Перейти до змісту

Підкажіть який краще купити акумулятор для авто

Rodan

Рекомендовані повідомлення

Хочу собі купити акум для Mercedes-а дизельного (2,4 об'єм).

Яку фірму зараз краще взяти :0162: і де краще всього (в Луцьку) купити?

Думаю взяти 100-ку?

Чекаю поради!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 52
  • Створено
  • Остання відповідь

Я б брав ИСТОК - дешево і сердито. Ланос заводив в -30

Тим більше для дизеля, треба більша потуга.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А Ви впевнені, що генератор витягне 100-ку???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Витягне! В багатьох мерседесоводів сотки стоять!

Я б брав ИСТОК - дешево і сердито. Ланос заводив в -30

Тим більше для дизеля, треба більша потуга.

Та я от вагаюсь, просто кажуть всі щоб Vart-ту брати?

Але зараз Varta не та що раніше. Такщо ИСТОК теж варіант! Дякую :0151:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Брав собі варту в епіцентрі, за 800 грн-здохла менше ніж за рік(Замкнула банка), привезли з Польщі якийсь акум за 150 зл.-працює вже більше року.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Брав собі варту в епіцентрі, за 800 грн-здохла менше ніж за рік(Замкнула банка), привезли з Польщі якийсь акум за 150 зл.-працює вже більше року.

З акумами зараз ніщо інше як лотерея!

от і хочу почути вашу пораду?

Що краще нове(але нашого ринку), чи справді краще б/у з-за кордону?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

акум. з польщі новий, знайомі таксисти казали, що краще брати з 2-3-х річною гарантією, ті дійсно працюють

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

акум. з польщі новий, знайомі таксисти казали, що краще брати з 2-3-х річною гарантією, ті дійсно працюють

з 2-3х річною в Україні, чи в Польщі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Купляв тут - теж на дизельне авто - http://akym.com.ua/category/624_auto-akkumuljatory/offset100/ по ціні вийшло з доставкою дешевше ніж в Луцьку

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

генератор не "тягне", він виробляє струм. А акумулятор заряджається тим струмом. І чим він більший -струм-(зрозуміло, що в розумних межах), тим швидше зарядиться акум. Тобто, навіть генератором від Запорожця можна заряджати акумулятор 200-ку. Просто довше. Враховуючи, що в нормальній експлуатації повного розряду акумулятора не повинно бути, то для підзаряду вистачає будь-якого генератора. Потужність генератора має значення для ПОВНОГО споживання на борту (фари, магнітофон, пічка, кондиціонер, підсилювачі, і т.д. ВСУМІ), а для "розміру" акумулятора "розмір" генератора - це не важливо.

Rodan, купуй "сотку", а якщо влізе по розміру - можна й трішки більше.

Фірма-виробник? Та без різниці, здихають і Боши, і Варти... Тут як повезе.

А бери там, де торгують ними давно, і де дають найбільшу гарантію. Не знаю, як справи в супермаркетах з обміном по гарантії, а от на Варшавці в кутку біля в'їзду до Юванту мені міняли без випендрьожу. В "Сафроні" теж міняли, але трохи повипендрювались.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

генератор не "тягне", він виробляє струм. А акумулятор заряджається тим струмом. І чим він більший -струм-(зрозуміло, що в розумних межах), тим швидше зарядиться акум. Тобто, навіть генератором від Запорожця можна заряджати акумулятор 200-ку. Просто довше. Враховуючи, що в нормальній експлуатації повного розряду акумулятора не повинно бути, то для підзаряду вистачає будь-якого генератора. Потужність генератора має значення для ПОВНОГО споживання на борту (фари, магнітофон, пічка, кондиціонер, підсилювачі, і т.д. ВСУМІ), а для "розміру" акумулятора "розмір" генератора - це не важливо.

А бери там, де торгують ними давно, і де дають найбільшу гарантію. Не знаю, як справи в супермаркетах з обміном по гарантії, а от на Варшавці в кутку біля в'їзду до Юванту мені міняли без випендрьожу. В "Сафроні" теж міняли, але трохи повипендрювались.

Дякую за пораду!

Так і зроблю! На вихідні заїду і буду щось вибирати.

Але всеж на нашому ринку яким фірмам надати перевагу?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

зрозуміло що зарядить, а суть в тому скільки на це часу витратиться....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Одне Тобі пораджу - ніколи не бери акумулятор українського виробництва!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Одне Тобі пораджу - ніколи не бери акумулятор українського виробництва!

Так, але є одне але... на нашому ринку більшість незрозуміло де виробляють!

Взяти ту саму VARTу, Bosh. Ціна хороша, а працює рік? а можливо ще менше?

То як обрати? В лотерею грати просто не хочеться! Радує гарантія(якщо звичайно доведеш провину їхню)!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хороший магазинчик по набережній ближче до переїзду (ціни хороші), брав там ВАРТУ поки без проблем

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

... гарантія(якщо звичайно доведеш провину їхню)!

Якщо в гарантійний термін акум здохне, то перед тим, як їхати його спихати, попроси якого-небудь автоелектрика, щоб переконався, що авто видає зарядку ;)
...Але всеж на нашому ринку яким фірмам надати перевагу?

;)
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хороший магазинчик по набережній ближче до переїзду (ціни хороші), брав там ВАРТУ поки без проблем

Теж там брав тільки Mutlu. цілком задоволений зимою проблем не було.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Брав собі Topla. Ціна \ якість супер. Гарантії 2 роки.

Купував в Сергія на Лідавській,1 (Шиномонтаж)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Надіюсь що всетаки попадеться норм. акум

так як з електрикою все нормально!

на вихідних постараюсь норм. вибрати :0160:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Напишу транслітом,так як з телефона. 'Інч(ц)і аку' не купуйте. Вроді Туреччина виробник.Два роки експлуатації-дві банки вже коротить.Заніс на сервіс.Поміняли електроліт,долили дист. води,зарядили-немає щільності.Якраз чоловік приніс зарядити точно такий самий акум-та ж халепа.Коротить (посипалася) банка,найблища до '+'.Це видно їх боляка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Напишу транслітом,так як з телефона. 'Інч(ц)і аку' не купуйте. Вроді Туреччина виробник.Два роки експлуатації-дві банки вже коротить.Заніс на сервіс.Поміняли електроліт,долили дист. води,зарядили-немає щільності.Якраз чоловік приніс зарядити точно такий самий акум-та ж халепа.Коротить (посипалася) банка,найблища до '+'.Це видно їх боляка.

Буду мати на увазі

дякую :0151:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Чув про такий бренд як "ТАВ Polar", кажуть не поганий (хоча сам не вкурсі, в самого Варта вже більше 2-х років)....але як на мій погляд потрібно дивитись з більшим пусковим током.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Буду мати на увазі

дякую :0151:

А я не согласен у меня "Инчи Аку 74Ан" сначала на 2,4 стоял , теперь 1,6 дизель три года уже без проблем на ночь домой не забираю .

Хороший с...ка попался , рекомендую.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...