Перейти до змісту

3G Інтернет "Ого! Мобільний"

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Є можливість протестувати 3G Інтернет з підключенням на один місяць безкоштовно. Пропозиція актуальна до 31 березня. Кількість обмежена.

тел. 0500833404

Опубліковано

Записуюсь в чергу... Що для цього треба?

Підійти з паспортом та ідент. кодом на вул.Кривий Вал, 28.

Деталі можна уточнити по телефону.

Опубліковано

До кінця акції залишилось 4 дні.

Скористайтесь можливістю оцінити переваги швидкісного Інтернету на своєму планшеті або смартфоні !!!

Опубліковано

До кінця акції залишилось 3 дні.

Скористайтесь можливістю безкоштовно оцінити переваги швидкісного мобільного 3G Інтернету на своєму планшеті або смартфоні !!!

Опубліковано

До кінця акції залишився 1 день і тільки 5 акційних підключень.

Скористайтесь можливістю безкоштовно оцінити переваги швидкісного мобільного 3G Інтернету на своєму планшеті або смартфоні !!!

Опубліковано

Та заспокойтесь вже.

Кому треба побачили, пішли і прирекли себе на страждання в очікуванні завантаження сторінки.

Опубліковано

Та заспокойтесь вже.

Кому треба побачили, пішли і прирекли себе на страждання в очікуванні завантаження сторінки.

Середня швидкість доступу до мержі Інтернет в "Ого! Мобільному" - 1,5 МБіт/с.

На такій швидкості і он-лайн відео переглядати можна. А сторінки завантажуються без проблем і очікувань.

post-20010-0-29518100-1364726920_thumb.j

post-20010-0-69629400-1364726938_thumb.j

Опубліковано

Важко в це віриться.

Маю мобільний зв'язок від вашого оператора і почути співбесідника у ваші мережі нереально, доводиться постійно перебувати у мережі роумінг-партнера Київстар. І це в центральній частині міста ще й корпоративний клієнт.

Опубліковано

А я користуюсь ОГО Мобільний вже місяць (тестовий період у ТС не замовляв, взагалі цю тему вперше бачу :)), і у мене немає жодних нарікань на зв'язок в Луцьку. Реально потокове відео можна дивитись. Якось спробую перевірити швидкість у speedtest. Найближчий місяць перевірю зв'язок ще в Луцькому районі 30 км від Луцька.

Опубліковано

а ви ввечері, годині о 20-21 спробуйте.

Різниця в той період і в будь-який інший дуже суттєва.

Отриманий вище результат був отриманий в неділю о 19:18. Це ранувато? Хм, спробую ще після 20-ї.

• 3 місяця потому...
Опубліковано

Купив стартовий пакет, дуже задоволений, хоч і дорогувато, деколи швидкість до 5 Мбіт/с піднімається, середня 1,5-2 мегабіта.

Шкода тільки, що це єдиний оператор на цій частоті

Опубліковано

Хех, на третій день виліз перший "підводний камінь"

Отримав я свої стартові пробні 150 мегабайт, успішно їх використав. Вніс гроші на рахунок, дзвоню оператору, що я задоволений, все влаштовує, і тут з'ясовується, що за мінімальним тарифом активуватись можна тільки через місяць, якщо хочете мегабайти вже і зараз побачити - беріть дорожчий тариф. В принципі, різниця не така велика, все одно вигідні тарифи для дому/роботи тільки на контрактній основі. А ця сімка так, щоб на зв'язку постійно бути, і соцмережі з бордою періодично гортати. Але така система викликала як мінімум подив, ніякої автоматики, ще й чесно заплачені гроші не можу використати

Опубліковано

деколи швидкість до 5 Мбіт/с піднімається, середня 1,5-2 мегабіта.

В якій саме точці нашого села ти його юзаєш? Цікаво, чи по всьому місту така швидкість?

Опубліковано

В різних місцях. Біля "Лучеська" 6 мегабіт/с. Біля філармонії слабенько, півмегабіта. Біля "Променя" 3-4 мегабіта. Зараз в Києві, то тут не тільки швидкість скаче, але й технологія передачі даних

Опубліковано

В мене планшет вже більше пів року-користуюсь Укртелекомом.Тариф 10гіг-120грн в місяць.Швидкістю задоволений,покриттям теж.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...