Перейти до змісту

Заявки в клан [LUTSK] World of Tanks

t0rik

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 147
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Нє, нам "папкі" не нада, ви ж напевне навіть "СУКАУРА!!!!" писати не вмієте! :)

Я шо непонятного написав - кидайте запити на офіційному сайті! Немає в мене бажання шукати вас серед тисяч ніків і перепитувати: "А ти з Луцька?"

Опубліковано

Нє, нам "папкі" не нада, ви ж напевне навіть "СУКАУРА!!!!" писати не вмієте! :)

Я шо непонятного написав - кидайте запити на офіційному сайті! Немає в мене бажання шукати вас серед тисяч ніків і перепитувати: "А ти з Луцька?"

тоя я написав САКУРА :sm142:

чесслово вперше так і прочитав :_08:

Опубліковано

напишіть інформацію про те як добавитись на перший пост. більшість людей просто не читає усі ці пости

Опубліковано

бачу клан рідного міста наберає обертів .Коли змінете лого клана ? Ще трохи і я до вас попрошусь KumLutsk(UA-T)

Опубліковано

чесно трохи дістало ГК ,ротні бої ,трені тим більше що польовий командир(посада зобовязує) але інколи пробачають непояву

Опубліковано

коротка інструкція по вступу в клан на прикладі LUTSK:

1. Заходимо на сайт WOT та авторизуємось.

2. Тіцяємо СЮДИ

3. Дивимось малюнок та робимо що там написано

4. Пишемо пароль правильно: СУКАУРА!!!

5. Ногібаємо.

Опубліковано

Всім Привіт є питання хто може закинути золота мені на ак [email protected] річ в тому що на районі толком не працює не один автомат ну як взагалі працює але на вот з ошибкою! на 20 гр це для того щоб поміняти емблему клану відати можу наприклад через (ді, кума чи торіка) чи напишете свій номер телефона в личку поповню вам просто рахунок! Дякую!

Опубліковано

От я тормоз... поповнив собі, думав через казну можна якось - болт. І тут перша ссилка в гуглі видає сайт Дениса ака tim :)

Спасибо!

Ваш платеж успешно выполнен

Референс платежа: P24A120922913641279

Магазин:

****** Денис ************

Товар: ORDER №336661

Сумма: 18.35 UAH

Опубліковано

що це дає? до чого зобов'язує?

А пагаваріть? От шоб в клан-чаті спитав "Як там погода зверху?" і тобі не відповідали чуваки з Хабаровська.

ЗІ доречі, з такими темпами набор закриється за тиждень, вже 51 учасник.

Опубліковано

що це дає? до чого зобов'язує?

А пагаваріть? От шоб в клан-чаті спитав "Як там погода зверху?" і тобі не відповідали чуваки з Хабаровська.

ЗІ доречі, з такими темпами набор закриється за тиждень, вже 51 учасник.

заявка надіслана :horse:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...