Перейти до змісту

У Білорусі засудили українських активістів


cemiynick

Рекомендовані повідомлення

У Мінську засудили 3 активістів молодіжної організації "Національний альянс", які брали участь у вчорашній демонстрації на честь 95-ї річниці незалежності Білорусі.

Про це повідомило Радіо Свобода.

Проти активістів "Національного альянсу" Юлії Грищук, Назара Зеліновського та Юлії Сливінської мінська міліція завела адміністративну справу за "непідпорядкування працівникам міліції".

Їх затримали відразу після демонстрації, яка мала мирний характер. На демонстрації активісти "Національного альянсу" виділялися тим, що несли на своїх плечах українські синьо-жовті прапори.

Суд Совєтського району міста Мінська визнав усіх українців винними, неповнолітнього Назара Зеліновського попереджено, Юлія Грищук та Юлія Сливінська отримали покарання по одній добі арешту, яке вони вже відбули.

У вівторок МВС Білорусі має розглянути справу про депортацію усіх трьох громадян України, їм можуть заборонити відвідувати сусідню країну терміном до 5 років, повідомила Юлія Грищук після того, як її звільнили з-під варти.

У відділку та в суді права українців захищав консул України в Мінську.

24 березня в Мінську в санкціонованій акції білоруської опозиції взяла участь понад тисяча осіб.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А нахрен ті активісти потрібні були в Білорусі, ще й неповнолітні... Вони вже в себе дома порядок навели і всім задоволені? То пішли б краще, сніг почистили в Києві, за це точно ніхто б не закрив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

це в них такий вид екстріму :)

Батько вчасно з ременем не заглядав до потрібного місця, то тепер буде чесати собі те місце, як їх звідти витягати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а чо кому не нравится? будет что потом вспомнить,как по малолетке в КПЗ в другой стране,за политические взгляды отсидку имели.История много знает подобных случаев, Солженицин тоже на печке не валялся годами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну... я бы не стал так категорично заявлять.Кто такой Солженицын,мы УЖЕ хорошо знаем,это уже история,но КЕМ в будущем станут герои топика,не известно пока никому.Поэтому я советую не распылять пока эмоции. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

безглузді вчинки вже кажуть про майбутнє ;)

Якщо в такому віці і завдатків розуму ще нема, то Солженіциними їм не стати

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

герои топика,.... Поэтому я советую не распылять пока эмоции. :)

По-перше, вони не герої, а дешеві маріонетки в руках впливових підарасів політиків, котрі влаштовують примітивні провокації, і хтось на них ведеться.

А по-друге, ідіть ви тролі з своїми порадами, трольте десь в іншому місці, тут на ваші старання вже ніхто особливо не реагує.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...