Перейти до змісту

Влада готує базу для обрання президента в Раді - Симоненко


cemiynick

Рекомендовані повідомлення

Чинна влада працює над тим, щоб президент у 2015 році обирався в парламенті, заявив лідер Комуністичної партії Петро Симоненко.

"Зараз завершується перший етап політичних дій, до яких вдається великий олігархічний капітал, з дискредитації парламенту", - заявив він на прес-конференції в Києві, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Цей процес завершується в умовах, коли розпочався другий етап з того, що активно опрацьовується питання про проведення референдуму, мета й завдання якого – ввести мажоритарну систему, скоротити кількість депутатів, запровадити двопалатний парламент і ухвалити нову Конституцію", - зазначив він.

За словами Симоненка, усе це робиться для того, щоб здійснити, по суті справи, "підготовку законодавчої бази для остаточного перетворення парламенту на ручний".

"Тобто він втратить основне своє призначення – бути публічною трибуною інтересів народу, і через нову Конституцію з тими ж повноваженнями в парламенті (хочуть) обрати президента в 2015 році", - заявив лідер КПУ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

От тільки зараз Симоненко див.'Политическая проститутка',починає розуміти,що його 'поимели'.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ви вірите в те, що комуністи проти ПР? Після того, як ПР під час фальсифікації на парламентських виборах, голоси опозиції "переписала" на себе та комуністів,щоб не було великої підозри ? Вони - зло!!! Симоненко такий же під ER як і Литвин. Треба забути про них на завжди, заборонивши комуністичну партію. Зробивши стільки "добра",вони ще мають сміливість ходити по нашій ЗЕМЛІ і жити біля нас. Ми маєм дуже погану пам"ять.

Нічого в Януковича і його братків не вийде. Він довго не протримається. Бачили як сьогодні він на зборах регіоналів зірвався і кричав не своїм голосом? Не витримує він тиску! Ми на правильному шляху.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бачили як сьогодні він на зборах регіоналів зірвався і кричав не своїм голосом? Не витримує він тиску! Ми на правильному шляху.

Можна пруф на відео?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://fakty.ictv.ua...-media/id/32245

Що він меле ? Про які трудові колективи,підприємства і робочі місця йдеться? Саня-стоматолог з камандою все, що можна забрав! А на всі його запитання є відповідь-Я НУ КО ВИЧ. За все в країні відповідає тільки він.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ой браття, ще довго ці " дєятєлі" будуть воду каламутити. ..... Доки люди не покажуть, що вони- СИЛА! :0121: :0121: :0121:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Спілкувався з родичами на Сході - там такі ж настрої. ПриХватизовують все що можна, включаючи шахти. Робочі місця скорочують по саме нехочу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.


Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...