Перейти до змісту

Бесплатный адвокат

barancuk

Рекомендовані повідомлення

Подскажите пожалуйста где можно найти бесплатного адвоката,или за симоволическую плату. для ведения дела по административке(админ.протоколы по ст.184 КУоАП (невиконання батьками обов"язків щодо виховання дітей))9 летние дети в школе подрались,без телесных повреждений,папа написал заявление в милицию.Милиция в ходе расследования инциндента провела опрос и на родителей за плохое воспитание составлены протоколы.

1-подготовить ходатайство о вызове в суд пацаненка-"свидетеля";(который дал ложные показания)-"видел как девочка ударила мальчика"

2-помочь подготовить мне,МОИ ПИСЬМЕННЫЕ ПОЯСНЕНИЯ для здачи их в канцелярию суда для приобщения к материалам административного дела, с обязательной отметкой на копии о получении секретарем канцелярии суда;

Надо срочно!!!Дату суда не знаю,пока но дело подали в пятницу.

0957722508

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а чому не хочете самі справитись? Адвокат - лишні розтрати...

Пояснення можна подати прямо на засіданні суду (на попередньому, наприклад, якщо його ще не було).

Клопотання також подаєте прямо на засіданні, можна й усно...

Головне чітко і коротко пояснювати, в полеміку з протилежною стороною (чи її адвокатом) взагалі не вступати, і т.д.

Нічого страшного там нема.

Надо срочно!!!Дату суда не знаю,пока но дело подали в пятницу.

та й не кіпішуйте. Ще полюбому повинно бути попереднє засідання, задачею якого буде пропозиція примирення сторін без судового провадження, а вже після нього перше (яке може й бути єдиним) засідання

(я не юрист!)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще полюбому повинно бути попереднє засідання, задачею якого буде пропозиція примирення сторін без судового провадження, а вже після нього перше (яке може й бути єдиним) засідання

(я не юрист!)

Яке попереднє засідання? Яке примирення, коли мова йде про притягнення до адміністративної відповідальності? Тут або винен, або невинен. А засідання дійсно може бути єдине і про те, що воно відбулось, особа може дізнатись вже після засідання (буває і таке).

І топікстартеру варто було б зазначити частину ст. 184 КУпАП, за якою притягують до відповідальності.

Стаття 184. Невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей

Ухилення батьків або осіб, які їх замінюють, від виконання передбачених законодавством обов'язків щодо забезпечення необхідних умов життя, навчання та виховання неповнолітніх дітей -

тягне за собою попередження або накладення штрафу від одного до трьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Ті самі дії, вчинені повторно протягом року після накладення адміністративного стягнення, -

тягнуть за собою накладення штрафу від двох до чотирьох неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Вчинення неповнолітніми віком від чотирнадцяти до шістнадцяти років правопорушення, відповідальність за яке передбачено цим Кодексом, -

тягне за собою накладення штрафу на батьків або осіб, які їх замінюють, від трьох до п'яти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Вчинення неповнолітніми діянь, що містять ознаки злочину, відповідальність за які передбачена Кримінальним кодексом України, якщо вони не досягли віку, з якого настає кримінальна відповідальність, -

тягне за собою накладення штрафу на батьків або осіб, що їх замінюють, від десяти до двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну да, переплутав... чомусь подумав, що батько написав заяву в суд... засинав, певно, читаючи тему...

перепрошую

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ТС: Деталі інциденту - в студію. І скан протокола, який було складено міліцією. Якщо не хочете викладати тут, скиньте мені в ПП. Після ознайомлення з документами прийму рішення.

Санкція статті - від 1 до 3 ндмг, тобто, від 17 до 51 грн. Може, простіше заплатити штраф?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Санкція статті - від 1 до 3 ндмг, тобто, від 17 до 51 грн. Може, простіше заплатити штраф?

Подальший можливий (але не обовязковий) розвиток подій - подання потерпілим позову про відшкодування моральної, матеріальної шкоди після набрання законної сили судовим рішенням, яким особу буде визнано винуватою у вчинені адмінправопорушення.

Так що інцидент може обійтись дорожче.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

заплатіть штраф й все він реально мізерний або самі поясність обставини в суді

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заплатити просто. АЛе чому ніхто не враховує про майбутні наслідки, про які було написано вище?

Якщо буде позов в суд, а тут заплатив штраф, тобто визнав свою вину. Той позов задовільнять фактично автоматом бо є постанова і вона сплачена. Ніхто не відміняв ч. 4 ст. 61 ЦПКУ

Вирок у кримінальній справі, що набрав законної сили, або

постанова суду у справі про адміністративне правопорушення

обов'язкові для суду, що розглядає справу про цивільно-правові

наслідки дій особи, стосовно якої ухвалено вирок або постанову

суду, з питань, чи мали місце ці дії та чи вчинені вони цією

особою.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Подальший можливий (але не обовязковий) розвиток подій - подання потерпілим позову про відшкодування моральної, матеріальної шкоди після набрання законної сили судовим рішенням, яким особу буде визнано винуватою у вчинені адмінправопорушення.

Так що інцидент може обійтись дорожче.

моральна ясно, але знов ж таки все на розгляд суду

матеріальна, ні хіба що за порвану курточку якщо вона була й то треба доказати...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

матеріальна, ні хіба що за порвану курточку якщо вона була й то треба доказати...

Чисто гіпотетично: зламиний палець, ніс, вибитий зуб, садна та ін. будуть вилікувані нашою безкоштовною медициною і медичний заклад не ставитиме питання про стягнення витрат на лікування?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всем спасибо!Похоже нашёлся человек который готов помочь.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всем спасибо!Похоже нашёлся человек который готов помочь.

Любіть і цінуйте таких людей :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Доброго ранку всім. У мене питання стосуються авторського права.

Якщо я є автором матеріалу (дослідження) , що публікуватиметься у ЗМІ і хочу захистити від копіпастів безпосередньо свою статтю, чи маю я повне право написати у примітці до неї, що авторські права застережені, будь-яке копіювання тексту статті чи інших її матеріалів можливе лише з письмового дозволу автора.

Отже, чи маю право написати подібне і як цей текст повинен виглядати.

Дякую

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чисто гіпотетично: зламиний палець, ніс, вибитий зуб, садна та ін. будуть вилікувані нашою безкоштовною медициною і медичний заклад не ставитиме питання про стягнення витрат на лікування?

чисто гіпотетично подумайте самі

а по тому що я написав, так автор зазначив, що тілесних ушкоджень не було

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо я є автором матеріалу (дослідження) , що публікуватиметься у ЗМІ і хочу захистити від копіпастів безпосередньо свою статтю, чи маю я повне право написати у примітці до неї, що авторські права застережені, будь-яке копіювання тексту статті чи інших її матеріалів можливе лише з письмового дозволу автора.

Дякую

http://zakon2.rada.gov.ua/laws/show/3792-12

ст. 11

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Дякую

http://zakon2.rada.g...ws/show/3792-12

ст. 11

Ця норма містить перелік дій, які автор повинен зробити, щоб захистити своє право.

З одного боку - це так просто, поставити значок ©, ПІБ, рік.

А з іншого боку де гарантія, що хтось не поставить свої значок ©, ПІБ і значно раніший рік? :)

Звісно, якщо це має місце офіційна публікація в зареєстрованому ЗМІ (де копія видання потрапляє у бібліотеку) чи у багатортиражній книзі - то це просто.

А от якщо я написав якусь статтю, і в неті її запостив? Фіг його знає...

Для тих, хто хоче зберегти своє авторство щодо чогось особливо цінного, я би порадив такий спосіб.

Друкується публікація. Ставиться дата, підпис, значок ©, ПІБ, рік... Можна спробувати поставити підписи кількох людей, які були свідками інтелектуальної праці - наприклад, "Підтверджую: був свідком того, як Іванка М. це все писала. ПІБ, дата, підпис". Далі все це запаковується акуратно в конверт, ретельно заклеюється, і відправляється з робочої адреси собі на домашню цінним листом з описом з повідомленням про вручення.

Додому приходить лист, і не відкривається, а лежить закритим.

Якщо колись десь справа дійде до суду чи інших розборок - можна відкрити цей запечатаний лист зі штемпелями організації поштового зв'язку (на яких є дата) і продемонструвати доказ того, коли твір був зроблений.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ця норма містить перелік дій для охорони авторського права. Захищатиме його автор тільки після порушення. ІМХО

Для забезпечення судового захисту прав автора поштові відправлення є поширеною практикою, погоджуюся. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Все надзвичайно складно :) Дякую Вам, Ярчику та пані Woman :_10: :_10: :_10::0119:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Почему я не могу написать отзыв на укр.языке?

При редактировании сообщения выводит непонятный язык.,,,,

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Без поняття. Я в пошту щойно отримав таке:

Yarchik, barancuk опубликовал ответ в тему "Бесплатный адвокат", на которую вы подписаны.

----------------------------------------------------------------------

------------ QUOTE ----------

Любіть і цінуйте таких людей

-----------------------------

Я б навіть сказав так: такі люди лікують суспiльство.Коли зустрічаєш їх, починаєш замислюватися над тим; -чим я можу допомогти нужденним і бути корисним людям?

Woman 7-респект за професійний підхід до справи;

і звичайно-ж за безкоштовну допомогу.

Хамських і безолаберних - "слуг народу" без проблем в культурно-правовiй формі :0136: ставить на місце,нічим не поступаючись активістам-ДК.Дуже розумна i приємна людина.

Дуже дякую и рекомендую!!

----------------------------------------------------------------------

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

:_03: очень хитрый вирус,ну просто очень.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Судячи з усього, то у Вас або вірус, або нет паршивий :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...