Перейти до змісту

Где смотреть футбол, матчи Премьер-лиги

VeliXXX

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

51557defa8f6f.jpeg

Чемпионат Украины, 22-й тур на ТВ

Пятница, 29 марта

19:15 - "Ворскла" - "Заря", канал "Футбол"

Суббота, 30 марта

13:30 - "Говерла" - "Ильичевец", канал "Футбол"

16:00 - "Металлург" (Д) - "Металлург" (З), канал "Футбол"

17:30 - "Арсенал" - "Таврия", канал 2+2

19:30 - "Карпаты" - "Шахтер", канал 2+2

Воскресенье, 31 марта

15:00 - "Черноморец" - "Динамо", канал "Футбол"

17:30 - "Волынь" - "Днепр", канал 2+2

19:30 - "Кривбасс" - "Металлист", канал 2+2

Опубліковано
  В 29.03.2013 в 17:05, kudrom сказав:

ну і лінки на сайти для тих, в кого ці канали не показують :)

Хороша ідея, однак сам би хотів взнати, де дивитись онлайн :) По суті, окремо онлайн канали можна знайти, погугливши, а от щодо IPTV трансляцій - то тут немає однозначної відповіді. Якщо раніше можна було знайти якусь програму, плейліст тощо зі списком каналів безкоштовно, то з виходом закону про платне онлайн ТВ, і, зокрема, прийняттям вартості ліцензій на IPTV, то зараз або по телику дивитись, або ж платити за надання послуги IPTV.

Опубліковано

Торент зона рулить, більшість українських та російських каналів в онлайн.

Деякі навіть в HD форматі.

Опубліковано
  В 29.03.2013 в 17:59, Rude Boy сказав:

Торент зона рулить, былішість українських та російських каналів в онлайн.

Деякі навіть в HD форматі.

Та ніфіга вона не рулить, крива прога на Java. Служби підтримки як такої взагалі не існує, ніхто не намагається доробити саму прогу, все тільки з інтерфейсом граються. Та й до того ж, я вище згадував, що в Україні законодавством заборонено безкоштовне IPTV, тож на мою думку, недовго Зоні залишилось...

Опубліковано
  В 29.03.2013 в 18:02, VeliXXX сказав:

Та ніфіга вона не рулить, крива прога на Java. Служби підтримки як такої взагалі не існує, ніхто не намагається доробити саму прогу, все тільки з інтерфейсом граються. Та й до того ж, я вище згадував, що в Україні законодавством заборонено безкоштовне IPTV, тож на мою думку, недовго Зоні залишилось...

В 29.03.2013 в 18:24, VeliXXX сказав:

Є така прога, яку, напевно, зустрічав кожен, користуючись ресурсами торрент-трекерів, зокрема http://www.torrentino.ru/. Торрент-клієнт, альтернатива Utorrent, пропонує дещо більші можливості, аніж той же таки Utorrent. Це, зокрема, онлайн перегляд фільмів і телеканалів, деяких у HD якості (на зразок IPTV). Ознайомитись з основними можливостями і звантажити можна з оф. сайту.

На мій погляд, досить непогана прога. Як альтернативу торрент-клієнта не використовував, а от для перегляду онлайн фільмів і телеканалів(а їх та чимало) особисто я не зустрічав кращого софту.

Чесно кажучи я просто тихенько фігєю, то одне, то друге.

Опубліковано
  В 30.03.2013 в 08:11, gorik сказав:
  В 29.03.2013 в 18:02, VeliXXX сказав:

В 29.03.2013 в 18:24, VeliXXX сказав:

Є така прога, яку, напевно, зустрічав кожен, користуючись ресурсами торрент-трекерів, зокрема http://www.torrentino.ru/. Торрент-клієнт, альтернатива Utorrent, пропонує дещо більші можливості, аніж той же таки Utorrent. Це, зокрема, онлайн перегляд фільмів і телеканалів, деяких у HD якості (на зразок IPTV). Ознайомитись з основними можливостями і звантажити можна з оф. сайту.

На мій погляд, досить непогана прога. Як альтернативу торрент-клієнта не використовував, а от для перегляду онлайн фільмів і телеканалів(а їх та чимало) особисто я не зустрічав кращого софту.

Чесно кажучи я просто тихенько фігєю, то одне, то друге.

Скажімо, в темі я описував свої перші враження від Zona, однак якщо ця прога постійно вилітає, то складається вже дещо інше враження. Або я просто не можу знайти шлях вирішення проблеми.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...