Перейти до змісту

" Что это было"? Звичайний шовінізм.

cemiynick

Рекомендовані повідомлення

Спивпадае IQ, а это покруче будет...:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

всі реінкарнації макса ака кортінга давно забанені перманентно, просто зараз цемійнік веде себе менш провокативно, того й тримається на плаву, хоча, здається мені, всі старожили просто стібуться тепер над його вентилятором і швидко обламують, того і не банять його.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...зараз цемійнік ... тримається на плаву...

Як тонко гівном обізвали людину! І водночас - як точно! :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дык этот кортинг и так уже пользуется карт-бланш.

Когда мне частично перекрыли воздух,создав группу Троли, и ограничив в 5 сообщений,я не смог ничего поделать.Когда я зашел под другим пользователем,что не является криминалом, и сам себя попалил,посчитали за клоноводство и дали РО. Потом, когда я действительно создал клон,и сам себя опять спалил,клон отправили в перманент,а мне накинули месяц БАНи.Короче,кортинг,ты ещё радуйся,что тебя не банят.... хотя,в свете полученой инфы в этой теме,тебе бы самому самозабаниться надо.Не слишком уж приятная для тебя инфа.Да и факты вещь чоткая.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якби якийсь український журналіст, отримуючи в Ізраїлі відзнаку, на запитання про євреїв відповів би так: "Я погано знаю євреїв. Я тільки знаю, що перед війною в уряді СССР і серед чекістів було дуже багато євреїв. Чи це говорить про щось?"

Можна тільки уявити собі, який би це викликало скандал. Але у нас будь-яке ге звикли ковтати з вдячністю.

Більше читайте тут: http://tsn.ua/analitika/plyuvok-vid-moskovskogo-gostya-287834.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Але у нас будь-яке ге звикли ковтати з вдячністю.

Хочешь сказать, что прав Познер?:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Очевидно, євреї просто не номінували б таку людину на якусь відзнаку.

Тому не стільки Познер винен, що його нагородили таким званням, як винні ті, хто пропонує номінантів.

Як на мене, відзнака "Людина року" - це дуже сумнівна нагорода. А якщо подивитися, хто є організаторами цього "дійства" - то нічого дивного немає. У нас в Луцьку теж були і будуть "Людями року" ті, хто явно цього не заслуговує.

В нас офіційним званням "Героя України" прийнято розкидатися наліво й направо, то що тут говорити про якусь комерційну "Людину року"...

Якби не шумиха навколо цього - я б і не знав про те, що Познер став лауреатом такої премії :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

За твердженням Гітлера у євреїв 100% розум, у німців 80%, в поляків 50%, в українців 20%.

Ясне діло, що наша вдячність не має меж.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бридко дивитись у фiльмах, на пiдлих, продажних й зависливих людей, а коли така людина трапляется в реалi, то це ще бридкiше. Вiд тебе *тхнуло* перiодично на форумi, але виявляется то ти наскрiзь прогнив

а прикинь якщо такій людині ще і владу дати...

да не вопрос, Ро 7 днiв

P.S.: відпрацьовую своє РО...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Трохи стьобу не до теми, а....

giouaimgaa_4947222_7523304.jpg
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...