Перейти до змісту

ЯМКОВИЙ ремонт доріг в Луцьку

Bocman

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 52
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Ви не розумієте - це кладуть асфальт за новітніми технологіями. Чим нижче температура та більше води/вологості, тим краще "схоплюються" матеріали. )))))

Опубліковано

Засипають вибоїни відфрезованою сумішшю (старим асфальтом), щоб водії не гнули диски в машинах і не губили бампери, думаю правильно роблять. А роботи ці копійки коштують, матеріал старий десь же треба використовувати.

Опубліковано

Засипають вибоїни відфрезованою сумішшю (старим асфальтом), щоб водії не гнули диски в машинах і не губили бампери, думаю правильно роблять. А роботи ці копійки коштують, матеріал старий десь же треба використовувати.

може ти і правду говориш але 100% шо після такіх робіт автодор скаже що дорогу на цій ділянці було зроблено і витрачено на ремонт (засипку) було 100000 грн. заоново робити коштів НЕзалишилось!

Опубліковано

я ничего не понимаю в дорогах,

но мне кажется что через 3-4 проезда всё что высыпано в ямку будет размазано тонким слоем по всей дороге

Опубліковано

Я далеко не дорожник, але щось підказує мені що це не ямковий ремонт, це скоріше просто засипають ями, щоб водії могли їздити безпечно, а коли будуть погодні умови тоді буде й ремонт, при такій погоді ямкових ремонтів не роблять.

Жесть,бля.йобнута влада

А до чого тут влада(?), зрозуміло що її винити потрібно скрізь і завжди, та є моменти коли проблема не у владі а саме в людях

Опубліковано

я ничего не понимаю в дорогах,

но мне кажется что через 3-4 проезда всё что высыпано в ямку будет размазано тонким слоем по всей дороге

я вважаю що при таких погодних умовах зараз головне забезпечити пропускну здатність проїзної частини вулиці, затрачаючи мінімум коштів.

Опубліковано

через 3-4 проезда всё что высыпано в ямку будет размазано тонким слоем по всей дороге

А як почне все і всі плавати/пливсти буде оте все в каналізації. А що далі буде самі знаєте).... (минуле літо не забули :0168::0107::0097: )

Опубліковано

я вважаю що при таких погодних умовах зараз головне забезпечити пропускну здатність проїзної частини вулиці, затрачаючи мінімум коштів.

+1.

Це називається "аварійний" ремонт. ПОтрібно яму хоч чимось засипати, щоб машин не побили ще гірше. У відкритий люк також пхають гіляку, щоб видно було і ніхто не вскочив.

Згодом, коли зійде вода, будуть робити ремонт доріг. А "ямковий", це коли літом ямки тупо засипали і зробили 16-хвильовий шифер (гладильну дошку).

Наразі - це найкраще, що вони зможуть зробити. Дякую і за це.

Чи хтось вважає, що в таких погодних умовах можна проводити капітальний ремонт покриття?

Опубліковано

Чи хтось вважає, що в таких погодних умовах можна проводити капітальний ремонт покриття?

Згода, але щось мало віриться що в червні-серпні вони проведуть капітальний ремонт. Куди не плюнь - в ямку попадеш. Ямок багато, а часу, щоб щось путьове зробити обмаль. Кошти виділять в жовтні-листопаді, а ще треба тендер провести (як мінімум 2 місяці)= новий рік, сніг, вода, розікрали))).

Якось така картина у нашого автодора.

Опубліковано

теж мені авторитет...

А з відео, язрозумів, що це просто хтось ентузіаст привіз відсіву яму засипати хоч трохи. Щоб не сильно влетіти колесом!

Опубліковано

Та ні, звичайно :)

Мене от давно мучить запитання, минулого року я вперше побачив машини, які стріляють асфальтом у ями. Вони дають кращий результат за традиційний каток? Я чомусь сумніваюсь

Опубліковано

Діма, тут спілкуються люди. Мені особисто не подобається манера твого спілкування, хоча я розділяю твої вирази в сторону влади і т.д. Але ж яне матюкаюся!

Мене от давно мучить запитання, минулого року я вперше побачив машини, які стріляють асфальтом у ями. Вони дають кращий результат за традиційний каток? Я чомусь сумніваюсь

Каток по них прокатується зверху. ПО ідеї. Хоча на ту смолянисту субстанцію пристає відсів, і досить таки міцно. Головне дати висохнути.

Опубліковано

http://www.youtube.com/watch?v=xjpcYn1i30E&feature=youtu.be

тут без слів...на телебачення і шоб всі побачіли куди діваються мільйони!!!

Маю два питання)

Перше питання - звідки відео (не ображусь, якщо в приват)

Друге питання. Поюзати по розділу релігія не дозволяє? Чи треба третій раз запостити, винісши в окрему тему?

Опубліковано

вгадай країну по відео - робітник з пасажирської газелі, зимою, ремонтує ями в яких стоїть вода... :_07:

хто зареєстрований в Волинських новинах, закиньте в розділ "Свої новини"

Опубліковано

Хто вам сказав, що це "автодор"?

Я років п"ять назад таким самим чином ремонтував свою вулицю, з Ніссан Петрол вискакував чувак і з кузова кидав у ями будівельне сміття - уявляю, що б ви написали.

Доречі - завтра планую засипати ями так само. Будуть бажаючі "журналісти" - звертайтесь.

Опубліковано

Хто вам сказав, що це "автодор"?

Я років п"ять назад таким самим чином ремонтував свою вулицю, з Ніссан Петрол вискакував чувак і з кузова кидав у ями будівельне сміття - уявляю, що б ви написали.

Доречі - завтра планую засипати ями так само. Будуть бажаючі "журналісти" - звертайтесь.

Ді, Автодор...Зі слів "оператора", а йому можна вірити.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...