Перейти до змісту

Магазин "Деревообробник" - Будівельна техніка(цікаві пропозиції/акції/розпродажі))

Рекомендовані повідомлення

Вітаю!

в даній темі будуть відображатись цікаві пропозиції/акції/розпродажі/знижки на будівельну техніку

gZsFr.jpg

www.derevoobrobnik.com.ua

ZGrpx.jpg

Гарантія 12 місяців.

виробник Scheppach Fabrikation von Holzbearbeitungsmaschinen GmbH

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Брал циркулярку scheppach. Привезли с доставкой "в руки " в заводской упаковке, сделали скидку - получилось дешевле jet-a, разкромсал уже кучу досок. СПАСИБО!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

gZsFr.jpg

oy6c0pwlw2jn.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

gZsFr.jpg

jPZvg.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

доброго дня, цікавить торцовочно пилка (або дешевий варіант, або з прямим приводом та що дешевша з дорожчих).

чи не підкажете (якщо можна) є дешевий сверлильний станочок на 450Ват і при невеликому навантаженні (робота з деревом) двигун зупиняється, мушу припиняти процес чи допомагати підкручувати рукою, це обмотка винна?

наперед Дякую!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

gZsFr.jpg

I50v9.jpg

nZH97.jpg

На рахунок свердлильного станка є декілька питань:

1.Назва і модель?

2.Ви впевнені, що зупиняється двигун, а не буксує пас?

3.Привід іде через 1 пас з двигуна на вал, чи через блочок?

4.Чи немає проблеми з стартом?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

gZsFr.jpg

whQzH.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

gZsFr.jpg

I50v9.jpg

nZH97.jpg

На рахунок свердлильного станка є декілька питань:

1.Назва і модель?

2.Ви впевнені, що зупиняється двигун, а не буксує пас?

3.Привід іде через 1 пас з двигуна на вал, чи через блочок?

4.Чи немає проблеми з стартом?

наклейка з брендом здерта, здається "технік" 450 ват 9 швидкостей

пас не буксує, перевіряв, натяжка впорядку

привід йде через натяжний ролик на 2 паси 1 до ролика, другий від ролика на головку

ппроблеми зі стартом є, без підкрутки рукою не запускається, гуде (завжди допомагаю запуститись)

всі механізми змазані та легко ходять, знамав паси і крутив вручну, без зусиль провертається і ролик і головка, двигун без пасу "голий" запускається сам, хоча й тяжкувато, як на мене (рух осі двигуна теж перевірив, підшипники цілі, крутиться легко).

це обмотка?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це може бути конденсатор, я вам відправлю номер телефону майстра в ПП

я думаю зможе допомогти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

gZsFr.jpg

Fnip7.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

gZsFr.jpg

Акція DeWalt/Black&Decker

Перфоратор DeWALT D25601KR +Кутова шліфмашина DWE4051 в подарунок

D25601KR.jpeg

Ціна 6993 грн (також діє знижка при реєстрації в інтернет-магазині)

Перфоратор DeWALT D25763KR + Кутова шліфмашина DWE4051 в подарунок

D25763KR.jpeg

Ціна 9997 грн (також діє знижка при реєстрації в інтернет-магазині)

Молоток відбійний DeWALT D25901KR + Кутова шліфмашина DWE4051 в подарунок

D25901KR.jpeg

Ціна 8577 грн (також діє знижка при реєстрації в інтернет-магазині)

Электролобзик DeWALT DW331KZ + набір пилочок по дереву/металу DeWALT DT2294 в подарунок

DW331KZ.jpeg

Ціна 2540 грн (також діє знижка при реєстрації в інтернет-магазині)

Дрель/шуруповерт DeWALT DCD730C2Z + набір біт і свердл DeWALT DT0109 в подарунок

DCD730C2Z.jpeg

Дрель/шуруповерт DeWALT DCD780C2Z + набір біт і свердл DeWALT DT0109 в подарунок

DCD780C2Z.jpeg

Ціна 2897 грн (також діє знижка при реєстрації в інтернет-магазині)

Пила торцовочна настольна DeWALT DWS780S + Шурупокрут акумуляторний DeWALT DCD710S2 в подарунок

DWS780S.jpeg

Ціна 13328 грн (також діє знижка при реєстрації в інтернет-магазині)

Пила монтажна DeWALT D28710V+Круги відрізні DeWALT DT3450 3 шт. в подарунок

D28710V.jpeg

Ціна 3185 грн (також діє знижка при реєстрації в інтернет-магазині)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не зовсім довіряю цьому підприємству.Або просто продавці не вміють працювати з клієнтом.Десь біля місяця назад товаришу треба було купити терміново лобзік МАКІТА.Зайшов на цей сайт.Передивився моделі.Здивувало,то на всі лобзіки ціни по 55 грн (?) взяв номер телефону.Передзвонив,сказав,що хочу купити певну модель і пояснив прохання ситуцію з цінами.Менеджер проспівав,що зараз акція для перших 15 покупців,і ціна становитими така-то.На запитання,чому ціни всі по 55 грн,менеджер впевнено сказав,що то збій в системі і завтра всі ціни будуть засвічені.Разом з тим пообіцяв,що ще підбере мені достойні моделі,попросив скинути номер мобільного СМС-кою,щоб він зміг мені передзвонити,що я відразу і зробив.Поскільки я телефонував (з міського) в п'ятницю,то результат мав би бути в понеділок.Так ось вже більше місяця так ніхто і не передзвонив,і ціни на такому ж рівні.Скалалося враження, що фірма тільки бла-бла-бла,і реально працювати з клієнтом не вміють.Чим остаточно відбили бажання у них щось купувати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

проблема також у тому, що неможна на сайті увімкнути, наприклад по торцовках, весь список, а потрібно щоразу вибирати саме виробник, для порівняння цін та моделей дуже незручно, було б непогано це виправити, працювати з сайтом було б приємніше.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

to viktor02:

Шановний пане Олександр

1.Вам дали відповідь на рахунок цін, і це, напевно, очевидно, що ціна 55 грн на товар який вартує в 10-15 раз не може бути можливою.

2.Акції "для перших 15 покупців" не було і не буде, і ніхто вам такого "проспівати" не міг, є знижка 15% на перші 10 покупок при реєстрації на сайті, і вона працює, в це вже переконались покупці, деякі з них є зареєстровані на Борді.

3.На рахунок цін і того, що вам не передзвонили: ціни поправлені і такі моменти, на жаль, можливі, в зв'язку з тим, що кількість товарів в інтернет-магазині перевищує 15000 позиції.

ІМ молодий і його робота ще не доведена до автоматизму, ти більше великий потік дзвінків і консультацій в зв'язку з тим, що ми працюємо по всій Україні, тому якщо вам не передзвонили або ви не змогли додзвонитися, скористайтесь будь ласка контактною формою на сайті, де вкажіть ваше питання і конт.номер телефону.

Вибачте за доставлені незручності, всі описані вами проблеми будуть усунуті, для зручності користування ІМ.

також чекаємо на вашу критику і зауваження в роботі магазину, для максимально оперативного усунення недоліків.

to vovaoks:

В даний момент вже проводяться роботи по створенню "фільтрів" для зручності користування, тому найближчим часом очікуємо на дану функцію.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...