного борда: "29 травня Луцьк Океан". Серце забилося частіше, не може буть!!!!, но... как-бе.... вот оно, щастя.

Опубліковано

А чЭ? Борд новенький. Ще навіть не встигли доклеїти. Я ж про БОРД. Ново? Ново!!!

Цитата

За почём велике мистецтво?

120-180

Опубліковано

Це вже легендарна група, в історії 100%. Внуки будуть в курсі. Можна лишніми новими штанами пожертвувати, но НЕ ПІТИ НА КОНЦЕРТ МИ НЕ МАЄМ ПРАВА!!!

Опубліковано
  Цитата

Це вже легендарна група, в історії 100%. Внуки будуть в курсі. Можна лишніми новими штанами пожертвувати, но НЕ ПІТИ НА КОНЦЕРТ МИ НЕ МАЄМ ПРАВА!!!

давно продав квитки і не шкодую :)

• 3 тижня потому...
Опубліковано
  В 01.04.2013 в 19:45, Deemon сказав:

ага, пачті Лед Зепелін, мені шкода ваших внуків...

Ну чому ми так себе не любимо?? Я вважаю, Океани варті нашої поваги. Роблять якісну музику, самі пишуть слова. Абсолютно не зорієнтовані на шоу. А чи ми здатні пишатися лише українцями, зробившими кар'єру закордоном???? Я не є їхнім фанатом, слухаю іншу музику. Але от на їхній живий концерт з радістю сходжу. Як не як, 20 років потішають нас своєю творчістю, а от закордоном збирають аншлаги, як не дивно.

Опубліковано

Діма,

В 22.04.2013 в 04:32, Діма сказав:

Український піар...в Україні ніколи не вміли грати якісну музику...

Ну не скажіть, а Тінь сонця, а Кому Вниз, а Енімал Сейшн, а Гайдамаки? Та і у Вакарчука грошей багато, музикантів дуже крутих наймає..
Опубліковано
  Цитата

Ну чому ми так себе не любимо?? Я вважаю, Океани варті нашої поваги. Роблять якісну музику, самі пишуть слова. Абсолютно не зорієнтовані на шоу. А чи ми здатні пишатися лише українцями, зробившими кар'єру закордоном???? Я не є їхнім фанатом, слухаю іншу музику. Але от на їхній живий концерт з радістю сходжу. Як не як, 20 років потішають нас своєю творчістю, а от закордоном збирають аншлаги, як не дивно.

Що, хто, про кого ви?

...група від якої залишилось 2 чоловіка, один з яких, серйозно хворіє звіздною болячкою, чи не так?

Опубліковано

Є такий польський музичний канал 4fun. По ньому практично як і по VIVA постійно йдуть останні світові хіти, але через кожні дві-три пісні вставляють польську і нехай весь світ почекає. Дивлюсь я їх вже давненько і можу сказати, що польська естрада афігєнскі рванула вперед. Якість музики і виконання - на найвищому рівні і не відчутно жодного дискомфорту від їхньої лінгвістики:)

Наприклад:

VARSOVIE - BRODKA - OFFICIAL VIDEO

Пісень такої якості все більше і більше. Коли в них була дупа з якісним контентом, народ підтримав їх виключно за польську мову, а ті старались як могли вийти з польської "шароварщини" і за пару років вийшли. Тепер у них є свої мегастари, але дивним чином немає московських і живуть вони класно. Говорять польською, співають англійською і польською.

Про своїх або нічого або добре, тим більше порівнювати з світовими легендами всіх часів.

Опубліковано
  В 22.04.2013 в 11:10, romaxa11 сказав:

Про своїх або нічого або добре, тим більше порівнювати з світовими легендами всіх часів.

І я ж про те саме. До чого тут світові легенди, тим більше Зепелін ніяк не втну. Хочу внести яснісь: вислів "легендарна група" стосувався лише географічних кордонів України. Спробуйте скласти п'ятірку видатних музикантів нашої сучасності(за часів незалежності), оминувши увагою О.Е.

Опубліковано
  В 21.04.2013 в 23:43, olun4ik сказав:
  В 01.04.2013 в 19:45, Deemon сказав:

ага, пачті Лед Зепелін, мені шкода ваших внуків...

Легендарні вони для вас а не для світу! Таких музикантів як вони навалом нічого "сверхъестественного" вони неграють. А варті поваги всі ті хто старається і щось робить. Забагато ажіотажу там де його нетреба. Музиканти в Україні є але самої музики української немає, зачасту то якісна або напів-якісна західна копірка або ж самобитний низько-профільний андеграунд.

Опубліковано
  Цитата
Таких музикантів як вони навалом нічого "сверхъестественного" вони неграють

Зато как грають! "Бешенный гуцул" Славко обладает как раз сверхъестественной энергетикой, его энергия льется со сцены вместе с музыкой ОЭ и заряжает всех приастных, даже тех кто не слушает рок и ни слова на мове не понимает. Я тому сам свидетель, и думаю многие подтвердят.

Без вариантов, ОЭ - лучшая концертирующая украинская группа, которую надо обязательно послушать вживую.

ps. Но на стадион не пошел бы, "я не люблю манежи и арены" (с)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...